100 procent ytlig?

Börjar komma in i en period när jag bryr mig mera om mitt utseende igen. I vintras sket jag fullständigt i det. Lust att göra en spray-tan nu innan bröllopet men där jag tänkt göra det har de inte fått in det än... Suck! Hade bara kostat mig 95 kronor då jag har ett presentkort där. Hoppas de hinner få in det, vill ju vara brun och fin då. Måste ge mig ut på klänningsjakt med, skitsvårt o bestämma om jag ska ha halvlångt eller hellångt. Ska ta en repa in på stan någon dag och kika runt :) Sen tänkte jag slinga mitt hår ljusare men får vänta tills nästa månad då pengarna inte riktigt kommer räcka till. Har massa födelsedagar som ska inhandlas presenter till bla min älsklings samt ja bröllopspresent etc. Tror det får bli nåt hemmafix, någon snygg toning. Känn dig träffad Sara då jag tänkte ta hjälp av dig ;) Well kanske ytligt men just nu tycker jag att det är roligt :)

WELL!

Nu behagar solen visa sig när jag snart ska gå på jobbet :( Hade ledigt igår men lagom till jag åkte in på stan på eftermiddagen började det regna... SURT! Åt iallafall en supergod sallad på John Chris inne i stan med Sara. Den kommer jag äta många gånger till helt underbart god :) Sen hittade jag en fin topp i ljusrosa och ett halsband i guld med en supersöt uggla på. Hoppas finvädret fortsätter veckan ut så jag hinner njuta av det :)

Prickikorv

Läst om att kroppspuder ska ta bort  rödprickiga ben och inåtväxta hårstrån. Jag får alltid prickiga ben efter rakning, inte så snyggt på sommaren haha. Så nu testar jag denna och ser om det lättar eller försvinner helt.
Finns att köpa på vanliga ica-butiker etc. Kostar ca 30 kr.

Mina första converse!

Har alltid tyckte att converse har varit så vansinnigt snygga men här i Sverige är de så jäkla dyra. Passade på att slå till på ett par i New York då de ligger på knappt över 300 kr. Blev dock något fel på storleken men jag ska ha dem, de ska töjas. Invigde dem idag med vit och rosa randig t-shirt och svara jeans :) Ska pina mina stackars fötter nu för jag ska ha kvar dem :) Slog till på ett par rosa då det är en av mina favorit färger.

Sommar fint!

Ska på ett bröllop om några veckor och jag vill hemskt gärna ha en hellång blommig klänning som inte kostar allt för mycket. Hittade denna på en sida på nätet igår för typ 110 kronor helt otroligt men jag vet inte riktigt... Vad tycker du?
Tyckte den var väldigt söt och då jag vunnit ett presentkort på spa ska jag göra en spraytan innan. Ett par kilklackar i en snygg färg till kanske hmmmm!

Vilken sooooolig dag! Tur jag är ledig :)

Nyvaken, nyduschat och pigg. Lite frukost, fixa hår och smink, en promenad och lyssna på fågelkvitter och titta på folk. En gammal tidning, en oläst bok, ett stort glas vatten, radio 107,5 Stockholms enda dancefloor i lurarna. En gammal filt, ett par solglasögon, bikini på här ska solas på balkongen :)

RSS 2.0