Always look on the bright side off life

Idag känns det som jag borde ha stannat kvar i sängen och sovit bort dagen. Har känt mig trött, förvirrad och allmänt borta. Vaknade vid åtta och kunde inte somna om. Ett himla oväsen utanför, sopbilen kom, fåglar som kvittrade och annat brus! Låg kvar i sängen och försökte somna om men det var omöjligt. När jag klev upp så såg jag ut som ett spöke med mörka ringar runt ögonen.
Hade tid hos tandhygenisten, fick stressa dit. Blev inte ett så roligt besök, hon plågade mig med massa maskiner i munnen och ont gjorde det trots bedövningskräm som tillfälligt fick mig att se ut som en fisk med uppblåsta läppar! De som känner mig vet att jag redan har stora läppar, tur det släppte efter några minuter. Hade vägrat att gå hem med megaläppar. Hade lite tandsten och inflammation i en visdomstand som ännu inte velat komma fram. Kanske den som gjort att jag har haft svårt att gapa, som jag skrev i ett tidigare inlägg.
Blev en sväng till affären efteråt, sen hem för att slappa. Trodde att resten av dagen skulle bli bättre. Skulle gå på toaletten vid sextiden nu på kvällen och då upptäcker jag att det inte finns nåt papper. Blev bara till att knipa ihop och ta sig ner till affären. Slutet gott, allting gott, nu kan jag sitta här på soffan och bara bara vara. En rörig ointressant dag, tyvärr så var det min enda lediga dag den här veckan, men som sagt always look on the bright side off life...



Idag...

...var det första gången som jag prövade Sushi. Smakade faktiskt bra, jag brukar vara ganska skeptisk när jag ska pröva nya smaker. Tog en elva bitars tallrik och åt upp nästan allt :)




Buuuuhuu...

Vad less jag blir! Spanat på en väldigt cool tröja rätt länge nu, men tänkte att jag väntar ett tag. Funderat klart nu och tänkte beställa den, men nu är den slutsåld och kommer inte in igen! Vad less jag blir på mig själv, nu säger ni väl att det är inget att gräma sig över. Men ni vet hur det är, när man har tittat på något länge och inte kan riktigt bestämma sig. Aja, bara att hålla ögonen öppna. Kanske nån vill sälja den begagnad framöver.

Hoppas. Vill ha!




Standup på Norra Brunn

Väldigt seg idag, tillbringat större delen av dagen på soffan. Tog mig ut en sväng på förrmiddagen till affären. Det är i stort sätt vad jag gjort i dag, alltså inte många knop. Roligare var det igår kväll, jag och Jerry var med ett sällskap på Norra Brunn, där det var standup. Var fyra killar som uppträdde. Tre av dem är rätt kända, den fjärde verkade vara helt ny. Han jobbar annars på " Se och hör" sa han. Vi hade turen att sitta precis vid scenen, rättså roliga nummer, iaf det näst sista. Dominik Henzel hette han.
Före showen åt vi mat, rätt dyrt. Jag tog en vegetarisk rätt som var god, men inte mer än så. Väldigt mättsam dock. Efteråt så fortsatte vi kvällen på två olika pubar. Kvällen avslutades på Mac Donalds med lite natta mat innan vi tog en taxi hem. Kvällen blev riktigt lyckad, jag var på riktigt glatt humör. Kände mig på G.

Slapp besök av " Ulrik " idag, annars hör det till vanligheterna när jag varit ute och supit. Blir dålig de flesta gånger dagen efter.





Dominik Henzel

Du är vad du äter.

Om man är vad man äter skulle jag vara en hamburgare med ben ;)
Det här är lite av det jag smaskat i helgen. Anna Skipper skulle få en hjärtattack om hon läste det här. Vet att det inte är nyttigt, men är ju så gott.

* Pizza
* Vin
* Öl
* Hamburgare
* Choklad
* Chips
* Kakor

Imorgon SKA jag på gymmet. Behöver bränna lite fett, stackars mina artärer.


Mycket bra



Den här låten är så fin.

Så jäkla snygga



SkoBild tagen från www.Halens.se

Idag så kom dom äntligen. Mina nya snygga pumps från Halens, kostade endast 199 kr. Ett riktigt fynd! Väldigt höga klackar, var lite osäker först hur det skulle gå. Men det verkar fungera bra, kan stå och gå i dem. Passade bra till de jeans jag har på mig idag:-)

Vilken Krutkärring

Har precis tittat på "Stjärnorna på slottet". Så bra program, diggar Kjerstin Dellert, vilken krutkärring! Säger och gör precis vad hon vill. Så ska jag ochså bli när jag blir gammal.




Vill ni se en stjärna? Se på mig...

Spindeln i taket

Lägger in det här inlägget på begäran. Kanske kan få någon annan som läser det här skratta åt mig som Sara gjorde idag. Tror mina spindel fantasier är tillbaka...

För  lite mer än än två år sedan innan jag träffade min sambo och flyttade till Stockholm, så drömde jag väldigt mycket om spindlar. Vaknade livrädd var och varann kväll, ögonen stod som pingpong bollar ut från huvudet. Iaf så delade jag och min lillasyster lägenhet ett tag. Flera gånger höll jag på att skrämma livet ur henne mitt i natten. Vi delade sovrum i en rätt liten lägenhet. En natt såg jag (halvt sovande) en jättestor, svart, hårig spindel på taket. Nu talar jag inte om dom där små svenska fjantspindlarna, (även fast jag är rädd för dem med), nä, den här var r i k t i g t  stor. Helt plötsligt hoppar den ner från taket, så jag flyger upp ur sängen, tappar balansen och landar på min arm och rumpa. Min syster blir först jätterädd, sen skrattade vi så att vi grät åt det tokiga.
Liknade saker har hänt flera gånger, spindlar som hoppat på mig så jag flygit upp och hoppat runt halvnäck med mitt täcke, för att skaka bort den. Tur att vi inte hade insyn, den som sett det hade trott att jag var totalt galen! Vilket ifs stämmer...

Så inatt...hände det igen. Låg och sov, vänder mig på rygg och vaknar till (tror jag själv). Tittar upp i taket och där sitter det en jävel, en riktigt stor jävel och blänger elakt på mig! Jag  f l y g e r upp ur sängen skrikandes, tänder lyset och skrämmer slag på min sambo! Lugnade ner mig efter stund...men vägrade att ligga på min sida av sängen ifall den skulle dyka upp igen och hoppa på mig. Tog en bra stund innan jag förstod att det inte fanns någon spindel alls och kunde somna om. Min sambo vaknade på morgonen med huvudvärk, stackarn. Undrar just vad grannarna trodde... Hahaha!

Jag måste vara helt rubbad:)


Ska man vara fin, får man lida pin.

Börjar bli sugen på att tatuera mig igen. Har två stycken sen tidigare, ett svart kinesiskt tecken på vristen som betyder "vacker", och en stor vacker blomma med blad och tribaler på svanken. Har funderat länge nu på att göra en i nacken, gärna ett vackert "C" som i mitt namn med någon blomma eller annan växt som slingrar sig runt. Skulle vilja göra den i vår eller så väntar jag till hösten, vill inte göra den på sommaren. Skulle vara perfekt  att göra den i början av maj så kan jag ha håret uppsatt och stoltsera med den. Kommer troligen att göra jätteont, men det räknar jag med. Minns när jag gjorde den i svanken, den blev gjord den 8 maj förra året. Tur jag hade min kompis Sara med mig och en förpackning druvsocker. Tuggade i mig nästan hela den och höll på att krama händerna av Sara. Jobbig smärta, rejält brännande och ibland kittlande. Men resultatet blev superbra, blev så nöjd med den. Firade den med ett antal öl efter den var klar. Helt klart värt det. Gjorde min senaste tatuering på East street tattoo på söder här i Stockholm. Den studion hittar du här www.eaststreettattoo.se


 

Chips and movie time

Har precis kommit in från kylan. Fast nu var det ändå friskt och skönt, annat mot igår. Då jag frös som en hund. Nu har jag plockat fram chipsskålen och dippen, ska titta på film med min sambo. Skönt att kura ner sig i soffan med en filt runt sig. Tyvärr hade vi slut på julmust, får duga med vatten. Kanske bäst så, annars är jag inte den nyttigaste personen. Speciellt inte när det kommer till salt, gillar chips bättre än godis. Minns när jag bodde hemma hos mina föräldrar, då åt jag en chipspåse per dag och var ändå smal som en sticka. Berodde nog på en väldigt hög förbränning som nu avtagit i äldre dar. Fortfarande smal men inte som då. Nej, nu blir det film.

Bye så länge...


Gillar denna med


Yes! Här är den!



min nya favorit låt just nu

Några bilder till




Min nyårsklänning. Något lortig spegel...



 Snygga strumpbyxor



Jerry i hytten



Jag och min älskling



Poserar



I baren



Poserar med en häftig spritflaska som stod på ett bord

God fortsättning och välkommen 2009

Fruktansvärt vad jag är dålig på att uppdatera här. Borde bli mitt löfte för 2009 att skriva mera här.
På nyårsafton åkte jag och min älskling på kryssning med Galaxy till Åbo. Riktigt mysigt, jättefin båt och god mat i buffén. Satt bredvid ett trevligt par här från Stockholm som åkte med sin lilla son som jag trodde var en liten flicka, lyckat hihi! Efter maten gick jag och Jerry ner i hytten och värmde lite, hade turen att bo på våning nio. Så vi hade nära till all underhållning. Var till nattklubben och såg en Elvisshow, sen var vi där nästan hela natten. Även några avstickare till discot, där vi firade in klockslaget . Men det var så kallt på däck, så vi var bara ut en snabbis. Blev en hel del att dricka, kom i säng först vid kl 4 på morgonen.Hade lite svårt att sova då det ett tag kändes som en bergochdalbana, när det stormade som mest.
När vi väl vaknade på nyårsdagen, gick vi och åt brunch. Gott med lite mat i magen, sen knallade vi runt lite på båten. Efter en sväng till hytten hamnade vi åter igen på nattklubben, där det var ett dansband som spelade och senare en dansshow med vackra dansare. Drack en hel del då med, tvungen att ta några återställare ;) 

Kom tillbaka till Stockholm efter klockan sex på kvällen, blev bara hem och lämna väskorna. Sen åkte vi till Jerrys syster där vi fortsatte att fira nyåret, satt uppe till fyra. Sammantaget hade jag ett riktigt bra nyår, åkt på lite snuva nu och känner mig tussig. Men det släpper nog snart.
Har ni gett några löften inför 2009? Jag brukar ge massa men det här året hoppar jag det. Brukar aldrig hålla dem så det känns meningslöst.

Hoppas att alla mina vänner och min familj får ett riktigt bra år.




I terminalen, väntar på båten



Galaxy





Från buffén









RSS 2.0