På önskelistan, vår tack...

Trodde äntligen våren kommit. Så gott som all snö bortsmält. Såg fram emot vårblommar, små humlor (tydligen vaknat i Göteborg, där min syster sett någon söting flyga förbi) och annat som hör våren till. Men vad händer istället, det börjar snöa, snöa och snöa. Blev så ledsen igår att gå hem i blötsnön, ville bara gråta. Hatar snön just nu. Visst säkert ett tillfälligt bakslag, annars ska jag gräva ner mig någonstans...




Repeat



Den här låten gjorde min jobbar helg mycket lättare. Hade den i skallen hela helgen :)

Våfflat

Lite sugen på att skaffa en våffeltång. Tycker det är väldigt fint med våfflat hår och så känns det tjockare. Minns när jag lånade Agnethas tång någon gång och hur jag gillade resultatet. Men har ingen lust att köpa en ny, tror att jag bara kommer använda den någon gång ibland. Så en billig, begagnad duger bra till mig.

Nån som har en billig en som bara ligger till ingen användning...?



Dennis Hopper och Christopher Walken... Två lysande stjärnor



Två briljanta skådespelare. Den övre är från "Blue Velvet" och den nedre från "True Romance".

Mohhaha :)



Så  rooolig :)

Sorglig och fin



Fanns ingen orginal video till låten. "Wound in my heart" med Propaganda.

Från helt slut till piggelin på tre röda

Vaknade imorrse och var helt slut, kunde lätt sovit vidare. Då har jag ändå sovit över 10 timmar i sträck. Kände en himla lust att träna, så pallrade mig till gymmet och körde lite konditionsmaskiner och även lite styrka. Tröttheten försvann och nu känner jag mig nästan speedad istället, skulle kunna städa och plocka lite med alla kläder som ska säljas och lämnas bort. Men jag känner inte för att göra det idag, pigg men slö. Ska gå ner till Ica och inhandla polarknäcke bröd, slut hemma snyft! Min kropp kräver det nu med ost och paprika på... Vattnas i munnen, måste rusa till affären nu. Kram alla

Växt fast i soffan

Idag har jag mestadels befunnit mig i soffan. Kommer antagligen få sår på rumpan nu ;)
Har haft en riktigt slappardag, inte bara jag utan även älsklingen. Hjärtat skadade sig på träningen igår och fick en bristning i vaden stackarn... Så idag har vi varit hemma bägge två. Lyckades ta mig ut en sväng för att få lite frisk luft, blev en sväng till affären. Tänkte bara handla lite frukt och sånt, men fick även med mig coca-cola och en påse smågodis. Så nu sitter jag här med illamående och uppblåst mage. Men kunde inte låta bli när jag såg att det fanns lite nya sorter i smågodis hyllan hehe... Och som vanligt när jag ätit godis blir jag sugen på chips, vilket jag inte har hemma. Skulle kunnat döda för en påse Estrella dillchips. Men ska ta mig ett äpple att tugga på istället, tråkigare men nyttigare.

Tittade även på en film idag "Showgirls", mitt tips se inte den. Blev så irriterad på bruden som hade huvudrollen, ville kliva in i filmen ett tag och skaka om henne. Vissa filmer kan få det att krypa i mig av frustration, denna var en klockren sån.



Är jag i Norrland ännu?

Börjar ju undra, idag har det snöat oavbrutet här i Stockholm. Blir så jävla less, mitt humör dalar. Vill bara krypa in i täcket och gömma mig ;) Nja, riktigt så illa är det inte, men vill ha vår nu. Sol och värme fungerar med solarium, men det är ju inte alls samma sak som den äkta varan. Bara vänta och stå ut.  Får ligga i med träningen nu när humöret är kasst. Hoppas på sol imorgon, så jag blir lite pigg och glad.

Foton från förra helgen



Jag och Jerry tog en tre timmars promenad på lördagen. Superfint väder :)



Min fotograf



Häftig bild som Jerry tog :)


Bilder från festen.



Några av de som kom. Vi var runt ett 50-tal.



Jag och syster



Jag och Jerry



Sötnosar. Lillebror med flickvän



Syrran med mitt syskonbarn Micke



Fler syskonbarn. Emma och Moa



Gjorde bort mig. Blev ett god jul istället för grattis :)



Paket utdelningen



Storebror Ronny med sin fru Maria






Helgen i Hede

Förra helgen var jag och Jerry i Hede för att fira min mamma som fyllt  60 år i februari. Blev en jättelyckad helg, åkte dit på fredag förmiddag med tåg. Framme i Hede vid tio på kvällen, blev några öl och slappa. Äntligen var hela min familj i Hede samtidigt, sällan vi ses allihopa. Nu var syrran från Göteborg hemma och min storebror med familj från Luleå, jättekul. Herregud vad mina syskonbarn växer snabbt, iof var det längesen jag såg dem. Så fina så.

Lördagen bestod av förberedelser inför mammas fest på kvällen. Mat skulle fixas, dukas, städas etc. Festen var på värdshuset som ligger två hus ifrån mina föräldrars gård,nära och bra ;)
Vid artontiden började grannar,släkt och vänner att droppa in. Blev en väldigt lyckad kväll med god mat, förrätten var tunnbrödsrulle med röra av lax och annat gott. Till Huvudrätt blev det älgstek med potatis och gräddsås.Efterrätten blev en god liten bakelse.

Min storebror med kompis fick agera bartenders, blev några öl och San francisco för mig. Till maten bjöds rött och vitt vin, snaps och öl. Blev rätt så full, jag och syster skulle ge paketen till mamma och läsa upp vem som gett vad. Jag lyckades såklart göra bort mig. Blev både ett God jul istället för grattis och undran vem vissa paket var till då jag också ville ha tydligen. PINSAMT...Tur inte min släkt och grannar är brydda av sig. Efter nån timme kom två killar och underhöll med gitarr och sång. Blev en rätt tidig kväll för mig, i säng redan vid spöktimmen. Söndagen blev det städ och röjja efter festen. Resten av dagen blev lugn, med att slappa i soffan och kolla film. Måndagen åkte vi tillbaka till Stockholm igen, tog bussen in till Östersund på morgonen. Blev några timmars shopping innan tåget gick på em. Kort kommer i nästa inlägg då de är väldigt många.

Veckans fynd

I torsdags var jag i Vällingby centrum med Sara. Vi shoppade och åt lite mat, sen åkte vi in till city. Då jag ville köpa en tröja som jag inte hittade i Vällingby. Efter shoppingen drog vi på " Dovas city" och skulle ta en öl. Men som vanligt när vi ska ta en öl så blir det en hel del fler. Slutade med att jag kom hem halv tre på natten rätt snurrig i skallen, hade iaf en rolig kväll. Just ja, var på rockhaket " Kellys" också.

Mina shopping fynd

* Ansiktskrämen No7 Time Resisting (Verkar jättebra då jag redan märker skillnad på min hy)

* Läppglanset Shiny-licious färgen sugar plum från Maybelline. Sitter länge och ger en fin färg och glans. Smakar även gott märkte jag.

* Vit t-shirt från Gina Tricot med revor på ärmar och rygg. Superfin när man blir lite solbrun.

RSS 2.0