Springa iväg...

Nu ska jag snart springa iväg till jobbet. Tog mig aldrig ut på en långpromenad så är inte piggare eller gladare... Hur ska denna kväll gå tro? Tvättstugan sen blev det kaos med, gick en huvudsäkring. Alla maskiner slocknade, som tur var hade jag hunnit tvätta klart. Fick dock hänga upp dyblöt tvätt i badrummet, glad vi har två torkställningar. Bara till att ringa vaktmästaren, tydligen misstänkt större fel, då detta hände någon även förra veckan. Bye Bye !

Känner mig off!

Varit ledig nu i fem dagar men ikväll ska jag jobba igen. Vill inte, har blivit lat! Men jag kommer nog snabbt in i det. Ska strax ha tvättstugan, borde ta en långpromenad så jag blir lite piggare och gladare. Solen skiner, fåglarna kvittrar, 6 grader kallt. Nu off till tvättstugan, tur den är i samma trapphus. Tvättkorgen pajade precis ihop, hela botten föll av. Så nu får allt bäras i påsar tills vidare...

18 pesetas :)

Hittade några gamla presentkort från H,m i gömmorna. Super att de räcker i fem år. Sprang in en sväng innan jag skulle möta syster vid tåget i torsdags. Fyndade detta :)
Jättesöt topp som var mycket finare på en när den hängde på galgen. Blev även ett vitt pärlarmband med ett svart sidenband lindat runt. Skulle kostat allt som allt 150 kr, jag fick det för 18 kr. Blev ett riktigt klipp! Invigde kläderna med mina svarta jeans i lördags på Vemdalsskalets 75 -års reunion.

Tjohooooooo :)

Imorgon kommer min fina syster från Göteborg :) Vi ska åka upp till min familj över helgen. Ska på ett reunion på Vemdalsskalets högfjällshotell för alla som jobbat där under åren. Jag jobbade i städet :)

Statist!

Igår på min enda lediga dag denna vecka var jag in och var statist. Jobbade från 12-21.30 eller vi fick vara med först vid halv sju på kvällen. Lång väntan brukar det vara men detta var det längsta jag väntat, tur det fanns många trevliga statister att prata med annars blir det olidligt att sitta. För man får ju inte gå iväg så långt, kan bli inkallad när som helst. Jag och tre till skulle föreställa människor i ett konferansrum. Fick grå kavaj och grå kjol på mig samt blå slips och fruktansvärt fula klackskor som fötterna höll på att dö i. Det vi var med i var en reklamfilm för ett telefonbolag, Marcus Schenkenberg spelade en huvudroll. Väldigt trevlig var han , gick runt och pratade med alla. Tydligen kommer det börja sändas ganska snart, får se om man syns en sekund. Såfall bara min rygg då jag satt med ryggen mot kameran. Kul att göra sånt här ibland, bra mot min blyghet då man måste umgås med folk man inte känner en hel dag. Måste man bjuda på sig själv, kan inte sitta som en mussla :)

Osmart.se

Inte så smart att dricka mycket kaffe när man är trött har jag upptäckt. Just nu illamående samtidigt som jag är speedad samtidigt som jag är trött haha... Blir alltid illamående av kaffe när jag har mens men kan ändå inte låta bli det. Ska spela lite bubble shooter nu på spela.se för att bli av med lite överskotts energi. Bye bye så länge!

Utan rubrik!

TRÖTT! Skulle mer en gärna krypa ner i sängen igen. Antar att det är väldigt många som känner så på en måndagsmorgon och speciellt nu på vintern. Haft en skön helg, i fredags efter jobbet blev det en shoppingtur med Sara. Fick ju presentkort på H,M och Vero Moda, blev en brun tröja med knappar i halsen samt ett par svarta assnygga jeans på Vero Moda. På H,M blev det en vit t-shirt, hello kitty  bodyspray i 4-pack( gillar söta dofter fanns bla bubbelgums doft i) örhängen med rosetter samt stor vit kula, mascara, leopardtights i grått och svart. Var väll det jag hittade men här ändå pengar kvar hos H,M :) härligt. I lördags hälsade jag på Carola och hennes två små barn, myspys :) . Igår blev det tvättstugan och sova på soffan. Skönt det för nu har jag en tuff arbetsvecka framför mig. Jobbar kväll 6 av 7 dagar denna veckan samt lite extra på timjobbet, på torsdag är jag ledig men då har jag statist jobb hela dagen. Nu dags för frukost tror jag :)

Ohhh sunny day!

Härligt idag lyser solen men det är -10 ute burr! Har en helt ledig idag och inga måsten, tror det blir en sväng in på stan i eftermiddag och träffa Sara och titta i affärer. Fick presentkort på H,M och Vero Moda i julklapp och jag är väldigt sugen på att hitta något nytt till min garderob just nu känns den väldigt trist. Men i mars ska jag fynda massa snyggt, åker till New York då en vecka :)

RSS 2.0