Så äntligen! :)

Imorgon är det äntligen premiär på "SATC2" som jag väntat. Ska gå med två tjejkompisar, lär ju bli full salong. Före bion blir det ut och äta middag och efter någon öl, kanske skulle kosta på mig en cosmopolitan med ;)

tråkväder och ryggsmärta!

Känner direkt hur vädret påverkar mig. Idag mulet och regn och jag känner mig låg, vill ha mera sol nu förra veckan var ju helt otrolig. Ryggsmärtan sitter i än, blir stel när jag sitter still. Ska eventuellt in på stan sen och träffa upp Sara och ta en kaffe. Fördelen med det här vädret är ju att då är det extra mysig att gå och fika. Aja! Nu ska jag sluta klaga och äta frukost.
Kram så länge!

På väg hem efter att varit hos evelina o...

På väg hem efter att varit hos evelina och sett satc 1. Filmen var lika bra som förra gången och jag grät stora krokodiltårar. Precis som förra gången och vet att jag även kommer göra det på torsdag när vi ska på tvåan. Jag är en sann romantiker och stolt över det!


Hur ska det här gå? :(

Haft ont i min rygg sen i torsdags. Gjorde en sträckning då på jobbet, mitt eget fel då jag tycktejag kunde flytta ett bord själv. Iallafall har smärtan blivit värre, igår kunde jag knappt sitta eller ligga för det högg så förbannat. Ska snart iväg och jobba, lite orolig hur det ska gå. Van att springa runt som en duracellkanin, idag blir det mycket lugnare tempo kan jag säga. Ska nog gå!

Hamnade på garbo. Ingen bra musik än vänta...

dsc00059 (MMS)

Hamnade på garbo. Ingen bra musik än väntar och väntar.


Det här gör jag och sara nu.

dsc00058 (MMS)

Det här gör jag och sara nu.


Att ha eller inte ha klänning... det är frågan!

När jag var in på stan i veckan så slank jag bla. in på Lindex. Såg där en kanonsnygg, kort randig klänning. Hade inte tid att prova den då, men blev väldigt sugen på den. Nu är det ju så att jag inte passar så bra i klänningar pga mina hemska ben ;). Men jag kan ju ha ett par snygga stövlar till. Den här klänningen är en sån som både fungerar till vardags och till fest. Vilket jag inte äger nu, äger bara festklänningar.  Ska in och pröva den till löningen, sitter den bra och allt får den följa med hem. Bara hoppas den kommer finnas kvar. Klär mig till 99% i byxor, skadar inte att försöka vara lite mer kvinnlig. Blir min sambo glad ;)

Avis!

Gick förbi några tjejer när jag skulle gå hem från jobbet, som satt och åt jordgubbar. Blev så avis, måste skaffa nyttigt och supergott! Måste bli bättre på att äta frukt och grönt :)

Nu var det färdigsolat för idag. Hade gärn...

Nu var det färdigsolat för idag. Hade gärna suttit ute längre, men måste vara snäll åt huden. Hinner nog bli brun om vädret fortsätter så här.


Denna skönhet står utanför vårat köksfönster.

dsc00057 (MMS)

Denna skönhet står utanför vårat köksfönster.


Sitter maj lyssnar på en otäck geting so...

Sitter maj lyssnar på en otäck geting som gnager på grannens trädraperi på balkongen. Någon som vet varför de gör så? Har sett det flera gånger. Ser lite roligt ut. Shit! Vad varmt det är här, härligt!


När plastikkirurgi går för långt!

Kollade Aftonbladet och hittade detta. Om två franska bröder i 60-årsåldern som opererat sig så de nästan numera ser ut som rymdvarelser. Har inget emot plastikkirurgi alls, men vad har de för läkare som godkännt detta!
Bild före från åttiotalet när de jobbade med tv.
Bröderna Bogdanoff visar upp sig i Cannes.
Nedre bild från någon gala nyligen!
:=( :=(:=( Ser bedrövliga ut!

Smärtsamt uppvaknande!

Vaknade mitt i natten att jag sträckte foten. Tur min sambo vet hur man ska få det att släppa genom att sträcka och böja upp foten. Fruktansvärd smärta även om den bara håller i sig några sekunder, fast de känns otroligt långa. Idag är jag riktigt morgonpigg, gick inte att sova längre. Svårt när fåglarna kvittrar och det är strålande sol :) Nu blir det frukost och sen en liten promenad. Ska jobba ikväll men sen har jag helg :)

Soft vecka :)

Har en riktigt skön jobbarvecka denna veckan. Jobbar bara ikväll och imorgon kväll, sen har jag ledigt igen. Har ju haft jättetur med vädret, soligt och fint varje dag. Nu är mitt schema färdigt, ska bli intressant att se om det blev precis hur jag ville ha det med semestern och allt.

Ska snart åka in på stan och äta lunch ...

Ska snart åka in på stan och äta lunch med min vän carola. Ska bli mysigt att se bebismagen hennes. Hon ska snart bli mamma för andra gången. Varmt och skönt här idag med. Nu känns det som sommar.


Bränt barn skyr solen???!

Hade lite för härligt i solen idag! Har lyckas bränna mig ganska rejält på bröst, mage och axlar. Men glömde bort att gå in och smörja in mig rejält, glömde liksom allt när jag hade härlig discomusik i lurarna. Hoppas på sol imorgon med, får väll sitta med en tröja på mig ;)

Ren lycka! Sitter ute, solen skiner, radio...

Ren lycka! Sitter ute, solen skiner, radio 107,5 i lurarna.


Grattis Norge!

Grattis Norge på nationaldagen eran! Den byn i norrland som jag är uppväxt i ligger bara cirka femton mil från norska gränsen. Så jag har varit en hel del i Norge, när jag blev myndig åkte jag dit och festade eftersom de hade ett disco som stängde fem annat mot alla två ställen i närmaste staden i Sverige. Gillar norrmän och det norska språket är så härligt :)

Det här gör jag nu. Serveras med grädde oc...

dsc00054 (MMS)

Det här gör jag nu. Serveras med grädde ock jordgubbssylt. Mums!


Ser lite tveksamt ut!

Hade hoppas att vakna till värsta finvädret som igår på morgonen när det var varmt och fint redan 6.30. I dag ser det lite tveksamt ut om det kommer bli lika fint, helt mulet och blåsigt suck! Jag som tänkte sitta på balkongen i bikiniöverdel och shorts för att få lite solbränna,just nu är jag en blekfis och jag hatar det. Nej nu dax att traska på jobbet, kör några timmar nu på förmiddagen sen några timmar ledigt innan kvällsjobb.
Ha en fin dag!

Nu sitter jag här. 24 grader varmt ute och...

dsc00048 (MMS)

Nu sitter jag här. 24 grader varmt ute och klarblå himmel. Kan livet kännas bättre just nu?


Nu har jag rast. Tar en kopp kaffe och vi...

dsc00047 (MMS)

Nu har jag rast. Tar en kopp kaffe och vilar fötterna.


Haft en mycket trevlig kväll. Blev en pub...

Haft en mycket trevlig kväll. Blev en pub runda på söder som avslutades på mac donalds Med en mac feast. Nu hemma och ska sova någon timme innan jobb. Natti på er.


På väg in på söder och träffa en jobbar ko...

På väg in på söder och träffa en jobbar kompis och ta någon öl. Roligt synd bara att jag börjar jobba sju imorgon bitti. Ha en trevlig fredag kväll.


Enkel kvällsmat! ;)

Var så himla hungrig efter kom hem från Sara. Meningen först att jag skulle göra pannkaka eller våfflor, men det orkade jag inte göra. Slutade med att jag köpte prinskorv, potatis och senapssill, till det hårdmackor med baconost. Blev en väldigt sen middag, men jag har sovmorgon imorgon så gör inget. Lär ju få ont i magen inatt bara, men det spelar ingen roll, längtat så efter denna mat. MUMS!

Nu sitter jag på tunnelbanan hem. Känns so...

Nu sitter jag på tunnelbanan hem. Känns som det tar hundra år att komma hem. Fast det bara tar 30 min storstadssyndrom!


Hej hopp! Nu sitter jag hos rara sara som ...

Hej hopp! Nu sitter jag hos rara sara som bjudit på kaffe o kakor :-)


Just blue!

Precis målat naglarna i det fräsiga blå nagellacket jag fick av Sara. Blev mycket coolt= jag mycket nöjd!
Samma färg som nagellacket till höger på bilden :)

När ska...

När ska sommarvärmen komma tillbaka förresten? Jag påverkas väldigt lätt av vädret. Så nu känner jag mig allmänt grå...

Go bananas!

Sådär ja hemma efter jobbet igen. Haft fullt upp idag på jobbet, men varit roligt med. Är rätt illamående nu, käkade en stor bit kladdkaka med grädde och en kopp kaffe till lunch. Vilket min mage verkar ha tyckt var väldigt tveksamt, sen tål jag inte riktigt grädde. Har lite laktosmage men kan inte låta bli pga sjukt gott och ja då får jag skylla mig själv. Nu sitter jag bara framför datorn och slappar :)

Slacker!

Haft en riktigt skön slö och slapparhelg. Idag kollat på två filmer först "The sugarland express" om en verklig händelse som hände i Texas i slutet av sjuttiotalet. Handlade om ett par som försökte få tillbaka sin son som skulle lämnas bort och det drog igång en biljakt genom hela Texas. Nu ikväll tittade vi på "Poltergeist", en gammal klassiker som håller än. Fortfarande lika skrämmande, även fast jag sett den flera gånger.
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en stund. Passa på medans älsklingen tittar på hockey!


Kram och godnatt!

Tack fina Sara :)

Träffade Sara igår kväll och drack rödvin, käkade lösgodis och ostkrokar. Fick en jättefin present bara sådär ändå från henne. Det jag fick var två par örhängen med stjärnor från Friis&Company och det populära blå nagellacket från H,M. Blev jätteglad! Tack vännen du är guld värd.
Löwe you babe!

Nedräkning

Snart så är det premiär för " Sex and the city 2" nämligen den 27e maj. Den bara måste jag gå och se på bio, gärna samma dag som premiären :)

Surt...

Ledig helg och uselt väder. Ringde precis och grattade min pappa som fyller 65 år idag, de satt ute och solade så där har solen hamnat. Vaknade med rejält ont i halsen, gör ont att svälja. Men har tagit tablett och hoppas det släpper under dagen, ingen lust att bli sjuk nu. Oftast får jag som nu lite småkänningar som sen försvinner, sällan det bryter ut. Peppar,peppar ska man väll säga.

Flowerpower!

Denna bustier från Hm är ju kalassnygg! Något att satsa på eller? Tänkte nu till vår/sommar med en svart kavaj över. Enkelt och snyggt och lite färggrannt :)
The Garden Collection HM H&M BUSTIER TOPP LINNE strl M

Inte orkat något än...

Inte orkat ta mig för något än. Sitter just nu på tradera pch försöker hitta en snygg orkesterjacka, fanns en jättesnygg förra månaden i rött och svart från Gina som jag dumt nog inte la bud på. Hoppas det kan komma upp en liknande denna månad, skulle vilja ha till ett enkelt svart linne,ljusa jeans och höga klackar. Kan riktigt se framför mig hur snyggt det skulle vara. Jakten fortsätter, men ska snart bege mig ut. Kan ju inte sitta här och ruttna hela dagen...

Yttre renovering!

Sugen på att göra något nytt med håret. Tittade på " Vänner" på tvn när Jennifer Aniston är gravid i serien och har babyshower, kunde inte slita mig från hennes hår. Var riktigt snyggt slingat, skulle vilja göra något liknande för att få mer liv i håret. Inte så att jag inte gillar min hårfärg nu men vill ha mer en wow känsla i håret ;)

Gahhhh!!!

Får inget svar hos chefen och orkar inte gå dit ifall hon inte är där. Bara pröva igen och ringa och ringa, less när det ska krångla. Måste ha mitt femtonveckorsschema klart nu, har fått göra de tio första men fem sista fungerar inte. Hade en mardröm  nu på morgonen som inte riktigt vill släppa, drömde att jag höll i ett jättesöt marsvin som hade superlånga klor som nålade sig fast i mig. Fick loss den nästan men då fick den tag i vaden och jag vaknade av att jag sa aj,aj,aj! Låter ju inge vidare hemskt nu när jag skriver det hahaha! Men fan vad ont det gjorde och paniken att inte komma loss.

Nu är det slut på veckan och dax för fredagsmys!

Härligt att nu vara tredagars ledig. Mindre härligt att vädret är uselt idag, ingen sol utan mulet och blåst. Ja vad har jag för planer idag då kan man undra? Just nu äta frulle och sen traska på jobbet och försöka få någon ordning på mitt schema som måste läggas in på datorn. Sen ska jag köpa present till pappsen som fyller år imorgon, i eftermiddag/kväll ville Sara nog ses och hitta på något. Så ser min dag ut, hur ser eran ut?

Äta bör man...

Har nu gått in en stund efter att suttit i solen på och lyssnat på musik och läst min bok. Började läsa den lite smått igår och har idag läst mer än halv boken, är en riktigt bokmal. Har jag väl börjat är det oerhört svårt att sluta läsa. Ska ta och äta någonting, känner mig lite smått snurrig i skallen..

Lapa sol :)

Ska ut och sätta mig på balkongen och lapa sol, läsa min nya bok och sätta på mix megapol i hörlurarna. Härlig början på dagen innan dax att gå och jobba kväll. Hade förresten inbrott igår natt på min avdelning på jobbet, så igår på morgonen fick man prata lite med de trevliga kriminalteknikerna :)
Ha en skön dag i solen !

filmtips!

Såg en väldigt bra film igår med min sambo. Tittade på "Elefantmannen", filmen bygger på hans liv. Riktigt bra har du inte sett den är det ett hett tips!
Nope nu off to work! Ha en bra dag!

Wunderbar och uppblåsbar!

Borde lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon. Hoppas jag nu kan sova, känner mig som en uppblåst ballong idag. Just nu en rolig tid på månaden då man känner sig uppblåst, finnig, ful och grinig... ;)

RSS 2.0