Pillat mig i naveln hela kvällen lång...

Gräsänka ikväll och har haft det så fruktansvärt långtråkigt. Brukar ibland vara skönt att vara ensam men ikväll var tvärtom,  har känt mig så ensam. Legat mest i soffan och inte orkat ta mig för någonting, finns saker jag borde göra men hade ingen lust ikväll. Låg i soffan och tittade på " Celabratiy rehab with dr Drew" mycket intressant program men samtidigt väldigt tragiskt. Gillar såna lite djupare program.
Någon mer en mig som är löjligt mörkrädd när de är ensam?? Just nu har jag tänt i vardagsrum,hall och i sovrummet. Speciellt sovrummet klarar jag inte av att ha släckt i när jag är själv. Hände flera,flera gånger att jag sov med ljuset tänt när jag bodde ensam. Annars började jag inbilla mig saker, kan säga att jag kan ha såna sjukt otäcka fantasier så det inte är sant. Blir nästan rädd för mig själv, tur jag inte är ensam allt för ofta ;)

Dont worry be happy :)

Tänker jag alltid när allt känns förjävligt. Inget blir bättre för att man oroar sig, bara jag själv som mår sämre. Det är väldigt onödigt, lever ju bara här och nu. Lev för stunden eller imorgon är en annan dag ;)

Väntar på!

Hoppas jag idag får mitt schema över maj på jobbet, svårt att planera någonting nu framåt. Sen ska schema läggas från juni till september hej och hå! Väntar även på om jag får semester när jag sökt, skulle vara så härligt att vara ledig tre veckor i sommar. Har som sagt inte haft betald semester sen 2006, några år sedan nu. Visst har man fått semesterersättning genom åren men den har jag aldrig sparat och lagt undan dumt nog.

Ont i min lilla mage...

Great att vakna och ha ont i magen! Hoppas det inte är magsjuka på g verkar som massa har det nu. Eller så hänger det i sen helgen, inte sovit eller ätit riktigt som man ska. Var uppe till halv åtta igår på morgonen, suttit uppe hela natten med några vänner som kom hit efter krogen. Vi drack rödvin och folköl, spelade lite musik på låg volym och satt och snackade. Så igår sov jag bort nästan hela söndagen, vaknade vid fem på eftermiddagen och då beställdes pizza. Var vrålhungrig och hade ingen ork att gå ner på affären. Idag känner jag mig lite seg än så länge, kunde inte sova längre...

Äntligen är solen tillbaka!

Härligt med sol igen! Var så himla less igår, snö och regn och iskyla. Blev iallafall en fika på stan med Sara, en kaffe och en torr chokladmuffins, till det fiket går jag inte igen kan jag säga. Dålig service och en sur kille i kassan, fel att försöka vara lite trevlig liksom. Idag är jag uppe med tuppen och har tvättstugan, jobbar först ikväll men skönt att ha tvätten klar så jag jag kan vara helledig lördag och söndag :). Som ni märker jobbar jag mest, men från maj kommer jag gå på schema och få mer ordning på min arbetstid och min fritid med för den delen ;)

Snart dax för...

Snart dax för att dra in på stan och träffa Sara en sväng. Egentligen ingen lust att gå ut mer i detta ruskväder, men vill träffa henne och skönt att komma ut ändå. Vill bara sura en stund och tycka synd om mig själv, sen är det bra haha!

Fulväder!

Snöar ute idag, riktig härlig blötsnö ser det ut att falla ;) Yeahhh! Ingen lust att sätta min fot utanför dörren idag, men måste ner på affären för att köpa någon lunch och en deo om jag inte vill lukta apa under armarna( nu är det ju inte så att jag har extrem armsvett om ni nu tror det, utan mer för att jag vill känna mig fräsch) sen ska jag iväg på jobb ikväll igen.

Till min balkong!

Får sådan lust att göra fint på balkongen nu till vår och sommar. Ska köpa blomlådor och plantera blommor i färggranna färger, krukor att sätta på bord och golvet, färggranna sittdynor och eventuellt en baden-baden( skönt att kunna luta sig tillbaka när man vill sola), färgranna lyktor att hänga upp. Nu jäklar ska jag fixa en balkong så grannarna blir gröna av avund ;)
Våran balkong ska spraka av färger! Insekterna kommer att älska den, det är ju mindre bra...

Working girl!

Sådär ja jobbat långpass både lördag och söndag och därför varit frånvarande här. Nu har jag bara fem dagar kvar att jobba innan har ledig helg. Kan säga att det ser jag verkligen framimot, har inga planer. Bara skönt att vara helledig.

Nu så...

Nu så känns det bättre. Efter dusch och lite mat så har trycket i bröstet så gott som försvunnit och jag känner mig gladare igen. Ska ta hand om disken och sen lägga mig på soffan en stund. Längtar efter min älskling som är ute på pub med jobbkollegor.

Annars då?

Tur man inte ska ut och flyga nu med tanke på att all trafik är inställd i flera länder pga askmolnet från vulkanen på Island. Stackars alla de som missar sin resa eller blir strandsatta någonstans. Annars då så har jag jobbat idag, varit en väldigt lugn och skön dag på jobbet. Just nu rätt jobbigt, känner mig olustig och har lätt hjärtklappning. Känner mig lite ängslig och orolig men vet inte varför. Så jäkla jobbigt när känns så :( ska äta lite och sen ta en dusch och hoppas det släpper. Någon fler en mig som får dessa oroattacker??? Jag menar mitt liv är ju på topp men ändå just idag känns det tungt i bröstet och jag vet inte varför?

På topp!

Full fart här på morgonen! Håller på med tvätten som snart är klar, sen renbäddning. Precis duschat och ska pyssla om mig lite extra med peeling och annat som är bra för huden. Det jag inte hunnit än är att äta och nu börjar magen knorra så dax för det med. Tänkte göra allt klart på morgonen så jag sen har hela dagen fri att bara vara ledig! Härligt och solen skiner idag med, kan det bli bättre?

Tjing tjing ha en fin dag :)

Just chilling!

ska snart dra iväg på jobbet! Just käkat en apelsin till mellis för att få lite vitaminer och energi. Ska försöka öta mer grönt, är asdålig på det. Tycker ju att det inte borde vara så svårt med tanke på hur mycket bättre jag mår, både i kroppen och till humöret. Måste ta tag i mina dåliga vanor, känt mig vinterdeppig och då har jag tyvärr ätit mycket saker med socker i och nu är det svårt att sluta. Vet att det finns tabletter mot sötsug på Hälsokost, kanske vore värt att testa.  Nä nu säger jag bye, bye till er så länge, måste göra mig klar till jobbet. Ha en fin dag!

Lycklig!

Kan inte bli annat en glad såna här fina dagar, strålande sol och ingen snö. Bara härlig barmark så långt ögat kan se. Imorgon är jag ledig tjohooo!!! Har städat idag och tar tvättstugan tidigt imorgon, planerar att ha hela dagen ledig och bara njuta av våren. Peppar,peppar bara för det lär det bli en grå och regning dag då. Nä nu hoppas jag på SOL hela veckan ut!

Sol ute, sol inne, sol i hjärta och sol i sinne...

Vaknade denna dag redan vid nio. Hoppade upp och drog i gång med städ av lägenheten direkt, härligt med sol men ja dammråttorna i hörnen blir ju mer framträdande. Så var bara att städa på och nu är allt klart, funderar på vad jag ska hitta på nu. Börjar jobba först i eftermiddag, så har några timmar att göra något på.


Vad gör du denna soliga tisdag???

Har jag sagt...

Har jag sagt att jag fick provanställning? Ialla fall börjar jag den 1a maj, kommer jobba som timmis fram till dess. Är så glad men lite nervöst med. Kommer vara kontaktman igen, vilket jag inte varit på fyra år. Kommer nog vara lite ringrostig ibörjan, men ska bli kul. Hihi vad jag är glad, bara hoppas de kommer vara nöjd med mig så jag får fortsätta efter prövotiden :)

Grått ute och grått inne!

Fy idag har jag ingen bra dag. Vädret ute smittar av sig på mig, ute är det grått och kallt. Ungefär som jag känner mig, fast inte kall men grå. Har iallafall tagit mig ut nu på förmiddagen och sett till en kompis katter nu när hon är bortrest, passade på att mysa en liten stund med dem. Ska snart iväg och jobba kväll, skulle helst vilja lägga mig och sova några timmar till. Hemskt vad vädret kan påverka en!

Det är väll typiskt!

Bara för att jag inte är ledig idag så ser det ut att bli en jättefin dag. Redan blå himmel och sol nu så här tidigt på morgonen. Härligt med vår, med bar mark och lyssna på mysigt fågelkvitter. Såg årets första humla igår när jag var på väg in till stan, en riktigt stor boll var den :)

Nostalgi...

Det här är två av mina absoluta favoritlåtar från när jag gick på högstadiet. Minns när man kom till UG( ungdomsgården) och man hörde att de spelade någon av dessa. Då sprang man ner och in i lokalen ...haha!

Jag= Lätt sur just nu!

Sprang precis ner till tvättstugan med förhoppning om ledig tvätttid imorgon. Men tji fick jag,finns ingen möjlighet att jag kan tvätta förrens söndagkväll. Totalt fullbokat varje dag, och här hotar tvättkorgen med att anfalla mig med ett berg av tvätt. Finns inget att göra, får gå igenom garderoben i jakt på underkläder som är bristvara just nu. Det som är bra är väll att nu måste jag använda kläder som mest ligger och samlar damm i skåpet, som jag glömt jag har.
Men kan inte hjälpa det. Blir något sur när min tvättplanering brister...

Vart är solen????!!! :(

Rätt tråkigt att vakna upp till en helmulen himmel. Hade ju hoppas på sol nu när jag har ledig dag och tänkte ta en sväng in på stan senare för att möta upp Sara. Nåja, ska göra mig lite snygg nu så jag känner mig lite piggare. När man jobbat så mycket som jag gjort den senaste tiden så har man inte orkat lägga energi på att göra sig fin. Kanske kan tyckas lite ytligt men det tycker inte jag. Nä nu blir det frulle magen kurrar :)

Härlisch...!

Blev lite sådär oväntat helledig imorgon, inte mig imot. Ska passa på att sova ut ordentligt, sen ska jag träffa Sarisleopardis. Jag kommer vara kattvakt några dagar till hennes två gulliga katter Selma och Kasper.

Lite påsktrött!

Sista påskdagen, skönt men ändå trist. Lite mysigt med storhelger, även fast påsken inte är så speciell. Varit kvar i Stockholm hela påsken, jobbade i fredags. I lördags var vi till min sambos syster som bor lite utanför stan, fick oxfile med potatisgratäng till middag där sen spelande vi ett sällskapsspel som heter " Ugungo" tror jag. Jag sög verkligen på det, förlorade stort :). Igår var vi och hälsade på några vänner, satt där till tretiden på morgonen. Sen idag har jag jobbat på förmiddagen och nu ska jag snart iväg och jobba kväll, haft några timmar ledigt mellan passen. Känner mig helt slut och inte speciellt utvilad efter två lediga dagar men det ska nog gå.

Glad påsk!

Precis ätit massa god påskmat och nu ska vi snart se på film, käka ostbågar och dricka påskmust. Ska sluta nu efter påsk så tycker inte det gör så mycket att jag dricker så mycket sån nu ;)
Nu är jag ledig hela två dagar efter ha jobbat sexton dagar på raken. Har varit något snurrig de senaste dagarna, tappat ord och pratat goja...Haha! Men nu ska jag ladda batterierna. Bara VILA!
Önskar alla en riktigt fin påsk!

RSS 2.0