Totalt sänkt.

Yeahh! Vilken tur jag har. Lyckats åka på en riktig dunderförkylning, nyser, svettas och känner mig helt förjävlig. Ser  så ut med hehe... Imorgon dax att gå på min jobbarhelg, så då måste jag vara någerlunda pigg igen.  Har en massa att uppdatera er med här på bloggen, bla.. hur jag lyckades sumpa min mobil och lite. Men det får jag ta en annan dag, nu ska jag lägga mig på soffan igen. Orkar inte röra på mig så mycket än...

Sommaren som var del 2


På väg till Vällingby för att äta och titta på bio.


Tror vi åt Persisk mat. Helt otroligt gott iallafall...


Agnetha och jag på Fjäderholmarna. Tyvärr blev det dåligt med korttagning när hon var och hälsade på mig... Snyft! Önskat jag hade mer kort.


Mallorca underbara Mallorca...






En gubbe som satt och pratade och kelade med sin nallebjörn vid strandkanten. Säkert mycket ensam eller sjuk.


Vårat hotell. Mest tyskar där.


Ett disco vi tillbringade några kvällar på.



Soluppgång. Ingen soluppgång var den andra lik. 



Var tvungen att köpa mig en cowboyhatt och känna mig extra somrig.



Cykeltur till Alcudia i 40 + värme och 2,4 mil att cykla. Tokigt, galet, ja rent sagt livsfarligt i den värmen.


En så rolig pratande papegoja som bodde på restaurangen nedanför våran balkong.


Helt galet vågigt hav. Vågade bara hålla mig nära stranden. Jag är en badkruka, men oj så jag badade under veckan.


Sand,sand överallt 


Fulla.



Juli blev en rätt fullbokad månad. Först kom Agnetha från Norrland och stannade några dagar hos mig. Vi spenderade dagarna med lite shopping, parkvin och utgång med goda vänner, en tur till Fjäderholmarna och annat smått och gott.

Några dagar efter Agnetha åkt hem satt jag och min sambo på ett plan till Mallorca, Can Picafort. Vi var där en vecka, söp och betedde oss riktigt dräggigt åt. Ja, som turister i allmänhet. Haha, skämta bara. Visst vi drack de flesta av veckans dagar men det gick rätt lugnt till. Under veckan solade vi en hel del, lyckades bränna mig dag ett. Så jag fick undvika solen lite. Men brun lyckades jag bli ändå. Bodde precis vid stranden, vi kunde inte bott bättre. Tog en dagstur till Palma, lyckades få med en shoppingpåse hem. Cyklade till Alcudia i otrolig värme, över 2 mil cyklade vi. Tog oss dit och hem, nöjd över mig själv. Åt god mat, drack gott och imponerades hur trevliga alla var och hur rent det såg ut överallt. 

Mallorca är helt klart ett turistställe jag vill åka tillbaka till. Men nästa år ska vi pröva nåt helt nytt ställe. Får se var vi hamnar.

Sommaren som var i bilder del1.

Vår resa till Rom i Juni


Vatikanen




Fontana di Trevi


Gott med öl i värmen



Colosseum


Spanska trappan


Gick åt mycket vatten i värmen


Lycklig över min biljett till Depeche Mode


 Runt 50.000 fans



Glad ,gladare, gladast...


Juni var månaden då vi åkte en vecka till Rom. En stad med otroligt vackra gamla byggnader, värmebölja med runt 30 till 37+ varje dag, vi gick och gick och så gick vi lite vilse. Fick äntligen se Depeche Mode live bland 50.000 fans, helt otroligt och nära till tårararna där man stod mitt i och folk sjöng allsång. Festade till morgonen och gick hem till hotellet festklädd och full bland alla människor på väg till sina jobb. Blev utskälld av en tokig busschafför som körde rally med oss så bussen näst intill tippade. Blev avsläppta mitt i vischan, de tog flera timmar att hitta tillbaka till hotellet. Inga taxibilar i sikte, men tack vare gps så tog vi oss till slut till hotellet. Allt var dyrt, maten, spriten, bara en liten öl gick lös på 80 spänn. Kan ju säga att den berömda italienska pizzan inte var så speciell, föredrar våra svenska. Men allt som allt en väldigt vacker stad och häftigt att få varit där.

Del 2 får ni imorgon...

Skönhets budgettips.

Satt och kollade på Rachel Ray idag på tvn och dr Phils fru var gäst. Hon tipsade om sina favorit skönhetstips och ett tänkte jag ska testa.  


Ansiktsmask

Ta ett ägg, skilj på gulan och vitan i varsin skål. Rör om gulan och kleta in ansiktet enda upp till strax under ögonen. Låt sitta tio minuter, skölj av. Rör om vitan och kleta in i ansiktet, låt sitta så länge du vill. Vitan ska ha en uppstramande effekt och man ska bli slät och mjuk i hyn. Inte för att jag vet om det hjälper men värt att testa, tycker jag.



Tjing Tjing på er!

Besök hos farbror doktorn?

Blev lite skraj på jobbet idag. Fick ett synbortfall på bägge ögonen under kvällen efter jag hjälpt  en boende att lägga sig. Då jag skulle anteckna en sak. Gick  plötsligt inte att se, det hoppade och flimrade framför mina ögon. Mycket obehagligt, aldrig varit med om något liknande. Jo, förresten, förra helgen när jag gick till jobbet på morgonen blev det suddigt på ena ögat, men det försvann efter en kort stund. Suttit och googlat lite  nu på synbortfall, det kan vara något som kallas för ögonmigrän. Såfall är det totalt ofarligt, bara hoppas jag inte får det igen. Jag blir ju lite orolig, kändes jätteskumt. 

Kämparglöd och en vilja av stål!

Satt på jobbet strax efter åtta ikväll och kände mig lätt uttråkad. Lugnare än lugnt har det varit ikväll. Inte mig emot då jag gjort sju jobbardagar av åtta, varav sex var dubbelpass, dvs. 7.30 till 20 eller 21. Slog iaf på tvn och fastnade framför en dokumentär på tvåan. Programmet handlade om en ung tjej som drabbats av stroke när hon var 31 år, idag är hon 35. Såg tyvärr inte från början, utan från när hon låg på sjukhuset.  Vilka framsteg hon gjorde den tjejen, en riktig kämpe. På ett år från att hon drabbades av stroken hade hon blivit mycket bättre. Hade lite afasi och värk i kroppen men ville absolut inte kalla sig sjuk. Fick bla följa med henne på krogen, på ett ställe (Victoria) här i Stockholm som jag var på för nån vecka sedan. Hursomhelst så pratade hon med en kille i baren men fick inte fram det hon ville säga, hon försökte flera ggr men det gick inte. Till slut gav hon upp och bara skålade med honom och log. En väldigt vacker kvinna är hon och oerhört stark, fast hon kände sig nere då hon i sina egna ögon inte blivit bättre på ett år. Fast genom andras ögon har hon blivit otroligt mycket bättre. Sådana människor inspirerar mig, som kämpar sig tillbaka. Tillbaka till den man var innan, tillbaka till livet.


Carpe diem! Fånga dagen! Något för alla att tänka på. Ta tillvara på det lilla när allting känns nattsvart.

Fan!

Så jäkla less och arg på mitt telefonbolag. Försökt att nå dem i två dagar men deras telefonservice ligger nere,  OCH de har ingen mailadress! Fan! Vi lever på 2000-talet och man kan inte nå dem via mail! Jag har dumt nog fixat kostnadsstopp på min mobil för att få billigare telefonräkning. Så nu vill jag få bort inställningen, men det går inte! Jag tar bort det och det aktiveras igen av sig själv. GAH! Skitbolag, ska säga upp abonnemanget och gå över till Telenor som jag tror är mycket bättre. Nu har jag spytt lite galla och avreagerat mig lite. Ska tillbaka till jobbet nu och köra sista delen av dagen. Slutar vid åtta... Börjar bli sliten nu!

RSS 2.0