Vafalls!

Börjar känna mig lite förkyld igen... fan säger jag. Hoppas bara att det är en dammråtta som fastnat  i näsan efter städningen idag ;) Har absolut varken tid, ork eller råd att bli sjuk nu. Jag som tror jag har så bra immunförsvar, jo tjena det märks ju nu hmmm morr och suck. Ska koka mig lite te, för snart börjar Desperate housewiwes och det måste jag bara se.

Min fina mamma

Just nu sitter jag här och kurar under en filt och tittar på Top model, bara fyra tjejer kvar nu spännande! Längtar just nu bara till i morgon kväll och träffa min underbara fina mamma, som skrattar mycket och gärna. Som inte vet hur otroligt mycket jag saknar henne och min övriga familj. Vi har inte setts sen i påskas, då jag och Jerry och två kompisar var upp och hälsade på. Iaf så kommer hon i morgon och på torsdag förmiddag tar vi tåget till min lillasyster i Göteborg och stannar där tills på söndag. Sen tar hon natttåget tillbaka till Härliga Härjedalen och jag tar tåget tillbaka till Stockholm. Tyvärr har jag inga kort att visa nu, men ska knäppa en hel hög i Götet... kul va?



Ett år äldre ett år bättre

I fredags fyllde jag som sagt 31 år. Firade min födelsedag med att först ge mig själv en födelsedagspresent, att fixa mitt hår. På kvällen bjöd älsklingen ut mig på middag, vi åt på Hamburger börs (helt otroligt god mat). Efter maten såg vi showen Rea som spelas på samma ställe, med bla. Anders Lundin. Showen var riktigt rolig, men kunde tyvärr inte ta några kort då det var förbjudet under showen. Efter showen gick vi till Undici där vi mötte upp några ur Jerrys gamla innebandylag , både herr och damlag. Kvällen blev väldigt lyckad. Vi lämnade stället vid tvåtiden då vi tog en taxi mot Patricia, men när vi väl kom dit så kände vi  oss trötta. Istället blev det hamburgare på Macdonalds och sen en taxi hem till sängen.



I tunnelbanan på väg till Hamburger börs. Fast det visste jag inte i förväg, överrasking från Jerry.










Back to basic.

Som jag skrivit här i bloggen, så skulle jag klippa och färga håret på min födelsedag i fredags. Blev väldigt nöjd, älskar min nya frisyr och hårfärg. Jag har återgått till att vara brunett, inte för att jag var blondin förut men några blonda slingor hade jag allt.

Jag var på en salong som heter Bobbys hårstudio som ligger på drottninggatan mitt i stan. Det var en jätteduktig fransman vid namn Anthony som fixade mitt hår. Gick lite knaggligt att på engelska beskriva hur jag ville ha håret, så Bobby himself kom och hjälpte till. Blev iallafall jättenöjd med resultatet, så är ni här i stan och vill göra nåt nytt med håret gå dit. Jag kommer att fortsätta att gå dit till min nya frisör Anthony. Visst det blev väldigt dyrt men det var det värt.





Vad tycker ni? Här kan ni kika  lite på salongen www.bobbysharstudio.se


Min torsdag

I torsdags träffade jag två kompisar. Så sällan vi kan ses tyvärr, så jag passade på att ta lite kort.




Träffade först Evelina och hennes dotter Wilma. Blev en lunch på Åhlens City och sen en promenad i solen till tunnelbanan. Evelina skulle hämta sin dotter Lisa på dagis och jag skulle ta tunnelbanan till Carola. Tyvärr blev det ingen bild på Wilma då hon sov hela tiden.


Jag åkte till Sundbyberg och träffade Carola och hennes son Charlie. Vi tog en promenad, därefter gick vi hem till Carola och fikade innan jag åkte hem.








Söta lilla Charlie...


Kul =)


Så som det är

Ska jobba ikväll men känner inte alls för det. Inne i en period då jag bara vill vara ledig, men måste ju tjäna pengar och då är det bara att jobba. Är iallafall ledig resten av veckan, imorgon ska jag luncha med Evelina och sen åka och träffa Carola. På fredag fyller jag år yeahh! Ska fira mig själv med en klippning och hårfärgning på Bobbys salong, där bla. Linda Rosing brukar klippa sig. Det blir inte Bobby som kommer fixa mitt hår utan en fransos som heter Anthony. Sätter ut bilder här så får ni se resultatet.

Nice

Funderar på att köpa en stickad klänning och överknästrumpor med rosett på. Tänk vad fint det skulle vara med ett par snygga stövlar till. Har upptäckt att Lindex har mycket fint nu till hösten, vill ha!!

Bilderna är från Lindex shop online.



Klänningen kostar 299 kr. Skulle vilja ha den i svart


Överknästrumporna kostar 69,50



Fördelar med att vara en kvinna ;)

  • Vi fick lämna Titanic först.

  • Vi kan skrämma våra chefer med ursäkter som härstammar från mystiska gynekologiska problem.

  • Vi kan flörta med datorgenier som alltid ringer tillbaka och hjälper oss med våra datorer när vi har fått Windows att krascha.

  • Vi kan nynna på musikalmelodier utan att stämplas som homosexuella.

  • När vi köper en massageapparat är det glamouröst. När män köper en uppblåsbar Barbara är det patetiskt.

  • Vi kan få ihop det med tonåringar utan att kallas gamla och perversa.

  • Vi ser älvlika ut i våra pojkvänners kläder, medan killarna ser ut som totala idioter då de provar våra.

  • Vi kan vara groupies. Manliga groupies är förföljande och trakasserande galningar.

  • Vi kan gråta och på det viset slippa fortkörningsböter.

  • Vi lever längre, vilket gör att vi kan bli grälsjuka gamla käringar som går i lumpkläder och skriker åt främlingar.

  • Män dör tidigare så vi får ta hand om livförsäkringen.

  • Taxibilar stannar när vi vinkar åt dem.

  • Vi har aldrig varit över huvudet förälskade i en seriefigur eller huvudpersonen i ett dataspel.

  • Vi ser inte ut som en groda i en mixer när vi dansar.



  • 80´s på Riddarkällaren

    Igår var jag helt slut, låg och segade på soffan hela dagen. Idag har jag vaknat till såpass att jag kan skriva om utekvällen i fredags. Var på Riddarkällaren "80's" med Jerry och Sandra, hennes kille Lasse var dj där och spelade en massa 80-tals musik. Det blev en rolig kväll med mycket dricka och lite dans ; )
    Tyvärr var större delen av de som var där knappt 20 år tror jag, men jag hade kul ändå..



    Kvällens klädsel.. =)



    Dj Metamatica Lasse



    Så söta så. Sandra och Jerry



    Jag och Jerry.



    Här är vi igen..


    Bilder från Wilmas dop

    Här kommer lite bilder från dopet på lilla Wilma, Evelinas dotter. Dopet var den 14 september i tyska kyrka vid gamla stan.






    Bilderna är från kyrkan.



    Från mottagningen efter dopet. Evelina med dotter Wilma till vänster. Lilla pojken till höger är Rainers brorson.



    Här är jag =)



    Jerry finklädd och på väg till dopet.



    Tog med denna bild, för att jag ser så rolig ut här... he he

    Ohhh sunny day

    Superfint väder och jag har ledigt. Bara jobbat två dagar den här veckan. Ska gå ut och ta en promenad alldeles strax, kan inte sitta inne och uggla nu.


    The phantom of the opera =)




    Den här killen är helskön =)

    Back to the 80s



    Satt och drack lite vin en kväll  och tittade på MTV då denna video dök upp. Tror inte det behövs så mycket rött vin, för att tycka det här är roligt. =)

    Tänd ett ljus och låt det brinna

    Nu när höstmörkret fallit och kylan har kommit, vore det mysigt att tända några vämeljus i mina fina ljushållare och bara kura in sig i en stor varm filt. Tänk att en sån liten sak kan göra en så glad och rofylld. Ska faktiskt ta och införskaffa en påse värmeljus imorgon och mysa i min soffa.



    Relaxing

    Skulle vara enormt skönt att boka in sig på en weekend på ett spa någonstans i vårt avlånga land. Bara skämma bort kropp och själ med olika skönhetsbehandlingar och ligga i en bubbelpool, gärna utomhus när snöflingor sakta faller från himmelen. Det vore alldeles underbart.



    Bad hair day

    Vill göra något nytt med mitt hår men vet inte riktigt vad. Jag vill ju ha det långt, men känns som det växer så sakta...
    Funderar på att ändra klippningen lite, kanske lång taggig lugg? Ska även lägga in nya slingor i håret, eventuellt multifärga det =)
    Ahhh...finns så mycket fint man kan göra med hår, det svåra är att välja något som känns bra och som man ser bra ut i. Ska fundera lite och sen hitta en bra frisör som kan göra nåt coolt, eller vadå fundera? Vill göra det bums!!!




    Får rysningar =)


    Iam back on track

    Äntligen börjar orken återkomma, skönt med tanke på att jag ska jobba igen till helgen. Det blir en mjukstart eftersom jag kommer att vara ledig en hel del nästa vecka. Jag som trodde att jag hade så bra immunförsvar att jag skulle slippa bli sjuk så här tidigt på hösten, men tydligen inte. Men nu ska jag ladda batterierna så att jag snart är tillbaks till mitt gamla vanliga jag igen =)

    Tittar just nu på Top model 10, yes! En ny säsong har börjat, gillar det programmet! Tyra Banks är så otroligt vacker, synd att jag bara mäter ynka 1.67 cm, annars skulle jag bli catwalk modell bums! Nä då, det skulle jag inte... krävs ju mer än så. Men man kan ju alltid drömma, eller hur...?

    Att dagdrömma är jag en riktig jäkel på ;-)






    Hi hi


    Snuvig

    Just nu tycker jag synd om mig själv, har blivit rejält förkyld. Började känna mig dålig i natt men kändes lite bättre imorse. Så jag åkte ändå till den inbokade parplåtningen, jag och en jättetrevlig tjej skulle testfotas tillsammans. Plåtningen gick ganska bra, nervöst men jag släppte loss och hade kul. Vi fick posera tillsammans i olika klänningar, linnen, jeans och även underkläder. Skulle låtsas att  vi var jättebra vänner, kändes först ovant och konstigt. Men efter en stund blev det såpass avslappnad, att det faktiskt kändes som vi var vänner, fast jag aldrig träffat henne tidigare. Skönt när det klickar och inte blir stelt. Det enda som grämer mig nu är att jag kanske smittat henne med min förkylningen.

    Efter plåtningen gjorde jag några ärenden innan jag åkte hem. När jag väl kom hem däckade jag på soffan. Min älskade sambo fick fixa maten trots att han också är sjuk, min fina älskling. Nu blir det att kurera sig, hatar att vara sjuk, tycker så synd om mig själv då.



    Softar helg

    FILMHELG

    Helgen har varit väldigt lugn för min del. I fredags blev det som sagt en cykeltur till Ikea vid Barkarby och sen hem för att titta på filmen "Eastern promises".

     

    Igår kväll åkte jag till Sara, funderade på om vi skulle gå ut på krogen men blev lugnt då hon är sjuk och jag var så trött.
     Blev istället att vi var kvar hos henne, där vi hade lite myspys med snacks och 2 filmer " The flock" med Richard Gere och Claire Danes i huvudrollerna. Jag tyckte filmen var väldigt bra. Se den!!




    Den andra fimen hette "A raisin in the sun" med  bla. Sean Combs (P Diddy) och Phylicia Rashad (spelade mamman i Cosby).Filmen var ok  men kändes lite väl lång. Blev ganska sent innan jag åkte hem, var hemma  vid tre-tiden i natt.



    Idag har det bara varit en seg Söndag. Käkat pizza, druckit cola och tittat på tv. Det har blivit massa filmtittande för min del i helgen. Ikväll ska vi se på en film som heter "Hell Ride". Med bla. Dennis Hopper i en av rollerna.


    Fredagsmys

    Sitter och dricker lite folköl, har precis tittat på filmen "Eastern Promises" med Viggo Mortensen i en av huvudrollerna. Filmen var helt ok, fick se en naken Viggo springa runt he he ;)



    Annars så har jag jobbat idag. Nu är jag ledig några dagar framöver, skönt att få vila lite.
    Efter jobbet tog jag och Jerry en cykeltur till Ikea vid Barkarby. Det är en bit att cykla men det var skönt att röra på sig, förutom att jag nu har ont i rumpan...sadeln är för hård för min stackars bak ;-)



    Jag och min fina Monark på cykeltur.


    Tänkvärda ordspråk

    Jag tycker om dig för att du är vacker.
    Men jag älskar dig för att du är du.
    -
    Christer Sandelin

    Min kärlek till dig är enkel, rak och sann.
    Det är bara jag själv som krånglar ibland.
    - Caroline Wekell

    Den största lyckan i livet är övertygelsen att vi är älskade.
    Älskade för den vi är eller snarare älskade trots att vi är den vi är.
    - Victor Hugo

    Goda vänner är som stjärnor...
    Du kan inte alltid se dem, men du vet att de alltid är där.
    - Henri Nouwen

    Lägg din hand i min, så är vi starka tillsammans.
    Så är vi svaga tillsammans.
    Så är vi tillsammans.

    Den bästa spegeln är en gammal vän.
    - Peter Nius Zarlenga
















     












    Mer av underbara Nemi =)







    Sköna Nemi









    Diggar henne =)

    Fotografering

    Idag efter jobbet åkte jag till Fruängen för min andra fotografering. Nu har jag klarat två steg av fem, får se nu om jag går vidare till tredje:-)
    Vad det är för slags fotografering...? Jag fick posera med olika kläder i en fotostudio. Om allt går bra så kommer jag börja jobba lite som reklammodell, men som sagt så är det en bit kvar. Tro det eller ej, jag den lilla blygisen älskar att stå framför kameran.

    Sen efter fotograferingen åkte jag in till stan där jag träffade Sara och Linda. Följde med en sväng på deras shoppingrunda på Cubus och Gina, därefter gick vi och åt lite mat på Burger King (mums). Tjejerna  ville fortsätta shoppandet när jag åkte hem för att slappa.

    Trötter

    Varför kan jag inte gå och lägga mig tidigt någon kväll? Så trött på kvällarna men har så svårt att varva ner. Rent kroppsligt kan jag ta det lugnt, men i huvudet snurrar tankarna (jobbigt). Skulle önska att jag kunde lägga mig och läsa en bok, har massa böcker som jag vill läsa. Ska försöka bättra mig och släppa omvärlden iaf för en stund och bara rå om mig själv...



    Mina favorittjejer

     



    Min vackra lillasyster Jenny till vänster på bild. Bredvid står jag och min sambo Jerry




    Vackra Sara och jag


     


     

    Vackra Agnetha och jag ( hmmm på denna bild ser jag inte klok ut , men det bjuder jag på ;)   )


    Hösten är här

    Idag är det den första september, så nu är vi inne på hösten.

     

    Hösten är fin, men jag kommer att sakna sommaren (den lilla som varit). Så jag lägger in lite bilder från sommaren 2008.












    Bilderna är tagna i Porec (Kroatien) i juni.


    RSS 2.0