Sjukt dålig humor!

Hittade den här gamla reklamfilmen med måsarna Kaj och Börje. Tyckte den var himla rolig och jag måste erkänna,gillar den fortfarande. Ett tecken på vilken sjukt dålig humor jag har. Jag och C skaffade oss varsin prydnadsfiskmås som fick heta just Kaj och Börje.  Just nu ligger Börje nerpackad i en flyttlåda hos mina föräldrar...

Dagens galning!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5849221.ab.
Läste precis en artikel om en lastbilschafför som krockat med ett räcke. Tur han inte skadade någon. Polisen trodde att han var drogpåverkad vid olyckan. Men visat sig att han onanerat både vid olyckan och hos polisen.
Ja herregud, vad ska man säga.... Snacka om att vara sugen av lite åka av eller?

Begäret har vaknat till liv igen!

Surfat runt på olika shoppingsidor. Hittat mycket fint, speciellt ett par leggings från Lindex har jag blivit förälskad i. Ska faktiskt ge mig ut på jakt efter dem på fredag. Tänker unna mig dem som en present till mig själv, då jag fyller år i helgen.
Vad tycker ni? Visst är de så jäkla snygga?

Leggings Svart
Djurmönstrade i glansig kvalitet. Kan inte bli bättre eller snyggare.

HORROR!

Nu har vi precis kollat på "Drag me to hell", en riktigt läskig skräckis. Som vanligt har jag suttit ihopkrupen med en kudde i famnen, som jag gömt mig bakom då och då. Vet jag är jättebarnslig, är ju bara en film. Men jag har alltid varit mörkrädd, sovit med lyset på när jag varit ensam, kollat under säng och garderober. Packat in mig till en kokong så jag knappt kunnat andas, bara nästippen sticker fram. Jag har varit sjukligt rädd för mörkret, vad som funnits där, väntandes på mig... Har en helt sjuk fantasi, inbillningsförmåga. Men sen jag blivit sambo har det blivit bättre, skräckfilmer är jag fortfarande rädd för. Men med en kudde i famnen känns det bättre, för jag kan ju inte sluta och låta bli att titta på dem.
Tror det bara är sunt att bli rädd ibland.

 


TjingTjong besök

Blev en sen middag och hämtmat på kinarestaurangen här vid Brommaplan ikväll. Beställde det vanliga, fiskfile med tomatklyftor och lökbitar in nån sås och ris till det. Upptäckte när vi kom hem att mitt ris saknades... SUCK! Men ringde dem och de skulle bjuda på ris och nån rätt nästa gång vi kommer. Nu är det ju högst sällan vi är dit och handlar. Men det var snällt iaf.
Tittade på premiären av Comedy fight club på trean ikväll. Sara och jag var med i publiken, tyckte jag såg oss i ett klipp högst upp i ett mörkt hörn, haha. Programmet var tyvärr inget vidare. Av lite mer  än två timmar i studion blev det till slut en halvtimme som sändes.
Nä, nu börjar mina ögon gå i kors, så ska lägga mig nu.

Love it!

Älskar den här låten...

Grävlans vad rädd jag blev.

På väg hem från jobbet ikväll mötte jag en grävling. Sprang över vägen knappt en halv meter framför mig, stor som en katt och snabb. Vad jag har hört så ska de vara rätt griniga. Om man mot förmodan skulle bli biten ska man knäcka en kvist. De ser dåligt men hör bra, biter tills de hör benet gå av. Vet inte om de stämmer...

RSS 2.0