In i skogen

Imorgon åker jag och min sambo till Hede. Ska fira min mamma som ska ha 60 års kalas på lördag. Blir en hel del folk som kommer, flera som jag inte sett på flera år. Ska bli superkul att träffa alla.



 Sånfjället som ligger utanför Hede

Rån mot min bank

Läste precis i aftonbladet att det varit rån idag på Swedbank här vid Brommaplan. Män med automatvapen och sprängladdningar som blåst ut fönsterna. Tur att jag aldrig gjorde det jag tänkte idag, nämligen gå ner och sätta in pengar på banken. Kanske hade blivit olustigt, då det är dit jag går.


http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article4510461.ab




WRONG

Herregud hur jag sminkade mig förut. *RYSER* Ser ut som ett fnask här (ursäkta uttrycket). Eller som en clown, haha!



Vet inte vem stackarn som står bredvid mig var. Vet  bara att det här kortet togs för någon Östersunds vimmelsida på nätet. Bilden är rätt gammal. Ok, några år iaf. Fruktansvärt att den finns kvar än. Bjuder på denna...




Till det bättre. Nu tycker jag att jag kan sminka mig lite bättre. Nu när jag hamnat här i storstan kan jag ju inte gå runt som ett patrask ;)

Mitt hjärta





2 år och 4 månader. Älskar mitt hjärta så...

The cowgirl in me

Klickade hem ett par stövlar från Haléns för ett tag sen. Nu kommer jag se ut som en riktig cowgirl. Jättesköna att gå i, riktigt coola med fransarna.


Very nice!!


Semmeldag= blää dag

Japp jag är inget stor beundrare av semlor. Var på nya timjobbet idag och där skulle det ätas semlor. Är ju den dagen på året nu. Visst jag kan äta dem men gillar det inte direkt. Massa mandelmassa, sånt som jag för åt mig på som liten. Då det var en massa kalas och alltid, alltid prinsesstårtor. Vispgrädden och brödet är ju god men det är mandelmassan som stör mig. Hjälper ju inte att skrapa bort den, smaken sitter ju kvar ändå. Kan ju inte gilla allt som är sött, finns nog på den fronten ändå.




Sjukling

Idag har jag varit hemma från jobbet. Gick hem tidigare från jobbet igår efter att jag hade kräks ett antal gånger. Trodde det först var kaffet jag druckit som gjorde mig illamående, men det var nog magsjuka.
När jag kom hem däckade jag i soffan, frös, svettades och var fruktansvärt illamående. Kunde knappt sova i natt, då jag fick besöka toaletten flera gånger hela natten. Var helt slut på morgonen, så jag sjukanmälde mig och sov till 14. Nu mår jag lite bättre. Även fast det tog emot så har jag kunnat äta lite. Men illamåendet håller i sig... suck.

Så nu vet ni vad jag har sysslat med. Mått som skit, men är nu på bättringsvägen. Peppar, peppar...

Tre stora starka senare...

Har varit en sväng på söder med min kompis Evelina och druckit, snick snackat lite. Hamnade på "Fenix"  vid Medborgarplatsen, en himla mysig pub. Tyvärr väldigt lite folk, men det är ju tisdag. Så det är väl så. Fick i mig tre öl på kort tid, så otroligt gott! Jag är inte den som spottar i glaset. Dålig karaktär, men vafan! Kan ju få må gott i bland ;)
Blev bara en kort sväng, jobb igen i morgon. Men visst vart man lite smålullig. Kan vara åldern som  tagit ut sin rätt.






Smarrigt med en stor, kall, stark öl... Jamm- jamm :)

Alla hjärtans dag

Om bara en halv timme är det lördag och alla hjärtans dag. Vill önska alla mina nära och kära en riktigt fin alla hjärtans dag. Finns flera som betyder mycket för mig, så räknar inte upp några särskilda. Vill bara säga att jag är glad att ni finns i mitt liv. Mina fina vänner och min familj, speciellt en underbar man som betyder allt för mig.

Älskar er!




Gladskit :)

Idag var jag som sagt på intervju för ett timmjobb. Var rätt så nervös innan, men det gick väldigt bra. Chefen för stället ringde senare på eftermiddagen tillbaka efter att ha pratat med min förra chef i Östersund. Hon hade enligt honom sagt ifall jag någonsin skulle flytta tillbaka till Östersund, så skulle jag få fast jobb direkt :-) Min förra chef har börjat på ett nytt äldreboende sedan jag flyttat från Jämtland jan-2007. Kul att höra, blir så glad!
Jag fick iaf jobbet, och nu på tisdag ska jag börja min introduktion! Hoppas på mycket jobb framöver, men så småningom vill jag ha en fast tjänst.

Annars så har bredbandsbolaget strulat idag, ringt en massa fram och tillbaka. Skaffat trådlöst internet, så nu kan jag ta med mig datorn överallt i lägenheten utan att ha en jobbig sladd inkopplad. Det som krånglade var att hemtelefonen la av, har inte gått att ringa varken ut eller till den, och teven hängt sig lite då och då. Så jag babblade med supporten och självklart ville han att jag skulle mixtra med massa sladdar hit och dit. Jag pysslade på och ställde en massa dumma frågor. Han måste ju undrat vad jag var för nån otekniskt ufo, men de är väl vana det mesta. Fungerade inte hur vi än gjorde, så till slut bestämmdes att de skulle skicka en ny dosa. Bra med det tänkte jag. Men nu lyser lampan för telefonen plötsligt, så nu fungerar den igen. Blev bara att ringa supporten igen och avbeställa dosan. På köpet fick jag huvudvärk av ett problem som tydligen löste sig själv. Jaja! Tack för den liksom :)

Just nu sitter jag i soffan och slappar, orkar fan inte göra ett skit. Förresten, titta gärna in på mina auktioner hos www.Tradera.se , jag heter usk77 där. Har lagt ut lite kläder. Mycket som jag inte ens har använt, då jag har en tendens att handla sånt jag kanske inte ens behöver. Skulle behöva sälja mycket kläder!  Har 3 påsar till som jag rensat ut men inte orkat göra nåt mer med det än. Får fan ta mig i kragen...
Man kanske skulle anordna en loppis för att bli av med allt.

Snyft! Ska snart se sista avsnittet av "Pang i bygget", vi har snart sett båda säsongerna. Så himla rolig serie, skrattat så jag gråtit i princip. Efter det så ska vi påbörja serien "Nord och syd".

Wish me luck

I morgon bitti ska jag på intervju på ett äldreboende här i Bromma. Har ringt till olika ställen på jakt efter timmjobb som undersköterska. Har ett timmjobb nu, men vill ha ett till eftersom det blivit mindre jobbpass där. Fick som sagt napp på ett ställe och ska dit imorgon. Lite nervöst nu, vill ju göra ett bra intryck. Vore toppen om jag fick det. Då skulle jag kunna kombinera två ställen. Här ska tjänas pengar! hehe




Trött

Tänkte skriva ett vettigt inlägg, men ser ut som att jag får hoppa det ikväll. Känner mig rätt slut i bollen just nu. Ska ta och förpassa mig till sängen.

Sov så gott !




Ännu fler kopior?

http://www.myheritage.com/collage

My look alike :)

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Celeb


Sweet dreams




Im a hip hopper, yes i am!



Det kanske inte riktigt är sant. Lyssnar på det mesta i musikväg, lite av en allätare :)
Men jag föredrar synth och techno.

Längtar till sommaren



Sitter och tittar på kort från sommaren som var. Därför längtar jag ännu mera till kommande sommar, då jag ska:

* Åka till Rom och se Depeche Mode live  :)

* Sitta på uteserveringarna på Medis och dricka öl, snacka skit och spana på folk

* Äntligen ha picknick, Sara! Dricka vin, äta kyckling, bröd, oliver och lite frukt vid nån mysig park.

* Lapa sol på balkongen med en bok och mp3

* Jogga ute. Vill inte halka och slå halvt ihjäl mig så jag spar det till ljumma sommarkvällar

* Ljusa upp mitt hår. Vad tror ni om helblondt ;)

* Införskaffa en till tatuering, eller kanske ska ta den på våren

* Bli miljonär ;)

* Försöka att ha en månads semester

* Få besök. Ska försöka jaga hit min familj


Det här är bara lite vad jag kommer att göra, vill göra och drömmer om att göra sommaren 2009 :)




RSS 2.0