Julen som var.

Firade julen hos min familj uppe i norr. Alla hade samlats utom min ena bror som bor uppe i Luleå med barn och fru. Blev en jättemysig jul, precis som det ska vara. Massa mys, god mat, många tokigheter och skratt, lite sprit och lite dans... Precis så som jag vill ha mina jular. Fick många fina paket, mycket mer än jag gjort mig förtjänt av. Mycket fint, bla.. Ett fint silverarmband med ett litet hjärta på av min lillebror, pilgrimsörhängen och en jordgubbsparfym och en kokosparfym av syster, en presentförpackning med Mexx Black parfym,bodylotion och duschkräm, presentkort Hm och Gina av mor och far, presentkort Åhlens och en flarra sprit och storebror. Av älsklingen fick jag en krustång och fina underkläder. Tror inte jag glömt något, blev väldigt bortskämd. Just ja fick en fin väska av Sara som jag kommer använda flitigt.
BLEV EN RIKTIG GLADSKIT!
Tyvärr blev det inget tunnbad eller snöänglar i snön. Då temperaturmätaren visade stadigt på minst - 18 varje dag. Blev att sitta inne och uggla framför film eller  tv, fast blev en kortare promenad en dag. Ner till folkparken och vända, A du vet ju att dit är det inte alls så långt... HAHA!

Veckans bubblare!

Tror jag åkt på nåt magtjofsan... Bubblig och orolig mage, SUCK! Igår var det älsklingen och idag min tur, jaja hoppas bara tillfälligt. Jobbigt och springa på skithuset ggr flera haha!! Tror jag ska lägga mig på soffan, krypa ner under en varm filt, tända lite värmeljus och MYSA! För ute är det kallt, just nu -10.. Kanske klagar men jag som norrlänning hatar kylan här. Biter sig igenom allt, kanske inte om jag hade en Canada goose jacka men de är så jäkla dyra. Fast det kan bli uppåt -30 där jag kommer ifrån så tycker jag denna kyla är värre. Nä håller mig inne resten av kvällen...
Ha en fin kväll alla!

Frusen och kall!

Snart dax att gå på jobbet. Just nu inget jag ser framemot, då det är -11 ute och jag har ont i halsen. Avis på min älskling som får ligga kvar o sova, vill inget hellre än att krypa ner hos honom och snusa honom i nacken...
Ha en fin dag alla! Idag är jag avensjuk på alla som får sova några timmar till...

Bubblar av lycka!

Idag känns det som jag bubblar av lycka, känner mig så glad och tacksam. Tacksam för min fina familj, underbara pojkvän och fina vänner. Tack för att ni finns i mitt liv, utan er var skulle jag vara då? Sitter här och tänker på hur bra jag har det, många som inte får känna så.
Tänk på att bara ett leende kan förgylla en jobbig dag för någon främling du möter!

Biokväll och mys!

Idag har jag varit ledig från jobb. Bara slappat hela dagen, nu på kvällen hade älsklingen en överaskning till mig. Blev bjuden på mat i kungshallen , jag tog en kebabtallrik, mycket gott var det.  Sen efter det blev det bio i 3D såg Avatar, första gången jag såg en film i 3D. Filmen var riktigt bra, ett tips och gå och se nu till jul. Snart dax att åka upp till min familj i Norrland, inte många dagar kvar till julafton nu. Har mycket att hinna göra innan vi ska sitta på tåget upp. Imorgon dax för jobb igen, jobbar bara en kort dag. Känns knappt som jag jobbar sådana dagar.
Förresten helt fantastiskt mycket snö vi fått här och flera minusgrader... Mysigt värre!
Synd A att du inte kan komma och festa loss med mig och syster och co på juldagen. Hade varit så kul!

Idioti!

Läste att den nya trenden efter  att ha en Chihuaha i väskan är att ha en Pygmeigelkott istället. Vad är det för grymt påhitt, igelkottar ska springa runt i skogen. Inte sitta i en förbannad handväska, inte hundar heller för den delen. Vad blir nästa stackars innedjur som ska behöva släpas runt i en väska... Totalt hjärtlöst att behandla djur som en leksak. Fan vad arg jag blir på sån idioti...!!

Lite hjälp tack!

Har planer på att färga mitt hår. Inte hos frisör utan hemma, någon som har tips på fina färger och bra märken? Kan inte riktigt bestämma mig...
Funderar på dessa färger!





Riktigt märkbrunt som denna vackra kvinna

Eller!






Rödbrunt som denna snygging.


Så här ser jag ut nu, så ni får lite hmm...







Cindy Eriksson

Ganska så mörk redan! Kanske skulle vara finast med nåt som ger lite liv i håret månne...



Let it snow, let it snow...

Här bara öser snön ner, fick pulsa en bra bit i djupsnö från jobbet. Kommit väldigt mycket snö men jag tycker bara det är mysigt. Fick en sån fin komplimang från en kollega på jobbet idag, hon tyckte jag såg ut som en filmstjärna på julfesten i tisdags. Sa att hon tyckte jag skulle jobba med kläder, har faktiskt funderat på att söka på tex H,M men svårt när jag har noll kassavana. Nu ska jag bara ta och slappa, älsklingen slutar tidigare idag och kommer snart hem. Myspysdag!
animated snow and flashed flower in the dark Images 1

Tänkvärt!

Två änglar på resande fot kom till en familj för att övernatta.
Familjen var hänsynslös och änglarna fick inte sova i ett gästrum. Istället placerades de i ett rum i en kall källare. När de skulle lägga sig, såg den äldre ett hål i väggen och lagade det. Då frågade den yngre ängeln, varför hon lagade hålet.
Hon svarade..:: *saken är inte alltid som man tror*

Nästa natt övernattade dom i ett fattigt hus. Den snälla hyresvärden delade sin middag med dom och de fick sova i deras sängar för att vila sig ordentligt. När de vaknade nästa dag såg de hyresvärden och hans fru gråtande. Deras enda ko låg död på ängen. Den yngre ängeln va verkligen arg och frågade den äldre hur hon kunde tillåta att någonting sådant kunde hända. Den elaka husvärden hade allting och du hjälpte honom ändå. Trots att den andra hade väldigt lite, delade han det med oss och du tillät att hans enda ko dör.
Den äldre ängeln svarade:: Saken är inte alltid som man tror..

När vi var i den kalla källaren såg jag att det fanns guld i det hålet, så jag lagade det för att han inte skulle kunna hitta guldet, eftersom han var så girig.
Förra natten när vi sov i det fattiga huset kom dödens ängel för att hämta hyresvärdens fru, så jag gav honom kon istället.. *saker är inte alltid som man tror*

Någon gång händer det saker som man är olycklig över. Tro att varje sådan händelse är till din fördel. Med tiden kommer du att få veta...

Några människor kommer snabbt in i våra liv, och snabbt försvinner ur våra liv. Några människor blir våra vänner och stannar länge i våra liv. Det lämnar vackra spår i våra hjärtan. Vi blir aldrig mera som vi varit, eftersom vi lärde känna en god vän!
Igår är historia. I morgon är en gåta. Idag är en gåva och därför heter det nutid.
Lev och njut i varje ögonblick! Ta den lilla ängeln och va rädd om den. Hon vakar över dig......

Text: okänd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ja just ja!

Skulle ju skriva om gårdagens julbord med jobbet. Hade gjort mig så fin tyckte jag med lockat hår lagt helt åt sidan och fint smink. Men efter promenad i snöstormen så hade håret raknat och blivit mera vågigt, i ansiktet såg jag ut som Rudolf med röda mulen minst sagt. Men det blev en trevlig kväll, maten var väll sådär. Prövade massa olika saker, som sill, prinskorv, janssons etc. Blev proppmätt men fick ändå plats med de goda sakerna som fanns på dessertbordet. Här blandade jag hejvilt, chokladkaka med grädde, mjuka tomtegubbar godis, marsh mallows, nån fruktkaka med lite vaniljsås mm. fick även med ost ock kex i röran. Drack en starköl till maten, sen höll jag mig till lättöl. Tog ingen must, fast begäret skrek efter det... Blev en rätt kort kväll, men flera som skulle jobba idag eller som skulle hem till barn och etc.

Hej min vinterstad!

Härligt och se en massa snö ute, mindre härligt att vakna av en plogbil som plogade och plogade här utanför.. Grr!
Läste precis Aftonbladet om vilka som ska medverka i nya Stjärnorna på slottet. Kjell Bergqvist kommer vara en av dem, programmet börjar sändas annandagjul. Då kommer jag sitta bänkad, tycker Kjelle är helskön. Gjort bra serier bla. "Mäklarna" och bra filmer bla. "Den bästa sommaren", och sen har han så starka åsikter om olika saker. Det gillar jag, människor som sticker ut hakan och inte är som andra.

Litte musik!

Bjuder på lite bra musik så här i snövädret. Såg Depeche i juni i Rom och nu får jag se dem igen i januari här i Stockholm. Yeahhh! Vad jag längtar...

Jaaa!

Här har det snöat hela natten och det snöar fortfarande härligt! Blir så mycket ljusare, kanske ska ut och göra snöänglar i snön som man gjorde när man var liten. Idag är jag ledig, sitter fortfarande i nattlinne men ska snart hoppa i något annat. Ikväll ska jag på julbord med jobbet, blir på Scandic Hotell här på Brommaplan. Hoppas på massa god julmat, har hört mig för av några kollegor som var där i torsdags om maten. Var två för och en imot, så hoppas jag gillar julbordet. Skriver om det ikväll!
Ha en fin tisdag!

Snön faller...

Idag har det snöat riktigt för första gången det här året. Skönt att det blir lite ljusare ute, hatar det här mörkret. Blir så vansinnigt trött och orkar inte göra någonting. Allting känns så jäkla jobbigt, tvätta, städa whatever! Känns skit att inte orken räcker till. Vill ju ha orken med och träffa mina fina vänner, som jag nu inte träffat på länge. Vill ju vara den bra vännen, men just nu känns det som jag mest vill vara hemma. Har märkt att träningen hjälper mig mycket, varit på gymmet tre gånger veckan som var. Hoppas snön ligger kvar så jag blir mitt vanliga snälla jag. Just nu är jag en sur och gnällkärring. Det är inte mitt riktiga jag eller? Hoppas verkligen inte det....

Tvätttant/Brandman!

Skulle kunnat sova mycket längre nu på morgonen. Somnade med huvudvärk och vaknade med den, tog en ipren och den har iaf hjälpt något men inte helt. Men nu är jag uppe och har tvättstugan, skönt med rena kläder jobbigt bara att sortera och vika in allt. I eftermiddag ska jag på två timmars brandutbildning på jobbet. Kanske får leka med brandsläckaren igen haha!

Hot! Hot!

Den här skulle jag vilja ha. Finns hos American Appeal för 281 kr. Tänk vad snyggt med ett par snygga jeans eller kostymbyxor till... VERY NICE!!

fuck it!

Idag känner jag mig så nere, ledsen och less, less, less. Fy vad jag hatar såna dagar då allt känns jävligt. Ska kanske lägga mig och sova en stund. Hoppas det beror på för lite sömn och att jag vaknar lite gladare...

Ledig dag!

Så här känner jag mig idag, men skit samma. Jag är ledig, kommer inte göra något speciellt idag om jag absolut inte känner för det!

Plugghäst.

Som ni vet går jag en kurs via jobbet, idag var det näst sista gången. Jättetrist att det är snart är slut, varit jättekul. Har starka funderingar på att börja plugga igen. Funderar på att läsa till spaterapeut, verkar roligt. Sen har jag och Sara pratat om att ta en spanskakurs. Spanskakursen vill jag gå nu till våren, har hittat på Medborgarskolan. De verkar ha bra och inte allt för dyra kurser. Men däremot läsa till spaterapeut får jag fundera på, utbildningen kostar jättemycket. men det vore verkligen en dröm, såfall skulle jag läsa på Axelsons. Jag som hatade att plugga när jag gick i skolan, vill helt plötsligt läsa igen.
Ja jävlar! Det är aldrig för sent att lära en gammal hund att sitta som man säger... Fast så gammal är jag ju inte! Lever i förnekelse och önsketänkande på tal om min ålder ,skämt å sido...

Önskelistan är kort!

Sitter och funderar på vad jag önskar mig i julklapp. Men kommit fram till att det är inget speciellt jag vill ha. Visst någon julklapp vill jag ju helt klart ha. Men inget dyrt, mest småprylar, kanske en Ralph lauren parfym( den blåa flaskan) den luktar så himla gott. Smycken, fina örhängen, armband. Småsaker är alltid kul. Längtar mest efter att träffa min familj, äta god mat som prinskorv och rödbetssallad och massa annat gott. För mig handlar julen om att umgås, ha sina nära och kära runt sig. Men som sagt lite julklappar är roligt det med...
Den här parfymen luktar så förbannat gott... MUMMA!

Galen mustoman!

Japp jag är helt galen i must. Har jag ingen hemma i kylskåpet nu runt jul får jag abstinens och håller på att krypa ur skinnet av suget. Visst jag har allvarliga problem, måste troligen gå på avgiftning efter jul. Varför finns det ingen stödgrupp för anonyma mustomaner? Men jag gömmer mig inte och smyger med det. Jag har problem med mitt beroende av must och står för det. Vet att jag skrämmer människor i min omgivning så fort jag ser en mustflaska. Men jag kan inte sluta.
HJÄLP MIG!
Detta inlägg är skrivet med mycket ironi och dålig humor...
Men jag är helt tokig i min must och då helst Apotekarens julmust!!

Snart jul...

Det här är min favorit jullåt! Blir alltid tårögd då jag hör denna. Tycker den är så fin...

Åldras!

Jag börjar bli vithårig! Har upptäckt mitt första vita el lätt silvriga hårstrå, suck... Tur det finns hårfårg så jag kan färga över det. Känns jobbigt, känner mig plötsligt så gammal.

RSS 2.0