Lite shopping

Idag efter jobbet mötte jag upp Sara på stan. Vi kollade runt lite i affärer, jag fick ett presentkort på HM i julklapp av mina föräldrar så jag fyndade lite. Hittade ett par petrolblå overknee strumpor, tre-pack svarta tights och söta glittriga hårspännen i silver som jag tänkte ha i håret i morgon kväll.
Jag är jättedålig på att använda mössa, tycker inte att jag riktigt passar att ha det. Men trots det så skaffade jag en svart mössa på Gina tricot, tycker att jag för en gång skull passar att ha det.

Nåja, igår blev det en rosa topp med leopardfläckar från JC. Den var både snygg och lite tuffare, har knappt något rosa i min garderob. Mitt nyårslöfte borde vara att spara pengar, shoppa mindre och gå igenom min stackars garderob. Ligger många paltor där som aldrig har eller kommer att bli använda. Ska ta och sätta ut lite auktioner på tradera någon dag.



Nu är den slut


Då var den över för denna gången.

Jag och min sambo tillbringade julen uppe i norrland. Med mycket snö, kallt väder, god mat och min familj. Pappa hämtade oss i Ljusdal dit vi tog tåget, sen blev det en bilresa på drygt två och en halv timme innan vi var framme i Hede.  Blev ingen kalle anka för min del, utan gjorde mig i ordning för att vara lite julfin. Sen blev det dags för julmaten, mycket gott så jag åt nog för ett halvt kompani hehe...
Så mysigt att vara där, min lillasyster kom från Göteborg med sin sambo och jag och Jerry från Stockholm. Vi blev sammanlagt åtta stycken. Mamma, pappa, lillebror, storebror, syster med sambo, jag och min älskling. De enda som fattades var min andra storebror med familj, som firade i Luleå. Vilket var tråkigt, hade velat träffa dem också.
Efter maten med några av de obligatoriska julsnapsen så blev det dags för julklappsutdelning. Fick en massa fina paket bla. parfymer, kläder, presentkort, spa-set bara för att nämna något. När julklappsutdelningen var över så förflyttade vi oss in till min storebrors hus. Samtliga förutom min mamma som skulle upp och jobba dagen efter, kom i säng rätt så sent. Vi drack öl och lyssnade på musik  in till småtimmarna.

På Juldagen tog vi sovmorgon. På eftermiddagen kom en ambulans på besök då min syster fick en allergisk reaktion av något. Var ingen fara så för henne, men lite otäckt var det. Jag blev så orolig att jag började gråta, min lillasyster betyder så mycket för mig. 

När ambulansen hade åkt så gjorde vi oss klara för utgång på Vemdalsskalets Högfjällshotell. Min syster och hennes sambo stannade hemma.Så det blev jag, Jerry, mina bröder och min kompis Agnetha från Östersund som åkte upp till hotellet. Även några andra från Hede var också med och förfestade. På hotellet var det mycket folk, både turister som ville fira en vit jul, gamla klasskamrater från grundskolan och annat folk från byarna runt omkring. Var en rolig kväll, blev lite dans men inget disco då inte min syster var med. När vi är ute tillsammans brukar vi äga dansgolvet.

På annandagen åkte vi hem igen till Stockholm. Pappa körde oss in till Östersund, en resa på två timmar med bil. När vi väl kom till tågstationen visade det sig att tåget var försenat då det blivit lokfel under dess väg från Stockholm. Det vart kaos, de stackare som kom med tåget från Stockholm satt fast i skogen någonstans vid Ljusdal. De var tydligen utan ström, värme och toalett i fyra timmar. Det var vad en arg pappa sa som väntade på sin dotter som skulle komma till Östersund. Jag skulle blivit tokig om jag satt på det tåget. Vi fick ett väldigt ostädat tåg, då de inte hann städa tåget innan det fick vända tillbaks till Stockholm. Vi skulle ha varit hemma halv elva på kvällen, istället blev klockan halv två innan vi kom hem. Blev ännu mer förseningar då vi var tvungna att åka via Sundsvall hem. Men vi kom inte till lägenheten förrän vid halv fyra på natten, då vi även tog en sväng förbi Saras katter för att se att de hade det bra. Även tunnelbanan haltade och vart ståendes, så allt blev väldigt sent.

Igår var jag helt slut, jobbade på förmiddagen. Kändes som jag hade varit ute hela natten på krogen fast jag bara rest.
Nu är jag lite piggare. Jobbade idag och tog mig även till gymmet för att träna bort julmaten ;)

Snö i massor



På väg med bil till Hede



Juldagen



Jag



Agnetha och jag



Vi igen



Brorsan och jag på Vemdalsskalet



Jerry och Al Pacino



Rätt så mycket folk var det

Min jul i bilder.



Jag och min sambo hos mina föräldrar i Hede.



Min lillasyster med sambo.



Mamma, pappa och storebror




Lillebror, syster med sambo och jag.



kissekatterna myser

Back in town.

Hej allihopa. Nu är jag tillbaka i Stockholm, skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst som man säger. Nu ska jag äta, blir korv och mos. Sen återkommer jag med bilder från min jul hos mina föräldrar.


Speedat julklappsrace...

Idag har jag varit riktigt speedad, känns som jag varit hög på något hela dagen. Ja, nu menar jag inte knark. Nej, har börjat äta ett slags bantningspiller "Lepigen", tror att de gör mig något speedad. Iaf så har jag hunnit med att jobba på förmiddagen, hem en snabbis, därefter tog jag tåget till Vällingby, där jag sprang in och ut i varje butik de har tror jag. Efter nån timme hittade jag nästan alla julklappar. Var hem och åt lite middag och pratade med Agnetha i telefonen, så sällan som vi hörs och syns eftersom hon bor i Östersund och jag här i Stockholm. Sen tog jag tåget in till city. Hittade sista julklapparna.
Sara mötte upp mig på stan, vi handlade lite glögg, chokladkakor och åkte hem till henne där vi fikade och bytte julklappar. Jag fick ett par svarta söta örhängen och en rouge. Älskar ju smycken som alla mina vänner vet. Tack så mycket vännen min! Av mig fick hon ett armband med leopardtryck. Satt hos henne drygt en timme innan jag åkte hem. Nu är klockan snart ett på natten och jag ska börja jobba halv nio imorgon. Funderar på att slå in julklapparna men jag tror att jag ska vara snäll mot mig själv och lägga mig i stället. Annars kanske jag vaknar upp halvdöd imorgon då jag ska jobba, träna, tvätta, packa och röjja undan lite här hemma. För på julaftons morgon tar vi tåget till norrland och snön.

Godnatt på er!
 

Sounds like Mickey Mouse.

Tydligen låter jag som Musse pigg idag. Ska jag ta det som en komplimang? Hmmm...




Haha...

Grrrrrrr...

Visst är den fin? Tröjan köpte jag i förrgår på Only för 99 kr. När jag och Sara julklappshandlade lite och drack några öl. Då hittade jag denna till mig själv.


Pumpa rumpa.

Yes! Idag tog jag mig äntligen iväg till gymmet. Har inte varit där på ett tag nu av olika anledningar. Läs lathet, haha! Känner mig lite förkyld och tänkte att jag skulle som mest gå lite på löpbandet, men det blev både gå och springa på löpbandet, crosstrainingapparaten och lite styrketräningsmaskiner. Känner mig nöjd och glad, gjorde nog mycket att jag hade min älskling med. Vill ju att han ska tycka att han har en snygg tjej, så jag kämpade på.

Annars har det varit en lugn dag, var ner till blomsteraffären här på Brommaplan och beställde ett blomsterbud. På måndag firar mina föräldrar sin 41-åriga bröllopsdag, så vi barn med respektive skickar en fin bukett blommor.
Ikväll blir det nog lite film och mysa på soffan. Imorgon tänkte jag handla de sista av julklapparna så jag får det klart. Funderar på att utbilda mig till en "personalshopper", skulle vara ett jättekul jobb. Istället är jag feg och håller mig inom vården, som jag jobbat med de senaste tolv åren. Men drömma kan man och någon gång ska väl jag med börja utbilda mig mera. När man väl gick gymnasiet så brydde jag mig inte, speciellt inte sista året. Hade inte de bästa betygen, och det ångrar jag nu. Skulle ha lagt mer energi på skolan, men jag var ung och dum. Nu skulle jag tycka det skulle vara kul att plugga. Får se hur det blir med det...




Den här kroppen vill jag med ha...

Min onsdag

Humör: Glad och pigg

Borde: Äta något, magen kurrar.

Ska: Troligen åka och julklappshandla med Sara.

Önskar: Hitta en massa roliga paket.

Klädsel: Svart polotröja och jeans.

Väder: Regn och fem plus grader.

Längtar till: Bara en vecka nu tills vi åker till Hede.


My mood...is?



Vet inte vilket humör jag är på idag. Känner mig trött, lat, fundersam och lite till.
Fler som har sådana dagar? Eller är det bara jag?...

Måndag



Min dag

Humör: Lite trött och förvirrad, men glad.

Gör: Slötittar på tv.

Ska: Säg det...Slöa kanske.

Klädsel: Vit tshirt, svart väst och blå jeans

Väder: Först sol men nu mulet. Fyra plusgrader

Önskar: Att vi kan få lite snö iallafall.

Ikväll: Kanske träna.

Tänker på: Att det inte är många dagar kvar  till jul nu. Måste ut och julklappshandla.


Fredag :)



Huller om buller.



Jag, Jenny och Ola.



Jenny, Sara och jag.



Jag här med.



Sandra och jag.



Partyhumöret på topp.

Kvarnen lördag 6/12.

I lördags




Jag, Sara och Ola.

Skunkvarning!

Tror ni inte att jag min virrpanna glömt att köpa deodorant. Har vetat i flera dagar att det varit lite i den, men tänkt att det räcker en dag till. Nu har jag vridit och vändit på den, men det hjälper inte.
Får köra parfym under armarna i morgon, eller vad tror ni om herrdeodorant och lukta som en hel karl?!




Jultallrik...

Sitter här i soffan nu och dricker lite bubbelvatten. Jobbat klart för idag. Vi var ett gäng vikarier som arbetade istället för den ordinarie personalen som var ute och åt julbord på restaurang ikväll. Vi som jobbade fick varsin jultallrik, som tyvärr inte var så gott. På tallriken var det en röra med potatis, fisk och kanel?! Skum blandning. Sen var det även det vanliga med sill, lax, ostskiva, en ägghalva med räkor. Nä...inget vidare.
Nu längtar jag v ä l d i g t  mycket till julafton, att få äta så man spricker! Tror jag ska tjuvstarta med att köpa hem rödbetssallad, prinskorv och potatis någon dag. Mina favoriter på julbordet.

Pratade med mina föräldrar idag, där uppe i norr har de -25 grader och en halvmeter snö nu. Annat än här i Stockholm med plusgrader och regn, ingen snö alls. Men vet ni! Nu när jag gick hem från jobbet så snöade det lite, dock snöblandat regn, men alltid något.
 
HALLELUJA!



Full som en kastrull.

Börjar nu smått vakna till liv efter min söndag och måndag som trasdocka. Varit totalt orkeslös, borde städa, tvätta...men har inte orkat med någonting.
Blev utgång i lördags. Jag och Sara åkte hem till Ola för att dricka lite öl och kolla på hans nya lya. Köpte med oss en väldigt fyndig inflyttningspresent, inte de vanliga blommorna,chokladen, glas eller sånt. Nä, vi köpte med oss en matkasse med bla. makaroner, falukorv, godis, folköl, toapapper etc. Tyckte det var en riktig klockren present, tyckte Ola med. Lite annorlunda present.
Satt hos Ola i nån timme, snackade, drack öl och åt chips. Sen blev det en taxi till Kvarnen. Har hamnat där två lördagar på raken nu, haft himla roligt bägge gångerna. Kände mig skitsnygg och humöret var på topp. Gick runt som en smilfink hela kvällen.
Fick höra av en kille som stod bredvid mig i baren att jag var väldigt lik Eva Longoria, riktigt kul att höra då jag tycker hon är en vacker kvinna. Men som sagt lite smink kan göra underverk (tack Sara förresten, min personliga stylist). Efter en rolig kväll på Kvarnen delade vi på en kebab, innan jag tog tunnelbanan hem. Tog mig bara till Alvik, tågets slutstation. Jag skulle åka tre stationer till och orkade inte vänta en kvart tills nästa tåg, utan det blev att ta en taxi hem. Rasade bums i säng när väl hemma, full som en kastrull. Vaknade vid ett på söndagen, tog mig ut i duschen och en sväng framför datorn. Sen fick jag besök av "Ulrik" både en, två, tre... gånger, var tvungen att lägga mig i sängen igen.

Förresten, det bor en spindel vid vårat fönster i badrummet som jag i någon sorts fyllenojja fick för mig att den studerade mig och gjorde sig redo att hoppa på mig. Jävlar vilka skumma, skruvade tankar man kan få på fyllan. Blir nästan rädd för mig själv. Nu kom jag helt bort mig, svamlade iväg där en snutt. Vaknade nästa gång vid fem att älsklingen kom hem från sin kryss på Cinderella.
Hungrig som en varg var han, så vi beställde varsin bakispizza. Var sen uppe nån timme innan det blev sängen vid nio. Trodde jag var astrött men somnade inte förrens vid ett-tiden, sov oroligt hela natten.




Tyvärr har jag inga kort från lördagen. Men detta kort är från lördagen före och jag körde samma klädsel igen denna lördag. Tråkigt kanske, men tyckte det var enkelt och snyggt...

Liten godsak...

Har beställt en godsak från Halens. En svart kort klänning, tyvärr ser den inte ut att komma före jul. Väldigt trist, velat haft den juldagen eller nyår. Tänk er höga stövlar och snygga strumpbyxor med fräckt mönster till denna. Herregud vad snygg jag skulle bli ;)





Bild hämtad från www.halens.se
Pris 329 kr

Gott och blandat...



Sitter på Youtube och lyssnar på gamla godingar. Yeah!

Wake me up...

Fy fan vad dålig jag är. Första advent igår och jag har inte pyntat än, gah! Jag som skulle göra så fint, men har bara inte orkat än. Imorgon är jag ledig, då blir det upp med ljusstakarna, glittret, kulorna etc. Men inga julgardiner, vill inte överdriva. Fint hos andra, men vill inte ha för plottrigt hemma.

Har varit så otroligt trött den här veckan som varit, kanske för att snön har tinat bort, blir ju mörkare då.
Men det kommer ju bli snö så det räcker och blir över när vi kommer till Hede. Längtar att få sitta i badtunnan med en öl i handen, mössa på skallen under en stjärnklar himmel med trevligt sällskap. Ska bli alldeles, alldeles underbart...

Ja vad har jag gjort sen senast jag skrev.

*  jobbat, jobbat och jobbat.
* Fredagskvällen spenderades hos Sara med Idol, film, chips, lökdipp, bullar och julmust.
* Lördagskvällen blev det ut och svänga på benen. Blev en tur till Kvarnen, hade roligt, kul och dansa. Sen blev jag ganska så full, inte lika bra.
* Söndagseftermiddag och halva kvällen var vi hos min älsklings syster. Ett av syskonbarnen fyllde år så vi var där och firade.

Så såg min helg ut, kort och gott :)

Nu blir det sängen. Så jag är piggelin igen i morgon.


RSS 2.0