Hinner inte med...

Snart varit ledig en timme nu på min heldag jobbardag. Ledig från mitt ordinarie jobb idag men är på mitt extrajobb istället. Tur jag har nära så kunde vandra hem en lite sväng.  Nu dax att gå igen ska bara ta ett glas must först :) Sen ut i kylan men solen lyser iallafall.

Spårlöst försvunnen!

Ska snart ut i snövädret men kan inte hitta min fina svarta mössa :( Säkert glömt den nåonstans. Just nu när jag verkligen behöver den med. Hittade förresten denna hos Gina Tricot för 79 kr. Jättesöt ju!

Julmys...

Sitter och lyssnar på min absoluta julfavorit låt... Ohhh! Blir så tårögd, kört den på repeat nu. Dricker julmust och äter knäckemackor till, blir en clemintin på det här med. Ska sätta in min tio i topp lista julsånger i julveckan. Från tio till ett . Låter väll som en bra ide .

På önskelistan!

Kommit på två saker jag önskar mig i julklapp.
1.Rött läppstift som inte är för ljust eller för mörkt utan mittimellan. Tänk vad snyggt med röda läppar till mitt mörka hår.
2.Glitter eyeliner från Make up store. Finns i många härliga färger... Vill ha!

Mardrömmar= Då händer bra saker!

Haft en hel del mardrömmar på sista tiden, riktiga otäcka som fått mig att vakna med gråten i halsen och en oro känsla. Det sägs ju att mardrömmar betyder att bra saker kommer att hända men just nu undrar jag om det stämmer. Har hänt en sak som får mig att känna oro och som jag gör att jag just nu går runt och grubblar. Men ärlighet varar längst och skiter det sig på grund av det så är det inget att ha får tänka så.
Aja! Idag blir det klippning, ska bli med hellugg om frisören gör som jag vill ;) Färgade håret igår och det blev väääldigt mörkbrunt kan jag säga. Så nu kommer jag nog få höra mera frågor som vilket land jag kommer ifrån? Hur jag trivs i Sverige? Etc...
Efter klippningen ska jag träffa fina Erica för en fika. Igår träffade jag vackra Carola och hennes söta charmtroll :)

VARNING!!!!!!

Tidningarna varnar om vargavinter i år som det var förra året. Tycker jag låter bra, för blir det en riktigt kall vinter med mycket snö så blir troligen sommaren riktigt fin. Men tycker synd om alla som måste åka tunnelbana etc för här i Stockholm slutar allt fungera normalt när mycket snö kommer ;) Jag har ju bara tio minuter att gå till bägge mina jobb...Skönt nog!

Just nu med färg i håret...

Sådär ja! Färgen i håret och bara vänta 20 minuter till. Ser ut att bli riktigt,riktigt mörkt. Me like !
färgen som jag valde heter "Sammet mörkbrunt"
Klippning på det här så känner jag mig fräsch :)

Önskan uppdatering!

ja vad har hänt sen sist jag var här? Tror jag mest har jobbat, vilket har blivit väldigt mycket. Uppe i  heltid eller ja mer denna månaden men nu börjar kropp och knopp bli lite slitna. I morgon ska jag faktiskt vara ledig, ska in på stan och klippa mig. Nu ska jag bli med lång rak hellugg :) Hoppas det blir bra! Ska även inhandla hårfärg, upptäckte ett nytt vitt hårstrå :( Så ska färga bort då illa kvickt. Lutar åt chokladbrunt igen eller något mörkare. Var inne på rött ett tag med men tror det får bli senare.
Ha en fin dag alla fina!

Räddare i nöden...

Som vanligt när jag jobbat många dagar på raken utan längre ledighet, så kommer migränen. Började igår kväll och vaknade med den, även med ett svagt illamående i bakgrunden. Hör ju till migränen oftast, rotade igenom medicinskåpet och hittade dessa.
Min räddare i nöden... Just nu huvudvärken och illamåendet är som bortblåst!

På önskelistan!

här är två saker som inte skulle vara helt fel att få i jul :)
Cake Beauty Merry Kiss-mas Lip Gloss Trio Tre läppglans i en smällkaramell! Finns att hitta hos  www.eleven.se för 219 kr.
och
Luktat på den några gånger... En riktigt mumsig doft!

Grattis som satan på födelsedagsgatan finaste syster :)

Idag fyller min underbara och jättevackra lillasyster 27 år!  Saknar henne jättemycket, alldeles för sällan vi ses. När vi ses blir det alltid en massa tok, finns ingen som kan få mig att skratta som henne. Har en väldigt sjuk humor bägge två, många roliga minnen har vi tillsammans :)

Love you sizz!



UUUUUNDERBAR

Undrar vad detta är för ras? Helt underbart fin... OOOOHHHHHH!

Glömt...

Glömt att berätta till er men nu har jag blivit fast anställd. Har ju varit provanställd ett halv år men nu är det fast :) Är jätteglad för det. Kommer behålla mitt extrajobb också då jag trivs så bra där, har blivit medbjuden på julbord i december samtidigt som fasta personalen där. Jättegulligt av dem att de vill ha med mig :) Annars brukar ju timmisarna få jobba när ordinarie ska på julbord.

Min kalender den närmsta tiden..

Så här ser min kalender ut just nu:  V. 44 jobb måndag, tisdag, ledig onsdag,jobb torsdag,jobb extra fredag, ledig lördag, jobb extra söndag.
V.45:Måndag: Jobb och kurs eftermiddag Tisdag: Ordinarie jobb förmiddag och kväll på extrajobbet Onsdag: Ordinarie jobb dag Torsdag:Ordinarie jobb dag Fredag: Extrajobbet både dag och kväll Lördag: Ordinarie jobbet dag och extra på kvällen Söndag: Heldag på ordinarie jobbet.
Sen vill jag hinna med och träffa kompisar med under den tiden. Önskar just nu att jag kunde dela på mig, känner att jag inte räcker till. Gillar att jobba inte det att jag klagar men vill hinna så mycket annat med...

Vimmelkantig...

Haft en helsnurrig eftermiddag på jobbet. Suttit i telefon och försökt fixa hit och dit i evigheter känns det som , som tur var fick jag allt att klaffa. Jobbade på lunchen med och glömde helt bort att äta, vilket gjorde att jag blev helt snurrig. Så på väg från jobbet gick jag in på Ica och köpte detta :)
Årets första julmust och en minipizza. Nu känns skallen lite bättre. En dusch på det här så är jag på topp igen...

Läst på krogen...

Läste det här på toalettdörren på Harry B James en pub här i Stockholm.
To alcohol the cause of and solution to all of lifes problems.







Sant som det är sagt!

Im back!

Blivit många dagar som jag inte varit här inne. Haft fullt upp bokstavligen och hjärnan har inte riktigt varit med haha. Stått still när jag varit på väg att skriva och då har jag blivit arg och loggat ut igen. Ja vad har hänt jobbat som en toka och kommer göra det nu framöver. Finns en stor anledning till det, ska nämligen till New York i slutet av mars. Fasiken vad kul det ska bli, jag och älsklingen åker dit en vecka. Hittade kanonpris 9300 med direktflyg och ett väldigt bra hotell på time square alltså mitt i smeten :) så bara att hoppas dollarn är fortsatt låg. Tipsa gärna om roliga saker att göra i New york!
Otroligt tråkigt väder här idag, regnet verkligen öser ner och jag är sugen på smågodis. Men ut tänker jag inte gå, känns som magen inte är helt ok idag ... Fy.

RSS 2.0