Prinsessan på ärten ;)

Idag blir det ärtsoppa till middag. Gillar inte fläsket men det kan jag peta bort eller fiska över till min sambo ;) Tror jag ska köra på stark senap till...MUMS!

Evigheter sen...

Inte hört denna låt på evigheter. Hörde den idag när jag satt i en färdtjänstbuss som sällskap med en boende som skulle på läkarbesök. Annie Lennox är väldigt vacker, helt fantastiska ögon har hon den kvinnan.

Mitt namn!

Beställ ditt personliga Namnhalsband nu !ett namnhalsband med mitt namn är något jag länge velat ha men aldrig köpt. hittade denna modell hos www.mitt namnhalsband.se  Den här modellen ovan kostar 499 kr. Tycker det är supersnyggt att ha.

Leopardis...

***Örhängen - Leopard - Trendigt & Snyggt***Klickade hem dessa fina leopard mönstrade örhängena på tradera för 17 kr totalt. Älskar smycken och tradera är super om man vill hitta billiga saker :)

Hemmamys Vs Utebus?

Kommer vara ensam ikväll, är gräsänka tills imorgon. Funderar om jag ska ha en mysig hemma mysa soffan mys, eller utebus eller snarare ta någon öl med några kollegor som skulle ner på puben/restaurangen här nere på Brommaplan. Som det känns nu överväger hemmakväll :) Sen ska jag upp ganska tidigt imorgon och se pigg ut. Ska på ett intressant men lite nervöst möte. Om vad får ni veta om det går vägen ;)
Ha en underbart, mysig,rolig,galen fredag!

Jaaaaaaaaaaa :)

25 oktober är "Svenska Hollywood Fruar" tillbaka i rutan. Så bra att Maria Montazami är med igen, gillar henne. Bjuder verkligen på sig själv :)

Har ni sett?

Har ni sett Icas senaste reklamfilm? Såg den idag, klockren. Passar mig som har sjuk humor ;)  Haha...

Kaffe tunna!

Varit på planeringsdag med jobbet idag. Blev en rolig dag med lite väl många kaffepaus, när det var dags för kaffe för tredje gången utbrast jag högt "Kaffe nu igen" och flera skrattade. Fick i mig fem koppar kaffe tror jag under dagen, inge socker i bara mjölk. Är nog söt ändå ;) Nä då lovat mig själv att dra ner på sockret. Kul och träffa jobbarkompisarna privat och se hur de klär sig. Mitt drömyrke vore personal-shopper :)

Sugen?


På samma tema!

Nu när jag ändå är inne på strass och glitter. Tänkte bara visa denna superfina klänning från H,m Shoponline. 299 kr som hittat ;)
Denna skulle jag vilja känna mig riktigt festfin i.

Glittra mera! ;)


Collistar Infinito Mascara
Denna mascara skulle jag vilja testa. Ska bli strasseffekt på fransarna, alla som känner mig vet att jag älskar strass... ;) Glitterskata som jag är!
Finns bla hos Eleven.se

Lite mer som mig själv!

Sådär ja! Nu är jag lite lik mig själv igen. Kan röra på huvudet ganska bra nu, kört med vetekudde gånger flera per dag och det verkar ha hjälpt. Vad handikappad man känner sig direkt, små enkla saker man gör dagligen blev genast jättesvåra. Ja,ja nog pratat om det snart dax att gå och jobba. Har långpass idag och möte som avslutningen på dagen. Tänkte jag var ledig i morgon men då ska vi ha planeringsdag men fick lördag ledig istället :)
Ha en bra dag fina ni!

Gam nacke!

Går runt med gam nacke här hemma. Sträckte nacken något helt otroligt igår når jag låg och vilade på soffan. Kan knappt vrida huvudet till höger och det hugger hela tiden. Har sovit extremt dåligt kan jag säga. Men vill inte sova bort hela dagen heller. Tagit två värktabletter men det hjälper inte, bara att härda ut och hoppas det släpper under dagen.

Envis skata!

Idag måste jag vara en envis skata= Glitterskata ;) Har jätteont i ryggen, vänstra sid muskeln  rättare sagt hmmmm vet inte vad den heter. Hade ont igår med men idag är det värre. Inte kunnat vrida mig som jag vill på natten utan har fått legat som en strandad val. Ska jobba idag, spännande att se hur det går men jag är envis till tusen. Tänker inte vara hemma för en ond rygg. Ska proppa mig full med värktabletter.
Önskar mig lycka till! ;)

Välkommen åter!

Här är jag med som statist! ! Tolv minuter in ungefär hihi! :)

Snygga ögon!

Varför inte pröva lösögonfransar! Hittade dessa hos www.eleven.se
NYX Special Effects Lashes, Fuzzy WuzzyDessa kostar 195 kr.NYX Fabulous Lashes & Glue, AmbitionDe högra kostar 99 kr.
Jätteläckra bägge två. Snygga om man vill vara lite extra partysnygg.

Fyra år!

Idag är det våran fyra årsdag! Älskar dig idag, i morgon ,för alltid. Du är mitt allt! Här är vi på konsert med Depeche Mode i Rom... Ren lycka!

Svårt att låta bli!

Har ju en snacksfri månad och försöker låta bli allt med för mycket sött eller salt i. Igår syndade jag ... :( köpte med mig kanelbulle och dammsugare när jag hälsade på Carola. Kunde inte låta bli och var ju kanelbullens dag. Tur vi tog en riktigt långpromenad efter och plus att jag drog barnvagnen både upp och ner runt sjön. Tur det är mycket backar i Sundbyberg, bra träning det ;)  Jag bantar inte, vill bara bli lite piggare och gladare och tror mindre socker kan göra susen...

Väntan är över...

Ikväll kommer jag sitta bänkad framför det här :=)
Väntan är över :)

Små sötisar...

Dessa sötnosar från Gina tricot blev jag väldigt förälskad i. Fan att jag inte beställde dem, jag får ta och kolla på stan nästa gång jag ska in. Kostar 59 kr och kommer från Gina tricot.

Nagel snyggt!

velvet voyeur<br> Det här nagellacket skulle gärna få pryda mina naglar i höst. Lacket heter "Velvet voyeur" och kommer från essie. Jaha bara dags att börja spara mina naglar nu.

Just nu läser jag denna!

Började läsa den här boken igår och nu kan jag inte sluta. Väldigt lättläst och rolig! Så vill du läsa så är den här ett tips.

Höstmysigt!

Den här har jag beställt nu till hösten. Snyggt med mörkblått! Koftan är från Gina tricot och kostar 199 kr. Beställde även en tröja till som är stickad fast i mörk grönt. Behöver lite varmare kläder :)

Funny :)

Vad roligt det skulle bli att flyga om de showade lite så här :)

:) :) :)

Den här sjunger jag ibland när något känns tungt! :)

Livet från den ljusa sidan!

Trettontimmars jobbardag,mensens första dag, genomförkyld! Så ser min dag ut idag men som man säger se livet från den ljusa sidan och det tänker jag göra väldigt mycket just idag ;)

Shoppinggalen duracellkanin har hoppat runt i stora staden...

Ahhhh vad skönt! Hemma igen efter att ha tillbringat 6 timmar på stan. Åkte in redan åtta på morgonen, var på gratis frukost på Vero Moda. Bjöds på mackor och smooties, kaffe el te. Sofi Fahrman visade höstens mode och alla vi som kom fick en goodiebag med bla mascara och ett långt silverhalsband. Mascaran hade jag redan så den skickade jag till min lillasyster i Göteborg. Blev inte så mycket shopping där, hittade två par leggings i ljusbrunt och jeansblå. Samt en grön långärmad tröja med nitar på axlarna. Fick några presentkort när jag fyllde år som jag shoppade loss för nu. Köpte dessa Kanonsnygga på. Hittade dessa på Din sko. Sen blev det två par knästrumpor i kamel och vinrött, samt svart halsduk från Lindex. Hade ett presentkort på Åhlens med där jag hittade knästrumpor i mörkblått, hudkräm och rengöringskräm för ansikte, boken "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" av Jonas Jonasson. Väldigt nöjd men nu blir det ingen mer shopping denna månad även fast det inte kostade mig många kronor :)

RSS 2.0