Hjälp tack!

Funderar på att göra en permanent ögonfransböjning. Såg att det håller ca tre månader, tar den tiden innan det växer ut nya fransar. Det jag undrar blir det snyggt? Är det värt det? Blir ju väldigt fint av en ögonfranstång, men jag är lite halvrädd dem. Tycker de är mer ett tortyrredskap, men vill man vara fin får man väll lida pin eller?

Kommentarer
Postat av: saris leopardis

äh lägg pengarna på något vettigare- t.ex en ögonfransböjare, du lär dig snabbt, men det är inte bra att använda varje dag... då förstör du lätt fransarna du har..:( :)

2010-01-18 @ 02:41:19
Postat av: glittris

Haha! Jo du har rätt, onödigt att lägga pengar på det. Men du vet ju hur skakis jag är, skulle nypa mig själv i ögonlocken hela tiden. Men ska kanske skaffa en sån o lägga pengar på att fixa fina naglar. Vet min älskling skulle uppskatta det.

2010-01-18 @ 15:17:59
Postat av: saris leopardis

Nej då, du skulle klara d4t om du inte är så skakis-jag har medicinen mot din handtremor(handskakningar) som det heter med ett finare ord, är väl bättre du äter medicin än är skakis resten av ditt liv? gumman, jag tar med mig mina inderal eller vad dom nu hette till dig nästa gång vi ses, så du får prova dom regelbundet!! har 3 kartor kvar så! kram

2010-01-20 @ 22:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0