Fiskmat!

Doctor Fish Spa - Stockholm
Det här ska jag testa till sommaren. Så mina fötter blir fina :) Antar det kommer kittlas jättemycket :( Mindre bra! Ha ha
Så här står det om det
Behandlingen är inte bara en vanlig fotbehandling utan mycket mer därtill. Döda hurdparticklar peelas bort på ett mycket skonsamt sätt som inte skadar huden, blodcirkulationen stimuleras och resultatet blir mjuka, silkeslena och hälsosamma fötter. Under tiden fiskarna arbetar och vattnet porlar behagligt i bakgrunden sänker sig ett lugn i hela kroppen och man får en känsla av välbefinnande.
Pris 450 kr för 30 minuter med 800 fiskar i tanken ;) Sen skön fotcreme på det... Någon som vill följa?

Att göra, att vilja, att önska!

Jahopp då blev jag helledig idag! Har ju lite att stå i , men än är orken på 0.0 procent...
Att göra
# Tvättstugan! Vilket jag håller på med, kommer gå sakta då den största maskinen av tre är sönder.
# Städa! Får se hur mycket jag har lust och ork med att göra. Tror jag lämnar dammsugningen till sambon då jag hatar att dammsuga.
# In till stan och köpa present till mitt syskonbarn som fyller 15 idag. Trodde det var imorgon, faster har noll koll. Men present kommer.
# Ev träffa Sara om hon hämtat sig efter gårdagens öldrickande ;)
# Sen finns det ju en massa mer att göra som att ringa vänner som det var längesen jag pratade med tex.
Att vilja
#Ha ork  och tid att umgås med mina vänner, just nu är det mest jobb på agendan. Finns ju en stor anledning till det :) I mars drar vi jag och mitt hjärta till New york.
Att önska
# Lägga i en toning i mitt mörka hår, bara för att få glans i det. Känner mig blek och glanslös allmänt nu.
# Att solen vill titta fram mera, då jag genast blir piggare :)
# Att snön helvetet ska smälta bort, less på att vara rädd att slå på en vurpa. Nu vill jag ha vår! Barmark, mera fågelkvitter, ljus och värme.
Ja så ser min lista ut för tillfället! :)

Arg som ett bi!

Har precis hunnit lugna mig lite efter att suttit och skakat av ilska och maktlöshet. Fick för en stund sen ett samtal från en vän som bor alldeles för långt borta. Ett samtal som gjorde mig jättearg, maktlös samt väldigt, väldigt ledsen på en och samma gång. Min vän bara grät och grät, gör ont i hela mig att höra någon man älskar må så dåligt... Jäkla idiot till snubbe! Fan att jag är så långt borta från henne, skulle vilja vara hos henne nu. Ska pröva sova nu även fast jag misstänker det kommer bli svårt, är så orolig! Godnatt!

RSS 2.0