Depeche mode konsert!

Nu drar vi snart på Depeche mode konsert i globen.  Ska bli så jäkla kul att se dem, längtar. Lär nog fälla någon tår med om jag känner mig rätt...

Roligt telefonsamtal!


Bra eller anus?

Hade en ganska intressant diskussion idag på jobbet med två av mina kollegor. Hurvida det är ok att kissa i duschen eller inte? Jag tycker det är ok, har hänt mig flera gånger. Man duschar sig ju ändå rent, så jag tycker inte det är äckligt. Nu menar jag alltså hemma, när jag duschar ensam.
Vad tycker du?

Hot redhead!

Sådär ja! Nu är håret torrt och nyplattat, ser ut som färgen blev riktigt bra. Men eventuellt kan jag missat nåt ställe, svårt att själv färga ett långt hår. Känner mig som en riktig "Hot Redhead"!



Nästan som Jessica i "Roger Rabbit"
























Drömresan!

Har en kompis som åker till Thailand idag och ska vara där två veckor. Det är min dröm att åka dit, varmt, jättefint, billig shopping, Ja verkar helt underbart! Nu hoppas jag bara att ett fast jobb dimper ner sen ska jag bli en spara och lite mindre slösa. Så ska jag nog och givetvis min älskling med resa dit inom kort...
Ljuvliga stränder, sprudlande folkliv, massa att se och göra eller bara ligga på stranden och bli brun som en pepparkaka. Kan inte bli bättre enligt mig!

Nuuu...

Vill jag ha ett fast jobb! Har säkert sökt ja över 20 olika jobb, än har inte ansökningstiden gått ut på de flesta. Sökt på äldreboenden, gruppboenden, hemtjänst, ja det mesta som har legat ut på offentliga jobb. Visst jätteskönt att jobba som timmis, men jobbigt när det vissa veckor bara blir kvällar och mestadels helger. En heltid skulle inte sitta fel, eller än 80 procentare som jag kan jobba upp till heltid. Kommer vilket som ha kvar stället jag jobbar som timmis på nu, då jag trivs så bra.
Hoppas hoppas att jag snart får gå på lite interjuver! Håll tummarna...




























... Aj, aj!

Vaknade med riktig ordentlig huvudvärk, jag som tänkte på lunchspinning. Men det skiter sig, orkar inte trampa som en galning och samtidigt ha en tickande bomb i skallen. Ska ta och vakna till och sen färga mitt hår, hoppas det blir bra så jag inte måste färga över det. Imorgon ska jag iväg och göra akrylnaglar, frågan är bara hur bra det kommer gå på mina nagelstumpar. Men hon sa att det skulle gå tjejen jag beställde tid hos, såfall ett tips till er där ute som inte kan låta bli sina egna naglar utan är gnagare som mig. Får fota  både hår och naglar imorgon och lägga upp här.
Nu frukost sen hårtoning...Yeahhhh!

Nattuggla.

Kan inte sova, gick upp för att kolla på tvn. Hade hoppas på spökprogramen som brukar gå på tv4+, olika hus där det spökar. Men bara för att jag inte kan sova så går det inte just nu, minns när jag jobbade natt på ett stort äldreboende i Sollentuna, då brukade jag och min kollega titta på det. Sen blev man livrädd när man fick ett larm och var tvungen att ta hissen upp till fjärde våningen ensam. Egentligen ingenting för mig att titta på ensam, är sjukt mörkrädd och spökrädd. Ska väll snart göra ett nytt försök att sova, tur jag jobbar kväll senare.
Natti natt...

Vart vill du bo?

Hittade denna i Expressen . Roliga namn på ställen som ligger runt om i Sverige, vart skulle du vilja bo?


In på stan!

Ska snart in på stan och luncha med Evelina. Sen ska jag ta en runda i affärerna, hoppas Sara kommer in och joinar. Ska iallafall köpa en skarp röd hårtoning, tycker mitt hår förlorad lite glans och det går ju inte. Hoppas jag hinner hem sen en snabbis innan dax att gå och jobba kväll.

Sicken söting!

Sitter och tittar på katter av rasen Ragdoll( trasdocka). Så fina katter, tydligen väldigt keliga och älskar att bli klappade och gosade med. Vill ha, ända problemet är att de är så dyra. Suck och snyft!

Uppdatering.

Kännde jag behövde nya träningskläder. Kört samma bruna byxor och linne med nalle på nu i evigheter. Tog och klickade hem detta från H,m.

Blev även en blå vattenflaska. Har grå byxor sen tidigare som blir fint till, nu ska köras lite färg på mig. Älskar ju svart.


Färgklick!

Precis klickat hem dessa fina sneakers från H,m. Blev ett par i lila, väldigt läckra. Annars när jag köper kläder och skor blir det mest svart. Men nu kände jag för lite färg, hoppas de blir bra.
129 kr! Som hittat...

Huga!

Sovit riktigt dåligt inatt. Haft ont i knä och fotleder, även myrkrypningar i benen. Tror jag lider av någon lindrig form av reumatism, har det i släkten. Får ofta besvär med onda leder när jag ska sova, ett tag var jag tvungen att stiga upp varje natt och ta värktablett. Gjorde så värken avtog lite, märkt att jag får besvären när det verkar som vädret slår sig. Just nu känns det bra, förutom en handled som knakar och värker. Borde gå till farbror doktorn, men jag tycker inte det här är så allvarligt. Drar mig för att gå dit!
Snart dax att gå på jobbet, vill bara krypa ner i sängen en liten, liten stund till.

Yes!

Har bokat tid till att göra akrylnaglar om en vecka. Längtar att få fina naglar, är så jäkla glad. Mina naglar är så korta och fula nu, känner mig som Et... Bläää!
Tycker Et är jättesöt och så. Men han ser ut att ha korta naglar och lite längre fingrar som mig...

Morgonstund!

Börjar jobba om drygt en halvtimme. Så skönt att kliva upp tidigare, sminka mig snabbt , sätta mig framför datorn och läsa aftonbladet och expressen, äta en skål med jordgubb och vaniljyougurt med kelloggs special k. Sen traska till jobbet och ta en kopp kaffe innan dagen börjar på allvar. Det är starten på en bra morgon för mig...

Så sööööt kanin!

Såg denna fina tunika på Glitzy. Jättesöt eller hur?
Stor bild
Är man medlem kostar den 199. Annars 349 kr

Att handla eller inte handla?

Väldigt sugen på att köpa i par snygga boots. Funderar på dessa från Modekungen men vet inte, snygga eller? Stör mig lite på kopparnitarna och skulle vilja ha dem grövre med rundad tå och bara nitar i silver. Får ge mig ut på jakt nu till löningen, någon som har tips på var jag kan hitta snygga? Tacksam för hjälp!
Supertrendiga boots med nitar

Tjolahopp!

Precis ätit lite lunch, blev en minipizza. Inte bra jag vet, men var sugen på det. Strax efter elva imorse var jag på zombiecastingen som jag skrivit om här att jag skulle på. Det var jag och tre killar som fick gå runt i ett rum och spela zombies, samtidigt blev vi filmade. Tror inte jag gjorde så bra ifrån mig, skulle vara ett under om jag gick vidare. Men det skulle vara skitkul om jag gör, återkommer med hur det gick!

Bara måste se!

Imars kommer Alice i underlandet på bio. Bara måste gå och se den, tycker Tim Burton som gör den är bra, sen är ju Johnny Depp med, han är ju en riktig snygging. Tror den kommer vara väligt bra sen att den kommer gå i 3d blir extra roligt.
aliceusatoday1jpg
En skönhet klär i allt kan man ju lätt säga om Johnny Depp... Mums!

Glitterskatan vill ha!

Ångrar mig djävulskt att jag inte köpte denna topp när jag var på Gina förra veckan. Nu kan jag inte sluta tänka på den, satt så otroligt bra. Skulle passa till så mycket, blev lite osäker när den känndes somrig. Ser inte bättre ut än jag får ge mig ut på jakt efter den.
Jättefin eller hur?

Tänk om?

Jag skulle lägga lite mer tid på mitt välmående och utseende. Som Sara skrev på sin blogg fixa fina naglar tex, jag är en omöjlig nagelbitare och det är så fruktansvärt fult, bara måste sluta. Vet ju att jag får superfina naglar om jag låter dem växa, har hänt max tre gånger i mitt liv sen jag var fyra år och började med denna hemska ovana. Sen vill jag nog lägga i en toning i håret en röd, känns lite matt och glanslöst nu. Borde ta någon sväng förbi solariumet med, känner mig såååå blek nu. Känner mig inte alls fin just nu! Bara små enkla saker för att jag ska trivas mer med mig själv.
- Kanske borde kolla upp en salong som kan fixa bra naglar, så mina nagelstumpar kan växa i lugn och ro under. Kan ju inte ha för långa i mitt yrke, men lite,lite längre än normalt fungerar ju.
- Billig snygg toning kan jag ju hitta var som helst. Gärna någon snygg röd, lte mer liv i håret då.
- solarium har jag vid gymmet, som ligger knappt fem minuter hemifrån. Kanske inte det billigaste men nära och bra.
Ska ta och kolla upp lite idag... Roligt, roligt sa tant!

I valet och kvalet!

Var på jakt efter en sån här klänning före jul. Ville ha en snygg klänning till jul och nyår, men hittade ingenstans och hittade  jag så var de svindyra. Ser nu att Ellos fått in för 249 kr, figurnära precis som jag vill ha den. Ska jag slå till? Klänningen är i stretchsammet.

Hjälp tack!

Funderar på att göra en permanent ögonfransböjning. Såg att det håller ca tre månader, tar den tiden innan det växer ut nya fransar. Det jag undrar blir det snyggt? Är det värt det? Blir ju väldigt fint av en ögonfranstång, men jag är lite halvrädd dem. Tycker de är mer ett tortyrredskap, men vill man vara fin får man väll lida pin eller?

Tomtar på loftet!

Trodde julen var slut, men jag har fortfarande tomtar på loftet. Uppe i skallen alltså, hehe... Nä, har jobbat idag och är något slut i huvudet. Blir en lugn hemmakväll med chips och Omen, såg orginalet från 1967 igår. Blev lite halvskraj, helt säker på att jag skulle möta en djävulshund när jag traskade i min ensamhet till jobbet imorse.
Jag är så himla duktig på att fantisera ihop de mest hemska saker som kan hända mig när jag ska på jobbet, speciellt när jag jobbar morgon på helgen. Då jag möter max fem bilar en sträcka som tar mig högst tio minuter att gå, i varje bil ser jag en mördare etc... Slutar oftast med att jag halvspringer. Verkar inte bättre än att jag är galen, hehe... Fler som har sjuka nojjor och fantasier att dela med sig av?

Zombie.....

På tisdag ska jag på en statistcasting om att ev. vara zombie i en film. Om jag får det jobbet blir man sminkat och så på plats. Vore skitkul, undrar hur jag skulle se ut som en zombie? Haha...
Sexy Brain Eating Zombie Nurse by drivenbyboredom.
Kanske nåt sånt här? Då jag jobbar som sköterska...

Kanontips från glittris!

Var in på stan en sväng igår och träffade Sara. Hade med mitt presentkort på Gina tricot som jag fick i julklapp, hittade två kanonfina tröjor. Tack Sara för att du övertalade mig, blir lite skeptisk när jag ska köpa vardagskläder. Handlar oftast partytoppar och nja det fungerar ju lite dåligt till vardags. Men iallafall blev det en svart tunika och en grå tanktopp med döskallar. Tyvärr hittar jag inte den på derans hemsida, men tunikan finns.
Kolla in den!

Tack, tack, tack som satan!

Upptäckte nu att jag haft 3000 sammanlagt på min blogg. Kan tyckas ynkligt men för mig ett troll från norrland som är asdålig på att uppdatera och skriva roliga och intressanta inlägg är det stort. Fortsätt besöka min blogg, lämna gärna nån kommentar.
Kör en liten dans som tack!

zzzzzz...

Fasiken vad trött jag är! Skulle lätt kunna sova några timmar till, men nu är jag uppe och har tvättstugan. Ska äta lite frulle och kolla lite tv för att vakna till. Sen ska jag in på stan och träffa  Sara, kolla runt lite. Tänkte se om jag hittar nåt på Gina för presentkortet jag fick i julklapp. Såg en snygg svart tunika på hemsidan, får se om det blir den eller något annat.
Ha en toppendag!

Stor rumpa-lev längre!

Läste precis en artikel i Expressen att några forskare i England har konstaterat att kvinnor med stor rumpa eller så kallad päronform lever längre. Här var det som stod i artikeln

Man vet sedan tidigare att bukfetma kan vara skadligt. Men nu ville forskarna ta reda på varför det är sundare att ha extra hull kring rumpa, höfter och lår. 
De hittade flera förklaringar. 
- Det finns bra fett och dåligt fett, precis som bra och dåligt kolesterol. Och cellerna i nedre delen av kroppen fungerar annorlunda än de i överkroppen, säger forskaren Konstantinos Manolopoulos till Daily Mail. 

"Uppsamlingsplats"


Han och hans kollegor kom bland annat fram till att rumpfettet ger upphov till högre halter av hormoner som styr vikt och aptit. Det förbränns också långsammare än det fett som sitter på magen, vilket gör att det bildas mindre av vissa kemikalier som kan kopplas till hjärtsjukdom och diabetes. 
Dessutom tror de att rumpan funkar som en ”uppsamlingsplats” för fett som skulle vara skadligt om det satte sig på andra ställen i kroppen. 
Nu hoppas forskarna att upptäckterna kan bidra till att motverka skadlig fetma i framtiden. Bland annat skulle man kunna hitta sätt att omfördela hullet från den farliga bukfetman till rumpan

 

 

Jag har ju lite större rumpa, eller normalstor kanske jag ska säga. Så stor är den ju inte!


Mycket jag vill men lite jag orkar!

Just nu kryper rastlösheten i mig. Är riktigt kallt ute, men ska ta en promenad ner till affären. Kanske den värsta rastlösheten försvinner. Hoppas jag orkar ta mig iväg till gymmet ikväll, skulle verkligen behöva en riktig genomkörare av kroppen. Men det är just det där att orka, för när man väl är där går det bra. Måste ta tag i spinningen med och funderar på att även börja med afrikansk dans, det verkar sjukt kul.
Varför ska jag vara så trött? Vill vara en riktig piggelin nu, så mycket jag vill göra men orken sinar.

Here i go again!

Dax att gå på jobbarhelg igen. Har lite lätt huvudvärk idag, blev två glas rött hos Sara igår. Hon var så snäll så hon bjöd mig på middag, fick tacogratäng. Starkt och himla gott! Sitter och försöker få tag på vaktmästaren som skulle kolla våran inomhustemperatur, han dök aldrig upp häromdagen...
Nä nu ska jag äta frulle. Ha en fin fredag!

Lövve!

Älskar min krustång! Bara se vad fint håret blir... Så nöjd!

Ett år på 60 sekunder!

Hittade denna video på en blogg. Var bara tvungen att lägga ut den, coolt gjort!

Trevlig trettondag!

Lite grymt bra musik såhär på trettondagen! LOVE, love, love it!!

fucking cold!

Just nu -14 ute... Fy tusan! Men funderar på att ta en promenad ändå lite senare, kan ju inte sitta inne hela dagen. Just nu väntar jag på vaktmästaren som ska komma och mäta våran lägenhetstemperatur, tycker vi har lite kallt inne. Grymt sugen på något sött, men ska hålla mig. Blir en macka med ost istället...

Nytt år, nya möjligheter!

Så var man några dagar in på det nya året, nytt decenium. Intressant att se vad 2010 kommer ha med sig, hoppas på ett fast jobb. Helst på stället där jag är timmis nu, men det ser ut som en omöjlighet. Har inte avlagt något nyårslöfte, då jag vet att jag ändå inte kan hålla det. Brukar ha det klassiska börja träna mer, mindre sötsaker. Men jag kan aldrig hålla det ändå, så skiter i det. Nyårsafton firades hos Lasse och Sandra med ett annat par och älsklingen + jag. Blev lugnt, lyssnade lite på musik och snackade lite innan vi skulle ut lagomt till tolvslaget för att åka pulka. Blev några vändor i backen, men det var så kallt. Så ingen ville vara ute någon längre stund. Efter pulkåkningen blev alla så trötta, så vi somnade i soffan. Så såg min nyårsafton ut. Annars har/är jag rejält snuvig. Varit så tråkig så jag mest legat och sovit på soffan, haft noll ork och energi. Men idag känns det lite bättre, ska ta en sväng i tvättstugan!
Ska försöka sätta in lite foton, blivit dåligt med det...

RSS 2.0