God jul till era alla från mig!

Packningen är klar och om några timmar sitter jag och sambon på bussen upp till norr. Upp till kylan runt minus trettio grader där, här varit minus arton jäkligt kallt det med. Glad att vi tar bussen både flyg och tåg har stora störningar just nu. Glad vi slipper det iallafall, fast det kommer vara lite jobbigt att sitta på en full buss i flera timmar men det är det värt. Längtar att fira jul med min familj dock i år utan syster och hennes sambo då de befinner sig i England. Sen min ena storebror firar alltid med familjen sin uppe i Luleå. Men vi får nog mysigt iallafall tror jag. Längtar efter julmaten :)
God jul!

Vad ska jag välja?

Fått friskvårdscheckar från jobbet för en summa av tusen kronor. Suttit och tittat på sidan där man kan välja saker att göra men finns så otroligt mycket. Just nu funderar jag på en klassiskt massage, då jag aldrig fått en riktig massage eller en healing för att bli av med dåliga vibbar i kropp och själ känner av en inre stress hela tiden. Vet inte vad jag ska välja? De räcker till den 15e januari så jag har tid på mig än.

Julmusik!

En favorit! :)

Envis sjuka!

Åkte på en riktig dunderförkylning förra helgen som fortfarande håller i sig. Började på extra jobbet förra lördagen, kände mig slut i kroppen och allmänt risig. Fick byta tid med min kollega och gå hem en timme tidigare. La mig i soffan och däckade totalt kan man säga. Sen låg jag utslagen i soffan hela helgen och måndag, tisdag var jag hemma från jobbet. Haft feber, ont i leder, ont i halsen och öron. Hosta som håller i sig än och tappat rösten nästan helt och låtit som en hes kråka, som det med går i vågor nu. Envist att bli av med! Men hellre förkyld än att jag får vinterkräksjukan peppar,peppar! Idag ska jag träffa Sara för byte av julklappar, presenten får max kosta 100 kr roligt och lite svårare... Men tror jag hittat lite bra :)

Skönt för frusna ben...

Nu när temperaturen börjar leta sig ner mot -10 igen är det skönt med något värmande för benen. Jag är inget stort fan av långkalsonger, men när vi åker till Norrland över jul där det oftast är -25 så kommer jag använda sådana. Men nu kör jag på benvärmare, supersnyggt! Synd bara mina svarta blivit helt noppiga behöver nytt par pronto!
Dessa på bilden finns hos Lindex för 99 kr. Såg att just Lindex fått in flera supersnygga par. Jag vill nog ha ett par mer finstickade nu så då inte nopprar sig direkt .Lindex Shop Online - Benvärmare

Jo men visst!

Japp jag lever "ont krut förgås inte så lätt" ;) nää då skoja bara. Har varit så intensivt sista tiden att jag knappt haft ork till annat än att jobba. Men i lördags blev det en sväng ut på krogen med Sara och Ola. Hamnade på Patricia partybåten vid slussen. Jag dansade som en toka under kvällen var så himla bra musik så gick inte att stå still :) Efter krogen gick vi på donken. Ola hade försvunnit hem tidigare så jag och Sara käkade på donken, var så himla hungrig har knappt haft någon matlust de senaste dagarna. Men nu verkar hungern vara tillbaka igen. Gårdagen vilade jag mest, blev en sväng ner till affären var sugen på lite gotta men det var det ända jag orkade med. Sen bodee jag i soffan hela kvällen. Idag är jag ledig blir en lugn dag men ska in på stan för en fika med Evelina.

Frysa sig till is...

Tittade precis på termometern -15 grader :( Skulle varit ok om jag fortfarande bodde norrut men nu bor jag här ock vill ha lite varmare. En si sådär -5 hade räckt, glad för snön iallafall som lyser upp. Aja! Ska strax bege mig ut i kylan, på med ben värmare, varm tröja, vantar, stor halsduk och mössa som pricken över i. Idag jobb till fyra sen julbord ikväll med extrajobbet :)
Ha en fin dag!

RSS 2.0