Smått stora problem.

Idag efter jobbet har jag och älsklingen flänkt runt på stan. Tvungen att hitta bröllopspresent och 30-årspresent tills imorgon. Det blev relativt snabbt avklarat, sen skulle jag hitta en snygg lång klänning tänkte jag... Men Fan säger jag, vad svårt det var. Sprang ut och in på varenda affär tror jag, och älsklingen fick följa med som en trasdocka. Slet runt i de flesta klänningar på drottninggatan. Var de inte för stormönstriga så var de genomskinliga, prövade några men det gick inge vidare. Hittade senare en jättefin rosa klänning men den var tyvärr så urringad att brösten ville hoppa ut och leva ett eget liv, så den gick bort. Prövade även några andra klänningar som jag smått fastnade i :( , till slut var jag så trött, less, dödens hungrig att vi avbröt klänningsjakten för en stund och käkade på "Taco bar", maten var väldigt god, blev en nachotallrik med gucca till (jamm jamm).
Eftersom jag ville slippa åka in till stan imorrn innan bröllopet, då jag ändå ska jävlas med ett hår som ska lockas, smink som ska läggas etc. så jag kan känna mig lite somrig och fin. Som sista affär blev det Åhlens City, då de har öppet längst. Tro på tusan, nu hittade jag två klänningar, en rosa på rea, och en fin ljuslila klänning med volanger. Ja, om ni undrar så var både lite smått genomskinliga, så jag kommer visa upp min stora rumpa till allmän beskådan. Men vet ni, det bjuder jag på, tror det blir den lila med klackar till. Hade bara önskat mig lite brunbrända ben, kan ju även önska mig rakare ben när jag ändå håller på ;). Då jag är hjulbent, kanske inte det snyggaste i kjol/klänning. 

Rest in peace!


Så jäkla rolig!



Ett tips "Kjell", så rolig serie...

På g!

Sitter på soffan lite trötter nu. Ska snart kura ner mig under täcket för några timmars sömn, för vid fyra imorrn bitti ska jag upp igen. Flyger till Italien tidigt på morgonen och kommer vara framme vid lunch. Nu har jag iaf resfeber,fick det när jag packade resväskan. Gulp! Tre timmar på ett flygplan,men det ska nog gå bra. Sen ska vi ju ta oss till hotellet, jaja ska inte börja oroa mig redan nu. Längtar tills vi är framme vid hotellet. 

Här ska vi bo

Roma Borromini

 Hotellet

 Innergården

 Entreplan

 Hotellrum

Tycker det ser riktigt fint ut :)

Just nu skulle jag vilja sitta i Rom och sippa på ett glas vin i värmen :) Snart så är jag där! Bye, bye allihopa ses om en vecka. Ta hand om er mina fina vänner!

Semesterdag nummer ett!

Så där nu har jag börjat min semester. Ledig ända till midsommardagsmorgon, då det är dags att släpa sig till jobbet igen. Hade hoppats på sol och värme, solen har ju tittat fram lite men någon värme har det absolut inte varit, burr! Har även åkt på en envis förkylning/allergi, har lättat lite när jag tagit allergitabletter. Så kanske har även jag som många andra blivit allergisk av att flytta söderut.

Idag kom min storebror Ronny med familj förbi, har inte sett dem sen mammas 60-årskalas i februari. De ska flyga utomlands på solsemester en vecka från Arlanda imorgon, så de passade på att hälsa på här en stund. Jättemysigt att träffa dem och lilla Emma var det full fart på, fem år och lillvuxen :)

Ikväll blir det en lugn kväll, eventuellt en film lite senare. Just nu är det för ljust ute. Imorgon ska jag upp tidigt och tvätta, släpa upp åbäket till resväska och börja packa. Sen blir det en sväng in på stan, vill bla ha ett par svarta textilskor. Såg att Din sko har ett par billiga och snygga. Bara hoppas de finns kvar i min storlek. Snart åker vi till Rom, på torsdagmorgon drar vi. Har inte fått in i skallen att vi ska åka och har ännu inte drabbats av resfeber. Men det kommer jag helt säkert ha när vi kommer till Arlanda. Nervös inför att flyga, men tycker samtidigt det är jättekul när man kan se ner på en massa pyttesmå bilar långt, långt där nere :)


Nu ska jag gå till frysen, ta fram en piggelin att suga på, då halsen känns irriterad. Kanske lättar något med nåt kallt.

Puss på er kära vänner!

Trött!

Idag har jag en riktig tröttisdag, skulle mer än gärna krypa ner i sängen igen. Ute regnar det och är grått, så man kan ju inte bli annat än trött. Sitter och slötittar på femman och *Ellen show*, hon är riktigt rolig. Nu ska jag ta och vila lite på soffan innan det är dax att gå och jobba kväll. Men från tisdag är jag ledig, ska bli så jäkla skönt.





Sommar, sommar och sol = Nää, bara regn!

Idag har jag varit ledig, inte ledig så att jag legat o latat mig Hell no! Har pysslat hemma med tvätt och städ, blev även garderobsstädning av min sambos skåp och mitt eget.


Ja vad har hänt sen sist jag var här:

* Jobbat halvt ihjäl mig tror jag, men nödvändigt om jag ska vara lite ledig nu i juni. Annars förlorar jag tok för många timmar och det vill jag inte. Bara att kämpa på, om en vecka har jag semester :)

* Varit statist på Skansen i en Helena Bergström film "Så olika", som jag antar kommer nästa år. Jätteroligt men jättekallt och regnigt. Vi statister skulle vara publik och sitta på spelning med Arvingarna. Bakom mig satt Rickard Wolf och bredvid honom satt Rolf Lassgård. Lite coolt eller...? Kul att se dem på så nära håll. Det jobbiga var att sitta still i två timmar i regn och kyla! Jag mitt spån hade ballerinaskor så jag blev så jäkla blöt om fötterna. Hade kunnat visa bilder här från dagen,om jag inte glömt kameran hemma. Men det var en rolig dag, träffade många trevliga människor och sen blir det kul att se ifall man kommer med i filmen eller inte... :)

* Om precis en vecka åker jag till Rom, för en veckas semester. Hoppas på fantastiskt väder, fint hotell, god mat och massa att titta på. Vi ska bla se Depeche Mode på den stora arenan som tar runt 80.000 personer. Det kommer bli så häftigt, dels att se dem live och sen på en så otrolig häftig stad som Rom är. Ja, vad jag hört. Har aldrig varit där innan.
Så jäklar vad jag längtar nu.

Bara hoppas att solen vill titta fram. Så jag kan sola och bli brun och fin...

Kram på er mina vänner!


RSS 2.0