Smell like a rose

Finns en god parfym jag vill ha. Dkny har kommit med en kvällsdoft av de populära äpplerna. Min favorit var det gröna äpplet,men nu vill jag pröva denna.



Robert gustavsson i sitt esse =)


Flitig som en myra

Idag har jag varit flitig som en liten myra. Vaknade ifs rätt sent kl.10,steg upp och åt frukost och kollade på tvn en stund. Sen bar det av till gymmet, där jag först solade (så skööönt) och sen sprang jag på löpbandet. Hem och hoppa i duschen och ta tag i städningen av lgh. Blev en rejäl städning idag, både kyl, frys och skafferi fick sig en ordentlig genomgång.

Skönt att lägenheten är ren och fin och att jag bara kan slappa ;)



Nätshopping is the shit

Surfat runt nu på nätet på roliga sidor och spanat på snygga saker. Alltså kläder och så =). Beställde en supersöt kuvertväska i svart med rosett på för 250 sek. Spanat på den länge, så nu tog jag och beställde den (lägger upp bild när jag fått den). Sen funderar jag på att köpa en klocka, herrklocka i dammodell nåt sånt här.


Fast vet  inte om den ska vara i guld eller silver. Vad tycker du är snyggast...?

Hittade en sida som heter  www.kitsch.se, gå in där och kika, hittade mycket smått och gott jag skulle vilja ha . Hi hi!


Ett gott skratt förlänger livet

Hittade ett rolig artikel eller vad  jag  ska kalla det i gratistidningen City. Folk kan  komma med förslag på typiska citydjur, och derans påhittade latinska namn. Du kan lämna in förslag till www.city.se. Dessa var de två roligaste jag hittade i tidningen som någon kommit med förslag till.

Geting( hatus stickus)

Hade de haft hjärnceller hade de gaddat ihop sig, jagat iväg alla människor och tagit över.


ses ofta

Överallt där de inte borde vara.

Kännetecken 

Har ett vapen i arslet.

Stadsbo( homo skräpiens)

En fjäderlös, långbent version av kanadagäss( bajsus myckus). Brer ut sig på större gräsplaner, framför allt under vackert  väder.

ses ofta

I parker och på badplatser.

kännetecken

Lämnar efter sig allt som borde ligga i papperskorgen tre meter därifrån.


Jag tyckte de var lite roliga. Nu ska jag gå och sola, så tråkigt väder här, regn och grått.

Höstgarderob

Nu har jag inhandlat lite kläder på postorder, bla dessa skor från Halen's, vad tycker ni?  Kostade bara 399 kr och är jättesköna.







Köpte även denna coola blus, som jag tänkte ha på nästa utgång. Jag valde den i svart färg.




                       

Duracellkanin

Nu är jag lite trötter, znark. Gjort rätt så mycket idag, jobbat, solat, tränat och nu har jag tvättstugan. Jag tycker om att ha mycket att göra, annars blir jag rastlös. Fast en slöardag framför en film är ju inte heller helt fel. Har som sagt  var äntligen tagit mig i kragen och kommit igång med träningen. Just nu bara springa på löpbandet, men när jag fått upp lite kondis ska jag börja på spinning - längtar!!. Vill ju vara snygg inför hösten då man känner sig allmänt grå iaf jag =). 

The Darkside- Hypetraxx


Till min älskade syster

Tänkte lägga in en låt till min lillasyster Jenny som bor i Göteborg. Vi träffas alldeles för sällan, saknar dig såååå. Tror du vet vad jag tänkt lägga in, nämligen Hypetraxx- The darkside.  Tänker på Östersund när jag hör den låten, O'learys typ nästan varje lördag hi hi. Så här kommer den, lyssna och njut =)

I can't stop loving you- Phil Collins


Lugna favoriter.

Lyssnade på radiokanalen Lugna favoriter idag på jobbet. Brukar aldrig lyssna på den kanalen, men jobbade med en tjej som gillar den. Iallafall spelades en låt med Phil Collins, men inte den låt som jag tänkte på. Ska försöka hitta den nu på youtube så ni får höra den.

Mums!!

Ost och broccolisås till pasta 
( 4 portioner)

2 morötter
2 stånd broccoli
1 grönsaksbuljongtärning
5 dl lättmjölk
3 msk såsredning
1 dl fraiche
1 msk pastakrydda
2 krm svartpeppar
1 dl riven ost

Skala och strimla morötterna fint. Dela broccolin i mindre bitar. Koka morötter och broccoli i lättsaltat vatten ca 5 min. Värm mjölken tillsammans med buljongtärning och såsredning. Krydda. Låt koka 3-5 minuter tills såsen är tjock. Rör ned fraiche,ost,broccoli och morotsstrimlor. Låt koka ytterligare 5-10 minuter. Servera såsen till pasta.


Katter

Igår var jag och såg till Saras 2 katter Kasper och Selma. Sara befinner sig på Kreta denna vecka, lyllos hon att gotta sig i solen. Iallafall lovade jag att se till dem igår,  passade på att mysa en stund med dem och ge lite kattgodis. Hoppas det är ok Sara??? =). Katter är mitt favorit djur som de flesta redan vet, självständiga men ändå sociala och gosiga.

Kissekatter...


Strulmaja.....

Jag är nog en strulmaja av värsta sort. Inte kunnat skriva på bloggen pga. glömt validera min adress , men nu ska det väll fungera hoppas jag.

Så bra låt =)


Är det höst nu?

Jag väljer att inte tycka det, eftersom som sommaren är så kort i Sverige får augusti  höra till sommaren tycker jag. Iallafall är den snart här, inget fel om hösten men älskar sommaren. Nu tänker jag försöka komma igång med träningen igen, först  lite löpning på löpbandet för att få upp kondisen. Varit dåligt med träning för min del under sommaren, brukar tyvärr bli så av flera anledningar. Iallafall det bästa med hösten är när naturen skiftar färg, och blir röd, gul m.m och de små gulsvarta djävlarna börjar försvinna ( getingarna min mardröms fiender). Sen kan man ju shoppa härliga höstkläder i fina färger inte helt fel he he.

Shoppaholic.....

Jag måste nog vara en shoppaholic, alltid  när jag är på stan får jag med mig något hem ,idag blev det skor. Det finns alltid något jag vill ha, små smycken till kläder hmmmmm...inte bra. Men jag gillar att handla , behöver inte vara nåt speciellt bara blir lite gladare då. Lite knäpp är jag.


Välkommna till min blogg mina vänner och alla er jag inte känner.

Nu har jag hamnat här med en helt ny blogg Glitterskatan. Konstigt namn kanske, men en bra beskrivning på mig, jag älskar nämligen glittriga smycken. Så vilket djur påminner jag mest om då jo skatan, som gillar skinande blanka glittriga saker med.Så nu vet ni det, tack till Leopardhonan min jättefina vän som hjälpte mig att komma igång =) love you babe. Dagens inlägg blir inte längre än så,  men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.


RSS 2.0