Höstdeppig!

Fy fan! Känner mig riktigt låg idag. Tänkte gå och träna nu på mina lediga timmar innan dax för jobb igen. Men vill inte, känner bara för att gömma mig, försvinna för en stund. Antar det är vädret som får mig att känna så här, mörkret, kylan. De vackra löven börjar segna ner på marken, snön lär nog dröja tur nog. Men mörkret är här och idag känns som en riktigt tung dag...
BLÄ!! Sorry att jag spyr kalla så här, men lättar en smula att få skriva av sig lite.

Ont!

Vaknade med ont i halsen. Hoppas jag inte åker på en förkylning nu, vill inte. Ska snart iväg och jobba, kör dubbelpass idag. Ledig mitt på dagen, då jag tänkte gå på gymmet. Får hoppas det halsonda ger med sig bara.
Ha en bra dag mina vänner!

Vill ha!

Den här hundrasen är så bedårande fin. Min drömhund om jag får välja.

Tågvärd!

Såg sj sökte tågvärdar, timmisjobb. Undrar om det skulle vara ett roligt jobb? Jobbat inom vården sen jag tog stundenten 1996. Skulle vilja hitta på något annat att göra, inte bara vård. Funderar allvarligt på att söka. Om inte annat så skulle det vara bra för min blyghet. Måste våga lite mera, utmana mig själv. Ska jag eller ska jag inte? Det är frågan...

Sladder!

Ska snart bege mig på gymmet. Idag ska jag träna mina underarmar, då jag tycker de blivit så äckligt sladdriga. Tycker det ser fult ut och vantrivs med det. Blir nog även till att springa på löpbandet om mitt cp knä klarar det vill säga. Aja, återkommer lite senare... BAJJ, BAJJ!
Förresten någon som har ett bra tips på underarmsträning, om man inte vill eller orkar gå på gymmet?

Wihaa!

Har ännu en vecka med bara jobbkvällar. Som timmis får man ta det som de ordinarie helst inte vill ha, då blir det just nu många kvällar. Måste få tummen ur och söka ett fast jobb, men man blir väldigt bekväm av sig att jobba som timmis. Få välja själv när jag vill och inte vill jobba.

Fyllesnopp!

Roligt att vakna upp morgonen efter en utekväll och ha denna på sitt ben. Precis vad som hände en 27 årig kille i Umeå. Killen och hans kompisar söp till det rejält och hamnade efter sin krogkväll på ett hamburgarhak. Han satt och snackade med sina polare om en häftig tatuering han sett en kille ha, så han ville också ha en fylletatuering. Nu hade han den "turen" att vid bordet bakom, satt en tatuerare. Han erbjöds en tatuering om tatueraren fick göra vad han ville. Full och dum gick han med på det.  Snipp, snapp, fyllesnopp så vaknade han upp med det här underverket på sitt ben.

 

Mardrömstatueringen på Joels ben.
Så kan det gå när alkolåset inte är på.

RSS 2.0