Begär!

Så grymt sugen på en cooler. Men vi har bara Pressbyrån här GAH! I Göteborg vimlade det av 7 eleven. Syrran hade ett precis utanför porten... Orättvist! Nästa gång jag ska in på stan blir det en. Har du inte testat en cooler har du missat något :)

Bli inplastad!

Snart blir man inplastad här hemma. Ska börjas fasadmålas och då kommer hela huset plastas in. Just nu tvättar de fasaderna tror jag. Stökat ute sen tidig morgon, så jag fick ingen längre sovmorgon.  I Helgen var jag och min älskling till Göteborg på min systers bröllop. Fantastiskt fint, min syster var så vacker. Meningen det skulle vara utomhus men vädret var inte på vår sida, utan det regnade oavbrutet :(  Blev inne i festlokalen och jag fick vara tärna :) Festade där i några timmar med god mat och massa sprit. Söndagen var jag fruktansvärt bakis, på det skulle jag städa hyrlägenheten vi sovit i... PINA! Men efter att fått i mig lite mat, värktablett, vätskeersättning mådde jag iallafall ok och vi kunde ut och äta mat på stan innan det var dax att ta tåget hem till Stockholm.

Sitter och solar på balkongen. Hoppas få l...

Sitter och solar på balkongen. Hoppas få lite färg.


Sitter och solar på balkongen. Hoppas få l...

Sitter och solar på balkongen. Hoppas få lite färg.


21 grader i skuggan? Kan det stämma el har...

21 grader i skuggan? Kan det stämma el har termometern fått fnatt? Nu ska jag gå o jobba några timmar. Sen njuta av solen . Ha en fin dag!


Något le nu. Velat gjort en spray tan till...

Något le nu. Velat gjort en spray tan till bröllopet men där jag tänkt göra det så vet de ej när kommer in. Hade presentkort där. Har inte råd att göra det just nu. Kommer känna mig blek o eländig. Suck!


Snyggingen!

Denna snygging har fått flytta in i min garderob. Nu har ja en snygg lång sommarklänning. Varit så avis på tjejer som gått runt i snygga långklänningar. Supernöjd med den, nu hoppas jag bara på sol och värme så jag kan inviga den.

RSS 2.0