Helgen som var!

Tänkte skriva lite om hur helgen varit. Fredagen tillbringade jag hemma, framför tvn. Skulle upp och jobba lördagmorgon.

Lördagen var jag på Norra brunn med min sambo och hans syster mfl. Fick så lägligt ett bord precis vid scenen. Så jag hade Jonas Gardell ca en halv meter från mig, dock stod han på en liten liten upphöjnad men ändå. Slapp iallafall bli utsatt för nån påhoppning rakt upp i knäet som en kille vid bordet bredvid blev. Maten var god, lite tråkigt bara att de hade samma meny som förra året då vi var där. Tycker de kan ta tag och ändra på det. Efter stängning ville vi gå vidare men hittade inget ställe som vi ville gå på i närheten. Då fick någon den briljanta iden att vi skulle åka till Patricia. Kan ju vara ok om man inte måste åka över halva staden för att komma dit. Blev rätt så packad, var upp och dansade en sväng. Blev bara en låt, då jag tyckte alla killar var så patetiska och pinsamma. Börjar tro jag är gammal, jag som älskar att dansa. Men nu blev jag bara irriterad!  Jag och min sambo gick innan de stängde. Blev en tur till Mac donalds för en mac feast innan hemfärd. Konstigt nog var jag inte så fasligt bakis på söndagmorgon. Men klev upp halv ett på förmiddagen för det.
Igår söndag var vi till min sambos syster och firade hans systerdotter som fyllde 14. Blev lite tårta, kaffe och must. Fick även ett glas starkvinsglögg som jag inte klarade av att dricka. Svårt för sprit sådär dagen efter...
Så där han ni min helg!

Libra!

Vågen (23:e september- 22:e oktober)

Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.

En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.

Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort.

Element: luft Kvalitet: ledande Polaritet: positiv
NyckelordVenus, balans, harmoni, diplomati, sympati, skönhet, konst, charm, lättja och metallen koppar.
Positiva karaktärsdrag: behaglig, romantisk, vänlig och diplomatisk.
Negativa karaktärsdrag: flirtig och vankelmodig.
Människokroppen: diafragma och ryggrad.

Tycker horoskop är intressant. Jag är våg, en ganska typiskt sådan. Charmigt velig livsnjutare tycker jag låter bra. Eller ja, velig är ju mindre bra...

Måndag!

Ska snart iväg på skolan. Går en demensutbildning via jobbet på åtta gånger, har tre gånger kvar. Borde egentligen fixa håret nu, men slänger iväg ett snabbt inlägg innan jag ska göra mig klar.
Önskar en trevlig måndag. Återkommer ikväll!
Bjussar på en rolig och tänkvärd bild... Hihi!

Oliv+must! Det är grejjer!

Helt sjukt jag har aldrig varit så stort fan av oliver. Men nu helt plötsligt älskar jag det, svarta eller gröna spelar ingen roll. Haft en burk gröna oliver i kylskåpet i några veckor. Ikväll har jag ätit i mig nästan hela burken, ligger några enstaka stackare kvari burken... Men inte så länge till! Sen är jag julmust beroende denna årstid men det är en annan femma.

Nu ska staken upp!

Imorgon ska det tvättas och städas. Sen ska jag hämta upp pyntet, se vad som gått sönder, alltid något. Kommer inte pynta så mycket, då vi kommer fira jul uppe i norrland. Med förhoppningsvis mycket snö, skulle kännas konstigt utan någon snö alls...

Liten fundering!

Undrar om denna snygga korta klänning från H,m skulle vara snygg på? Menar om jag skulle passa i den?
Hmmmmm...





Finns på H,m för 299 kr. Ett riktigt fynd enligt mig.

Coca-cola!

Hittade denna bild. Hur coca-cola flaskorna såg ut förr till nu. Tredje från vänster är min favorit.
Vilken är din?

Jobbhelg!

Dags för jobbarhelg igen, en kväll och två heldagar. Så då vet ni vad jag ska göra i helgen. Ska mer eller mindre bo på jobbet. Känner mig lite halvtussig än, men det får gå.
Ha en mysig fredag!

I see you!

Nu säger jag godnatt till er... Ska krypa ner i varma sängen nu. Önskar bara jag hade en bra bok att läsa, men har läst ut de jag har.
ogon/Auge55.gif

Om ändå...

Gottegrisen i mig ville försvinna. Ikväll har jag mumsat på pepparkakor med ädelost och julmust på det. Måste fan skärpa mig. Ska jag orka på gymmet imorgon, springa på löpbandet? Eller?

Tänkvärt!

Hittade några tänkvärda citat.

- Jag arbetar hårt med att lata mig.

- Förändra sig kan ingen. Men förbättra sig kan alla.

- Nog om mig. Nu talar vi om dig. Vad tycker du om mig?

- Det är mycket lättare att vara kritisk än att vara rättvis.

- Jag ljög inte, jag sa bara sånt som senare visade sig vara osant.


Så sant som det är sagt!



Tråkigt!

Är så uttråkad idag. Vill göra nåt kul, men vet inte riktigt vad.
What  now?

När kommer solen igen?

Läste att solen kommer till helgen. Less på det här gråa nu, lite sol skulle inte skada. Kanske man blir lite piggare och gladare....
Hoppas!

Ojsan!

Så här många kalorier ger två deciliter:

Lättmjölk: 80 kalorier
Standardmjölk: 120 kalorier
Apelsinjuice: 85 kalorier
Läsk: 85 kalorier
Saft: 80 kilokalorier
Rödvin: 12 % 144 kalorier
Vittvin: 13,5 % 198 kalorier
Vittvin: 10 % 142 kalorier 
Vinglögg: 10 % 250 kalorier
Starköl: 5,6 % 94 kalorier
Lättöl: 2,3 % 58 kalorier

 

Mycket kalorier blir det. Dricker ju mjölk varje dag, men det är ju iallafall nyttigt också med massa vitaminer man behöver.


Funny!

Den här är riktigt rolig! Hihi...

?????

Ont i halsen och känner mig lite halv tussig idag. Ska jobba ikväll men bara ett fyra timmars pass och sen ledig igen imorgon. Sen jobb hela helgen, hoppas nu orken finns.  Nä nu ska jag göra mig lite klar och ta en sväng ner på Brommaplan.
Ha en fin dag!

Manga!

Lie smått sugen på att göra en mangatatuering. De är ju så läckra!

Naaw!

Skulle inte ha nåt imot en liten kattunge som spinner i min famn nu...

Man kan inte annat

Än le åt detta skitväder!

Suck och stön!

Ledig idag men ser ut att bli en dag i soffan. Grått och trist ute, saknar solen som fan. Har även lite ont i halsen, så bra att  vila. Vill inte det ska bryta ut, har varken lust eller råd med förlorad arbetstid. Sa igår till en arbetskollega att jag nästan aldrig är sjuk. Jaja, bara jag inte åker på svinisen så får det väl gå. Peppar, peppar ta i trä eller vad man nu säger. Visst jag är lite skrockfull, bjuder på det.


Lite godis för öronen!


En liten djävul!

Denna underbart söta Hello Kitty mjukis dräkten skulle gärna få värma min frusna kropp nu i vinter. Finns hos www.hmshoponline.se för 249 kr för tröjan och 149 kr för byxorna.
ME LIKE!!

Shake that ass!

Hihi! Kom inte på någon bra bloggrublik, så drog bara till med nåt. Blev en lugn fredag den 13e, inga fler missöden. Om jag inte nu kommer att få köket nerbrunnet när jag ska laga lite middag. Ska bjuda min älskling på en riktigt fin fredagsmiddag. Det bjuds på makaroner och köttfärsås med pricken över i ketchup. Har inte ekonomin just nu för nåt extra vagant. Men jag tror nog det duger bra ändå!
Ja vad har jag gjort idag då? Förutom tvättstugan har jag bara tagit mig ner till Ica. Sen har jag suttit här framför datorn eller legat i soffan med min bok " Elsas Mode" som jag hunnit läst halva. Älskar att läsa, men har haft dåligt med energi för det den senaste tiden. Finns nästan inget bättre än att lägga sig i soffan eller sängen med en riktigt bra bok. Har jag väl fastnad kan jag sträckläsa timtals.
Nä nu ska jag förbereda lite här, annars risk att jag skriver massa "lall lall "som varken ni eller jag kommer tycka är intressant. Hehe!

Fredag den 13e!

Är ni skrockfulla? Jag måste erkänna att jag är det, iallafall lite. Uppe med tuppen och har tvättstugan, har lyckats tvätta sönder min fina svarta topp med snören i ryggen. Den som jag vet ska handtvättas, hade slängt in den på 30 grader. Flera snören hade såklart sen lossnat.
VILKET PUCKO JAG ÄR! VAD ARG JAG BLIR!
Håller tummarna att resten av dagen ska bli bättre...

 


Välbehövlig vila!

Om några timmar ska jag iväg och jobba sista jobbpasset denna vecka. Skulle egentligen jobba imorgon kväll med, men har tagit bort den. Såg igår att de inte fått in nån vikarie för det passet än. Men min chef sa att jag inte skulle oroa mig, för det löser sig. Hoppas jag verkligen, vill vara tre dagars ledig nu. Behöver det verkligen, så trött hela tiden. Måste vila annars blir jag arg och gråtmild, känner jag har det på g i kroppen nu. Måste lära mig att lyssna på kroppen, tror jag orkar allt. Sen blir det kortslutning i skallen. Men jag vill ju vara en duracellkanin!

Kent!


AJA!

Trodde jag skulle känna mig utvilad nu när jag var ledig igår men icke. Gjorde i princip ingenting igår, tog en prommis till affären och hem. Sen låg jag i soffan och läste min nya bok " Elsas Mode" av Sofi Fahrman och slökollade på tvn mellan varven. Så jag tyckte jag skulle vara lite piggare idag. Idag blir det iallafall en sväng in på stan och träffa E och äta lunch tillsammans. Så sällan vi hinner ses, ska bli roligt. Efter det ska jag jobba kväll igen.
Nu ska jag platta mitt hår och sminka mig. Så jag vågar visa mig ute haha!
Ha en trevlig dag!

Smurfar runt i pyjamas!

Precis nyvaken och klockan är halv tolv på förmiddagen. Har sovit som en stock och jag behövde det nog.  Funderar på vad jag ska hitta på idag? Hade planer på att gå och ta svinsprutan men tror jag gör det fredagmorgon. Drar ut på det i de längsta, då jag är lite rädd för den. Men ja jag vet att det är bra om jag får tummen ur och får den tagen.
Kanske en promenad vore nåt. Får suga på den karamellen och ta en dusch nu!
Bye på er så länge!

RSS 2.0