Nu bär det av!

Resväskan är nu färdigpackad. Som vanligt har jag med mer än jag kommer antagligen använda. Åker hemifrån om en timme, nu har jag resfeber. Hjärtklappning och irritation, drabbas jag inför flygning. Kollat väderprognosen, ser ut att bli mellan 32-34 grader varmt hela veckan. Härligt, då kan jag komma hem som en pepparkaka:-) Just nu längtar jag tills vi är framme, jobbigt allt med flyg etc. Vill sitta nu på hotellbalkongen med en kall öl.

Ses om en vecka allihopa, lovar att då kommer det lite bilder. Har varit dålig på att lägga in det.


BYE BYE STOCKHOLM!!

Imorgon drar vi till Mallorca!

Imorgon drar vi äntligen till Mallorca, ska bli toppen, hoppas jag. Det enda som känns mindre kul är att det blir fyra starter och fyra landningar pga mellanlandning i Madrid. Har alltid varit lite flygrädd, men det har blivit värre nu efter alla flygolyckor den senaste tiden. Men nu ska jag inte tänka på det, ser framemot att ligga i solen, äta och dricka gott. Helt enkelt bara vara, ta dagen som den kommer. Ladda mina duracellbatterier, för de har de sista dagarna gått på sparlåga. 

Nä! Nu blir det lite film innan dags för sängen. Vi flyger först vid tre imorgon eftermiddag, men drar in till Arlanda några timmar tidigare.

Snurrigt värre!

Precis tagit en dusch som resulterade i att jag fick hålla mig i väggen, då allt snurrade om i skallen.  Vilat en stund på soffan nu, men borde bli bättre på att lyssna på min kropp. Har varit så mycket den senaste tiden, jobbat som en toka och haft besök några dagar. Tur jag bara jobbar imorgon, sen semester i nio dagar. Drar till Mallis på söndag, ska bli så skönt. Orkar inte skriva nå mer ikväll men återkommer imorgon med uppdateringar av senaste tiden.


Kram och godnatt!

Jag har bara regn hos mig!

Just nu borde jag egentligen ligga i sängen och sussa, med tanke på att jag börjar jobba om en sån där fem timmar. Sen kommer ju Agnetha en kompis från Norrland på besök och stannar till onsdag. Så imorgon efter jobbet har jag massor att göra, tvätta, städa och pilla mig i naveln innan jag ska in och möta henne vid tåget. Hade tänkt vi skulle hinna med massor av kul, bla Grönan, skärgården men det beror helt på vädret. Just nu ser det inte så ljust ut kan jag säga, bara regn. På tal om regn så sitter jag och  och drömmer mig bort till sol och värme. Vilken tur att vi snart åker till Mallis. Trodde vi skulle bo på ett rätt litet ställe, men det verkar som att det är tvärtom. Ser ut att finnas massor att göra och titta på. Längtar som tusan nu! Tänk att ligga vid stranden med en drink och bli superbrun, kan inte bli bättre. Lyckades ju jobba som en tok då supervärmen var här. Nä, nu blir det sängen även för duracellkaninen...

RSS 2.0