Tjooooo :)

Sista dagen på jobbet idag sen nästan två veckors semester :) Imorgon bär det av till New York, längtar men samtidigt jättenervös för flygresan. Nu börjar resfebern sätta in först nu jag riktigt fattar vi ska åka :)
:) Här är jag snart!

Vägra trötthet!

Just nu jätte trött men har ingen ro i kroppen. Är så mycket uppe i varv men orkar ändå inte göra något. Fumlade om kring på jobbet idag bara känndes det som. Spillde ner mig med kaffe, känns som jag är i en bubbla där jag lallar på. Nåja jag själv som lagt mitt schema så ska inte klaga, gjort fyra dagar av nio nu bara att hålla igång. På måndag åker vi till New York en vecka. Inte så länge kvar och jag är jättenervös för flygresan. Nio timmar på ett flyg är inget jag ser framemot. Så nästa tisdag denna tid har vi nog vaknat och ska äta frukost på hotellet då New York ligger sex timmar efter Sverige. Sen ut och kolla på staden och kanske shoppa lite :) Kommer bli hur häftigt som helst det är jag säker på! Behöver lite semester nu med...

Duracell duracell...

Uppe med tuppen och har tvättstugan på min lediga dag. Tråkigt men nödvändigt då speciellt underkläderna sinar. Idag ska jag in på stan och klippa mig :) Behövs nu så slitet mår dåligt av att se mitt stackars hår. Tänkte klippa av det rejält men nu börjar jag bli feg. Lutar åt axellångt och lugg hoppas det blir bra. Tänkte göra allt idag så jag bara kan vara LEDIG imorgon. Göra ingenting om jag inte vill, bara slappa. Har haft tio arbetsdagar på raken ledig två dagar nu sen köra hårt med nio arbetsdagar sen bär det av till New York. Ska bli alldeles alldeles underbart att komma till den fantastiska staden sen att dollarn är väldigt låg just nu gillas såklart väldigt mycket :) Nä nu ska jag slumra en stund innan springa ner i tvättstugan igen. Topp att den ligger i samma trappuppgång, gör inget att men ser helknasig ut på morgonen.

RSS 2.0