Hot babe!

Hur snygg är inte Scarlett johansson här! Jäklar vad hot hon är!

Imorgon början mitt nya liv...

Imorgon början mitt nya liv som lite nyttigare! Ska köra en månad utan chips,godis,dricka ,skräpmat. Hur tusan det nu ska gå haha! Men nu har jag lovat och ska hålla det.

Två för en på Bik Bok!

Tips från mig om du liksom jag älskar smycken är att kila förbi Bik Bok. Just nu har de två för en på smycken. Fick ett långt svart halsband och coola strassörhängen av Sara igår. Väldigt mycket fint har de just nu.

Lukta som ett doft suddigum!

Köpte en jättegod parfym igår på Åhlens. Björn Borg " Love All Foxy Red" 149 kr för 30 ml. Luktar sött, lite som ett doft suddigum. Fanns i fem olika dofter  men denna var min favorit och billig med :)
Klicka för att visa stor bild

Jag och super rump träningsskorna är på vä...

Jag och super rump träningsskorna är på väg med tunnelbanan till söder. Sen blir det promenad in till city med sara. :-)


Vill ut i solen :)

Riktigt härlig höstväder idag här i Stockholm. Tolv grader varmt och soligt...Me like! Hade lust att åka in på stan men vill inte vara ensam. Känner mig sällskapssjuk idag men än har jag inte fått tag på någon som kan följa... Suck! Fick flera presentkort i födelsedagspresent och skulle behöva en höstjacka. En som är lite tjockare än den jag just nu har. Hoppas jag får tag på någon som vill joina :)

Rump pump...

Dessa fick jag av min älskling i födelsedagspresent :)REEBOK ET REEINSPIRE W WHITE  / LIGHT TURQUISESå här ska trimmas rumpa och ben! Har hunnit använda dem två dagar. Känns riktigt bra och bekväma. Det enda är att jag fick sendrag på ovansida fot men det kan ju bero på att jag satt på en buss med i åtta timmar igår. Får köra en utvärdering här sen :)

Trött och slut...

Hemma igen efter en härlig helg uppe i norr! Vi besökte min familj och syskon. Har åkt på att bli genomförkyld :( Täppt i näsan och nu är det dags att springa på jobbet. Sen efter jobbet blir det en fika med Erica :)
Kram ha en fin dag!

Present till mig själv?

Den här parfymen är en av mina absoluta favoriter! Kanske skulle köpa den till mig själv i födelsedagspresent? Fyller ju år på söndag hela 33 år, huvva haha!

längtar till helg :)

Sådär ja! Tagit en lång sovmorgon till 09.30 då telefonen ringde och väckte mig :( Nåja, ledig idag och har inga planer som städ eller så på agendan. Borde göras men jag är bara ledig idag efter jobbhelgen så jag vill ta det lugnt. Ikväll ska jag till Sara och dricka lite vin och bara umgås :) På fredag drar jag upp till norr, längtar. Saknar min familj jättemycket. Kommer även åka in till Östersund på lördagen och shoppa samt gå ut på krogen. Bodde där innan jag flyttade till Stockholm, ska bli roligt att se hur det ser ut.

Ska man tro på det man läser?

Bläddrade i tidningen "I form" på rasten idag. Stod att om man tittar på en bild på en förkyld människa så blir ens immunförsvar bättre och man håller sig frisk. Ska tydligen vara någon försvarsmekanism man har inprogrammerat. Vet tusan jag, satt och tittade på bilden länge och väl men känner mig snuvig ändå... Kan även bero på att jag blev sjöblöt om fossingarna av att gå hem i regnet. Tygskor mycket dåligt att ha när det regnar ;)
ska tydligen räcka att titta på en bild för att hålla sig frisk! Vad tror ni? Kan det fungera?

Otrolig!

Otroligt fin låt! Får rysningar och ögonen fylls av tårar. En av mina absoluta favoritlåtar...

Uppvarvad duracell kanin går på högvarv...

Är helt uppe i varv just nu. Känner mig inte ett dugg trött utan otroligt rastlös... Fått några sömnisar av Sara som jag skulle kunna testa men är lite halvrädd för tabletter. Rädd jag ska bli helt utslagen, skulle kunna testa en halv hmmm... Nä kanske skulle kunna läsa ett tag då jag är en riktig bokmal men vet inte om jag kan koncentrera mig. Någon fler som blir så konstigt rastlös så här mitt i natten typ? Tips vad jag kan göra för att varva ner? Brukar bli så här titt som tätt... Jobbigt för mig och för min sambo som  vill sova :)

känner noll lust...

Känner noll lust att gå och jobba idag. Jobbar bara kort kväll men tungt ändå. Har regnat hela förmiddagen men nu lagom tills jag ska börja jobba kommer solen... Hoppas den visar sig imorgon med då jag är ledig än så länge. Ha en fin dag! :)

Me like! :)


Stövel från Skopunkten.com
Dessa boots från Skopunkten är ju hur coola som helst. Tyvärr slutsålda på hemsidan och säkerligen i de flesta butiker. Kostar 499 kr ett himla bra pris för ett par snygga boots.

Depp,depp...

Inte någon hyllning till Johnny Depp fast han är en riktig godig ;) Nä jag som känner mig depp och vakna till det här urusla vädret. Grått och spöregn, blåst, fyfan... Trist! Ska packa ner mig i varma sängen igen, jobbar först ikväll. Har fortfarande ont i ryggen men nu även början till halsont och lite öronvärk. Nä nu slut på min klagan finns de som har det mycket värre. Jag har bara lite småkrämpor, säger natti,natti igen.

Lugnt och skönt!

Har haft en lugn och skön helg! Ingen utgång blev det funderade på det i lördags, men blev en lugn kväll hos Sara. Snackade lite och drack ouzo. Hon var precis hemkommen från Grekland så hon hade köpt med en flaska. För er som inte smakat så smakar det lakrits eller hostmedicin. Man ska blanda ut det lite med vatten. Var där några timmar innan tog tunnelbanan hem , tur nog lugnt på t-banan inga stora skräniga gäng på. Missade precis bussen när kom till Brommaplan blev till att gå hem. Tar max tio minuter men är man mörkrädd som jag så är det nog långt. Precis när jag nästan är hemma så kör det förbi en bil med tre män i, som jag ser vänder längre bort. Blev så rädd att jag galopperade sista biten hem. Helt skakis när jag kom in, inte säkert de skulle gjort något men kan inte vara nog försiktig.
Igår blev det besök hos finaste C och hennes små barn. Fick hålla lilla W tremånader i famnen  och ohhhh vad fin han är. Var så lugn och fin och har de mest fantastiska blåögon. Kanske något hon växer från då många små ändrar ögonfärg ju äldre de blir.
Idag är det dax för jobb igen. Ryggen har gjort sig påmind i natt igen, haft svårt att ligga som jag vill. Har gjort så förbannat ont, men hoppas det släpper snart. Haft ont över en vecka nu av och till. Har väll gjort en dum vridning på jobbet bara för att jag ska vara duktig och göra allt själv hmmm...

Härligt med helg!

Hmmm uppe riktigt tidigt och har tvättstugan. Borde sova nu när jag får, men rena kläder lockade mer. Sen blir det väll till att göra sig lite klar, ska in på stan med en kompis. Då ska jag skaffa hårfärg, less på det ljusa nu. Lutar åt choklad brunt eller något liknande.

Rock on!!!!

Även jag kan vara  galen ibland ;) Ser ni mina nertuggade naglar... Ser förjävligt ut, måste skärpa mig. Har massa fina nagellack just nu som bara står i hyllan. Fy vad jag skämms :(

Saknar min babe...

Saknar min babe Sara som just nu befinner sig i härligt,varma Grekland. Men på lördag är hon tillbaka i Sverige igen TJOHOOO! Ser framimot en rolig helg :) Förresten lutar åt att jag blir så här mörkhårig igen .

Den som inga byxor har, hon får gå med rumpan bar.

Sitter och surfar runt och spanar in byxor. Har alltid varit asdålig på att handla byxor, tycker det är jättejobbigt att prova av någon anledning. Sen blir jag arg när de sitter förjävligt på mig sen. Hittade dessa på en sida
Serious Sally Price Boulder Patch Jeans Denim Snygga eller hur?

Ohhh aaaaj!

Dragits med ryggont nu några dagar. Känns som jag är på väg att få ett ryggskott, haft det en gång förut och det slipper jag helst. Bara två dagar kvar att jobba, sen ledig helg som jag tror kommer bli mycket rolig.

Ombytlig!

I helgen ska jag färga tillbaka håret helmörkt igen. Men vill ha smakråd på färgval så väntar till helgen då tjejerna kan hjälpa mig. Börjar bli less på mitt lite ljusare hår nu och vill vara mörk igen till hösten :)

Jahopp...

Dax att börja röra sig mot jobbet. Har snart avverkat min jobbarhelg, hoppas det är lika lugnt idag som resten av helgen har varit. Eftersom jag jobbat helg har jag inte varit ute på dåligheter,roligheter :) I fredags blev det varma mackor och mys med älsklingen och igår var jag gräsänka. Då blev lite lite gotta och mys själv. Ser ut att bli en fin höstdag här... Härligt!

Personal shopper...?

Någon där ute som behöver en personal shopper?? Jag är inte utbildad, men har med åren blivit duktig enligt andra och även av mig själv att när jag ser ett plagg så kan jag tänka ut vad som passar till o vem som skulle passa i det. haha lite skryt ;)  Skulle vara superroligt att gå den utbildningen. Hmmm alltid något som jag själv kan tycka att jag är bra på annara är jag blygsam...
Såg denna på H,m! Tror den ska få följa med hem nästa gång jag är på stan :)


Visit hm.com


Sukta efter...

Dessa boots från Din sko skulle gärna få sitta på mina fötter i höst... Vill ha! Kanske läge att önska mig presentkort när jag fyller år. :)

Så lycklig!

Har precis bokat resa upp till norrland i september. Ska bli så roligt, saknar mina föräldrar och syskon grymt mycket :)

Varför måste jag! Bli äldre än jag känner ...

Varför måste jag! Bli äldre än jag känner mig? Känner mig som 25 men är en bra bit över 30. Hmm har alltid trott att ålder bara är en siffra.


Drar in på stan...

Ska snart dra in på stan för att käka och ta max två öl då jag ska upp imorgon bitti. En kompis ska dra till Grekland på lördag själv och det vill hon fira. Tycker jag hon gör helt rätt i, hon har haft det jobbigt en längre tid och behöver komma bort till solen för att ladda batterierna och rå om sig själv...

Nu är det höst!

Nu är det höst, väldigt trist att sommaren är slut. Men hösten är fin, nackdelen är att det blir kallare.Hittade denna på Gina tricot för 249 kr häromdagen. Söt va? Passar till det mesta eller hur :)

Mon ami!

Fasiken vad rastlös jag är idag, fast ändå jävligt trött... Känner för att hitta på något! Vill gå och fika el nåt men har tvättstugan från fem. Hoppas jag känner samma imorgon då vill jag hitta på något, ska iof på ett väldigt viktigt möte imorgon. Som jag och två till på jobbet har blivit utsedda att delta i. Ska grillas i en timme per pers, kommer vara sjukt nervös... Så kanske jag är helt slut mentalt sen och kan behöva en öl haha...

RSS 2.0