Gottegrisen

Just nu sitter jag i soffan och känner mig uppblåst. Jag och min sambo har tittat på film "Body of lies" och smaskat morötter och gurka med två olika dipper, hade räckt med en. Men jag tyckte den första vi köpte var för stark, så jag insisterade på att vi var tvungna att gå till affären och köpa en till, fast mildare. Så nu känns magen jättestor, som vanligt fortsätter jag att äta fast jag egentligen inte vill ha mera.



Svennebanan


Mitt hjärta blöder :(

Fy, vad nere jag blev nu. Saknar min familj så jäkla mycket så det gör ont i mitt hjärta. Min fina mamma är just nu i Tyskland på en resa hon fick på sitt 60-årskalas i februari. Hon kommer snart tillbaka till Sverige, till Göteborg. Där bor min lillasyster, dit ska även min pappa, storebror och lillebror för att möta upp henne. Sen har jag en storebror med familj i Luleå som jag också träffar alldeles för sällan...

Står min familj väldigt nära trots vi ses sällan. Men när vi väl ses så blir det en massa tok, vi är alla lite småknäppa ;)
Vissa dagar känns väldigt tunga, idag är en sån dag för mig. Så förbannat, jäkla många mil som skiljer oss alla åt.

Men ni ska veta min fina familj...att jag älskar er oerhört mycket... För alltid!






Raggarballe med svängdörrar

Så där ja, nu är helgen över. Har haft ännu en jobbarhelg, jobbar i princip varje helg. Den här helgen har det blivit väldigt lite sömn, har sovit fem timmar på två dygn. Borde snart stupa, men inte för inte jag kallar mig själv för en duracellkanin. Men imorgon är jag ledig (än så länge), det vet man inte när man jobbar som timmis som mig. Kan dyka upp jobb närsomhelst. Men vad fan, nu snöade jag in på jobbprat igen GAHH!

Nu skulle jag ju skriva om vad jag gjort i helgen förutom allt jobb. Fredagen var jag och älsklingen bara hemma, satt uppe till halv fyra, youtubade, snackade samt drack folköl. Jag började halv åtta både lördag och söndag, (jobbprat igen hehe).
 Igår var vi på födelsedagsfest hos en kompis till min älskling. Det bjöds på grillat och alkoholhaltiga drycker på festen. Jag skulle ta det lilla lugna men drack både rödvin och öl, däremot slapp jag bli bakis idag, otroligt skönt. Satt vid samma bord som några tjejer, väldigt trevliga. Där satt även en liten femtonåring som var brorson till födelsedagsbarnet, han försökte jag peppa. Sa att han snart fyller arton haha, bara tre år dit, det går snabbt, tyckte jag nog var bra knäpp ;)
En av tjejerna vid bordet hade en segelbåt och hon behövde gastar, alltså hjälpredor på båten. Det anmälde jag mig till efter några glas rödtjut, jag som måste äta åksjuketabletter när jag ska ut på sjön. Då på stora färjor, har aldrig satt en fot på en segelbåt. Men det kanske skulle vara kul. Kanske skulle klara det bra, fast jag undrar det, jag som drev ut till havs i en jolle när vi var på klassresa i Göteborg i åttan. Kommer du ihåg det Agnetha?

Nu ska jag snart stänga mina bruna för ikväll. Orkade inte ens laga någon mat i dag, blev istället raggarballe med svängdörrar, slang för korv med bröd. Med ketchup, senap, räksallad, rostad lök och bostongurka, mycket fin blandning. Ett hett tips! Smällde i mig fyra stycken jamm jamm...

Sov gott allihopa! Det ska jag göra.

Mysig dag

Idag har jag varit ledig. Skönt att få sova ut med tanke på att jag vaknade på morgonsidan av värsta fågelkvittret ute. Väldigt morgonpigga de små liven, men jag vill gärna få sova när klockan är fyra. Tänkte ta en slöardag och inte göra någonting men som tur var ringde Carola och bjöd mig på lunch hemma hos henne. Fick en riktigt smarrig tonfisksallad med mycket goda tillbehör. Tack så mycket, den var mycket uppskattad!
Så sällan vi hinner ses. Lilla Charlie skrattar och ler mest hela tiden, kan man göra annat än smälta då. Efter maten tog vi en promenad runt Råstasjön och Charlie traskade efter änderna som fanns där. Sen tog jag bussen hem igen, fasiken måste bli bättre på att träffa mina vänner. Nu har jag jobbat så mycket så orken har inte riktigt funnits där. Ska skärpa mig, lovar det...








Lilla blonda charmtrollet.


Gräsänka

Jaha, nu ska jag vara gräsänka ett dygn. Min älskling ska på kryssning med ett gäng från hans förra innebandyklubb. Själv ska jag sitta hemma och tycka synd om mig själv och fälla stora krokodiltårar och gömma mig under täcket. Nä, så illa blir det ju inte att vara ifrån honom men visst kommer jag sakna honom. Bara sunt att få sakna varandra ibland. Jag tänkte ha en riktig myskväll med massa gotta, dock ingen sprit för mig ikväll. Känner bara för att mysa framför tvn eller en bra film. Får se om Sarisleopardis kommer förbi och håller mig sällskap någon timme. Imorgon är det dags för jobb igen, har varit så skönt att vara ledig några dagar och ladda om batterierna. Känner att det verkligen har behövs. Nu känner jag mig pigg igen... YEAHH!

Grattis pappa



Grattis på födelsedagen min fina pappa. Hoppas du haft en fin dag, saknar dig. Jerry hälsar och grattar med :)

Gånger två



Lägger in den här underbara kattvideon igen... Så otroligt söta kissekatter :)

Förolämpad av Mede

Idag har jag blivit förolämpad av Petra Mede. Inte på riktigt, utan när jag jobbade som statist. Det var för Tv 4, en komediserie som ska sändas 2010. Dagen började kl 08.00 med att vi fick lite fika och för att bekanta oss med varandra. Vi var sex stycken statister till en början, varav fyra av dem var erfarna. Jag och en annan tjej var rookies. Efter en stund kom det en från produktionen och kallade in oss, jag fick börja som nummer ett. Jättenervös vart jag. Men de var så snälla och jag kände mig snabbt bekväm. Iaf fick jag spela in två scener med Petra Mede, där hon var en snorkig, bitchig affärsbiträde på en finare klädesbutik. Jag spelade den stackars kunden hon förolämpade för bl.a mina hemska ben. Ena scenen stod jag i provrummet och prövade en kort kjol. Inte så kul då jag är likblek om benen och torr som fnöske på dem :( 

och det blev närbilder på mig...

Men det var riktigt kul, Petra var rolig och riktigt trevlig. Hon lugnade mina nerver något :)

Det jobbiga var att sitta och vänta hela dagen. Jag spelade in vid nio och sen fick jag sitta och vänta till halv fyra på eftermiddagen. Som "tröst"fick jag god mat och trevligt sällskap, kom även några barn med föräldrar som skulle vara med. Då blev det livat värre, mycket spring i de små benen. Men trots all väntan så vill jag göra om det här, så nu har jag anmält mig till lite fler produktioner. Bara att vänta och se om jag blir antagen eller inte...

Statist- Javisst!

Imorgon ska jag åka till Vällingby och vara med som statist. Ett produktionsbolag håller på att spela in en komediserie med Sveriges bästa kvinnliga komediskådespelerskor. Serien ska sändas 2010 och medverkande är bla. Babben och Sissela Kyle. Undrar sa flundra vilka skådespelerskor som är där imorgon, ska bli jätteroligt och intressant att testa på statistjobbet. Men just nu är jag jättenervös och börjar få kalla fötter, men vafan måste utmana mig själv och min blyghet. Kan ju vara en rolig erfarenhet att ha sen. Skulle ha med mig tre vardagskläderombyten. Vad tror ni om detta:

* Grå jeans, vit t-tröja, svart väst och höga svarta stövlar

* Vita jeans, röd t-tröja, ev en grå lång väst och stövlarna till det här med

* Randig stickad klänning i grönt, grått och svart med svarta strumpbyxor och stövlar

Funkar det? Eller vad tycker ni?

Ska se ut som när man shoppar på stan, oftast brukar jag inte anstränga mig så mycket när jag är på stan. Men jag vill inte se ut som något katten har släpat in när jag filmas, om jag nu inte blir bortklippt vill säga :)

Kommer bli en lång dag. Börjar 8 och slutar 17, men det kunde dra över några timmar. Ni får läsa imorgon här på bloggen hur det gick, om jag gjorde bort mig eller är en blivande stjärna ;)

Några tips på fyndiga namn? Ska jag bli känd kan jag ju inte heta Cindy eller... HA HA!!

RSS 2.0