På önskelistan!

På min önskelista står nu följande:
- Att dygnet får fler timmar så jag hinner att träffa vänner, ta hand om hemmet etc. Utan att känna mig trött och otillräcklig. Man kan ju önska :)
- Att våren kommer på allvar så man kan sitta på någon mysig uteservering och ta en öl utan att frysa ihjäl.
- Att jag får provanställning och då ev semester med. Håll tummarna för mig!
- Att få besök av mina fina familj.
- Att jag vinner på lotto så jag kan överraska mina föräldrar, syskon, sambo, nära vänner med något speciellt. För att de alltid finns där och ställer upp för mig.
Är väll det jag önskar just nu! Lägg märke till att jag inte önskar mig några saker, bra va? Ska shoppa mycket mindre och uppleva mera... mycket roligare!

Sweet dreams...


Borde nog undvika affären...

Fan för mig! Borde nog undvika affären numera, är en mustoman och kan inte gå och handla utan att få med mig en must hem just nu. Kommer ju få värsta sockerkickarna av det och det behöver jag inte, är redan nog speedad av mig själv just nu. Borde finnas en grupp för anonyma mustomaner tycker jag... HIHI!

Vad menas?

Som ni vet hoppas jag få provanställning på det nya stället jag går som timmis nu. Idag kom en av gruppcheferna och frågade mig om chefen pratat med mig, men jag sa nä det har han inte. Då frågade hon om den andra gruppchefen pratat med mig, sa att det hade hon inte gjort. Sen sa hon och kan inte säga någonting förrens de gjort det men det är något bra om du fortfarande är intresserad vill säga. Helt klart är jag intresserad och hoppas få veta nu i veckan, känns som om alla vet något nu utom jag...

Tråkmåndag!

Ska snart gå och jobba kväll, men känner inte för det. Vill helst lägga mig i soffan under en filt och sova bort några timmar. Men men bara att bita ihop och gilla läget, alla dagar kan man ju inte vara på topp och livet kännas underbart.

Snart så är det...

Snart så är det påsk! Hoppas jag kan få något påskägg med gotta i. Jag som skulle äta mindre godis, går ju så bra. Men påskgodis vill jag ha!

Dumt nog!

Dumt nog gick jag aldrig o la mig i sängen igen. Blev en dusch istället och nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan platta det. Ska jag ut på en liten promenad i mina fina lila sneakers, behöver lite frisk luft känner jag. Sen hem och göra makaroner med ostsås med tomatbitar i, riktigt mumsigt. Blev det till middag igår och fungerar till lunch innan jobbdax för mig idag.

Hårfager!

Diadem SvartTips till alla som precis som jag har problem att använda diadem för att de stramar bakom öronen och klämmer uppe på huvudet. Köpte det här diademet på Lindex för 39 kr i fredags, både väldigt snyggt och gör inte ont alls. Har använt det några dagar nu och är hur nöjd som helst. Sen att det är väldigt fint i mitt mörkbruna hår är ett stort plus.

Back to bed...

Förstår inte varför jag är uppe redan? Svårt att sova, har bara legat och vridit och vändit på mig.  Så jag klev upp en stund men nu ska jag pröva att lägga mig igen någon timme. Grått och trist ute, med regn i luften. Skönt iallafall att snön smälter bort snabbt nu.

Snart så ska jag...

Snart så ska jag äta lite tacorester sen igår och sen göra mig klar för att åka till sundbyberg för att hälsa på min vän Carola och hennes lilla charmtroll till son.

Sommartid!

Har ni kommit ihåg att dra fram klockan en timme? Känns lite surt just nu för mig, börjar jobba nu halv nio. Hade ju kunnat sova en stund till om det fortfarande var vintertid HAHA!

Gullegumpa!

Som en gamling på jobbet sa till mig igår. " Hej söta gullegumpan, ska du hem och gullegumpa?"  Ska börja köra med det uttycket, jättegulligt juuu!

Lördagsmys!

Sorry att jag varit osynlig här igår! Körde lite lördagsmys då jag jobbade fredagkväll, blev det mys med älsklingen igår kväll istället. Hade  dator och tvspelfritt några timmar, istället gjorde vi tacos( supergott) och skulle se på film. Men blev ett program om kungskobror istället, intressant och lite äckligt. fick bla.se en hane döda en hona för att hon parat sig med en annan hane, tog 45 min innan hon dog. Sen åt han upp henne, kan tyckas grymt men de handlar väl efter sina inbyggda instinkter.  På dagen efter jobbet åkte jag och mötte upp Sara vid globen, tog en sväng i globen och shoppade lite. Köpte ett fint diadem med en rosett med nitar på Lindex( ett tips för alla dem som precis som jag har svårt att ha diadem pga de trycker och klämmer bakom öronen, det här diademet hade jag hela kvällen. Gör inte ont alls) köpte även ett blodrött nagellack och en söt blommig liten duk för att ha på soffbordet. Just ja blev även en hårfärg, körde på chokladbrunt istället för rött som jag sa. Sara klippte och färgade mitt hår,blev typ två cm kortare och mycket mörkare. Så nu känns håret mycket tjockare ,snyggare, friskare.
Tack Sara! Du är bäst vännen!

Knas!

Haft så sjuka drömmar inatt, skriver nu när jag kommer ihåg lite Dröm 1: Bla. så jobbade jag på mitt nya jobb, men jag jobbade naken pga jag inte ville bli lortig. Självklart fick man inte göra det, så jag höll på att försöka smyga med det... Hmmmm? Vad det nu ska betyda.
Dröm 2: Var ute och cyklade här i Stockholm, cyklade runt halva staden. Skulle ta en kurva i hög fart, men styret hade låst sig så jag fick hoppa av i farten. Skrapade upp mina händer och fick åka till närmaste läkare som var läkarstationen i Hede. Det är sextio mil dit och mina föräldrar bor där, iallafall mötte jag upp mamma där och de skulle fixa mina händer. Men av någon anledning var  vi tvungen att sätta oss på ett tåg och åka iväg. Sen minns jag inge mer
Ja! Haha! Lät ju inte så roligt nu men var helt sjukt. Är väl hjärnan som rensar intryck från dagen, vad jag nu gått och tänk på? Det är frågan...

Jag, me, ich, moi...

Jobbat så mycket nu så är lite tom i skallen just nu och kommer inte på något roligt, fyndigt eller intressant att skriva. Imorgon ska jag bli fin i håret igen iallafall, lite trevligt att längta till.

Spring,spring... springa iväg!

Ska strax äta lite yougurt och sen gå till jobbet. Kommer jobba dubbelpass idag dvs stort sätt hela dagen, kommer jobba ihelgen med men dock lite kortare pass. Vill hinna med och träffa kompisar, ska även färga mitt hår. Tror jag kör på rött igen om det inte kommit in någon ny härlig nyans att pröva.
Nä hörrni! Duracellkaninen måste rusa. Ha en fin fredag!

Sommar och sol...

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Våffeldagen!

Idag är det våffeldagen. Ska jobba ikväll och hoppas det finns våfflor på jobbet, annars får jag grädda några i helgen. Har ju ett fint litet våffeljärn som används alldeles för sällan.
Hur äter du dina våfflor om du gillar det? Jag föredrar med jordgubbssylt och grädde... Mums!

Håll tummar och tår för mig!

Hoppas jag kan få en provanställning på nya jobbet jag har nu. Trivs väldigt bra där och de flesta i personalen är i min ålder. Stället är relativt litet och så har jag bara drygt en kvart att gå dit. Pratade med chefen där om att jag vill gå från timmis till provanställd( vilket alla i personalen är i ett halvår). Så nu är det bara att vänta och se om de vill ha mig eller inte!
Kommer ha kvar stället jag jobbat på sen 2007 som timmis och hoppa in på i bland för att jag gillar det mycket med. Men mitt tredje jobb kommer jag bara hoppa in på högst sällan, en bit att åka dit och behöver såfall busskort det slipper jag nu. Även fast jag är en duracellkanin och har mycket energi så måste jag ta hand om mig själv! 

Less...

Nu vill jag ha sol och värme. Hoppas det inte kommer någon mera snö nu bara, tydligen ska det upp mot 15 plus till helgen. Helt otroligt om det stämmer... :)
Annonser från BloggPartner

Som en jäkla risbuske!

Mitt hår ser ut som en jäkla risbuske just nu! Skulle behövas toppas, vuxit sig riktigt långt nu så jag vill bara toppa det, rädd om mitt långa hår. Behöver lägga i en ny toning med för nu har utväxtkanten vuxit sig långt ut och jag skämms hur jag ser ut uppe på skallen. Nu är det ju vår och då vill jag känna mig lite snyggare och bry mig om mig själv. Har varit lite si och så med det i vinter, har känt mig vinterdeppig och då har jag knappt orkat lägga energi på mitt yttre. Men nu ska det bli annorlunda, hoppas Saraleopardis har tid att putsa mitt hår på söndag? Då slutar jag tidigare från jobbet och skulle vara kul att börja måndagen sen och känna mig "FRÄSCH"

Heminredning.

Hittade en rolig sida på nätet som heter D7.se. Massa roliga saker, speciellt det här soffbordet var annorlunda. Hade jag haft en massa pengar att sätta sprätt på så varför inte. Men nu är inte fallet så, har du drygt sextusen kronor till ingen användning så är det här ett tips på ett roligt, annorlunda, snyggt soffbord.
Bord

Saknar!

Saknar min fina familj. Alldeles för sällan vi ses, nu senast till jul. Hoppas syster kan komma hit någon helg från Göteborg, så kan vi ut och dansa. Lika danstokiga bägge två och lika knäppa :) Sen kanske storebror med flickvän kan komma hit och lillebror. I maj kommer iallafall mina föräldrar då de fick en finlandskryssning i bröllopspresent av oss barn.
Vill visa vackra Stockholm och leka värdinna och guide, var längesen jag fick göra det nu. Sen funderar jag på om jag och min sambo skulle flyga upp till min bror i Luleå  någonting i sommar. Som ni märker är vi många i min familj, vi är fem syskon. Två tjejer och tre killar, vi har alla namn som slutar på Y.

Ny design...

Sugen på ny design på min blogg. Känns lite för sockersött nu för mig, vill ha något tuffare. För jag är ju så himla tuff... NOT! :) Nä men kanske ha med foton i den, tål att funderas på. Någon som är hajj på sånt?

Hemma igen...

Sädär ja! Nu nyduschad och myskläderna på. Ska strax öppna godispåsen och krypa upp i soffan, men först en ipren då mina fötter dödar mig.
Det här ska jag mumsa på ikväll! Kör på vanligt hederligt kranvatten till, bästa törstsläckaren...

Orkar jag?

Precis kommit hem från jobbet 7.30-20 idag. Är jättetrött men är grymt godissugen, orkar jag gå ner på affären? Kanske svimmar på vägen eller vinglar fram på gatan av trötthet så polisen haffar mig :)
Hmmm... Nä nu är jag så sugen på något sött så jag måste gå ner på Ica. Så bra gick det med mitt sluta äta så mycket sötsaker haha. Aja! Skitsamma nu ska jag unna mig lite gotta för att sen ta en dusch och äntligen sen få vila mina värkande fötter under en filt på soffan.
Hur tillbringar du din fredag?

Sockerholic!

Gjorde ett litet test på Expressens hemsida om sockerberoende. Jag ligger tydligen jäkligt risigt till enligt det, men tror de flesta har sockersug denna årstid. Ska försöka sluta men det är jäkligt svårt, bästa vore att undvika att gå på affären överhuvudtaget. Tyvärr alldeles för lätt att det slinker ner något onyttigt i kundkorgen.
Du har svarat ja på fyra eller fler av frågorna. Du bör söka professionell hjälp av en sjuksköterska, dietist eller läkare för att göra en ordentlig bedömning av din situation och för att få hjälp att lägga om kursen.

Skitväder!

Riktigt tråkväder idag, mulet och småregn. Ända som är bra med det är att all snö och is smälter bort snabbare.

Tussig!

Igår var det en väldigt rörig dag på jobbet. Fick jobba övertid och var helt slut när kom hem. Hade fruktasvärt ont i magen men kånkade ner tvättkorgen i tvättstugan ändå, sen fick min älskling ta hand om tvätten när han kom hem. Själv låg i soffan helt utslagen, ont i hela kroppen speciellt i magen. Ville mest bara sova bort smärtan, tog en vätskeersättningtablett och kände mig något bättre. Idag har jag sovit ut men har fortfarande ont i magen, men gör betydligt mindre ont än igår. Ikväll ska jag jobba igen, så jag har fullt upp just nu...

Ge, låna mig lite böcker tack!

Tror att det perfekta jobbet för mig vore att jobba i tex en bokaffär! Få rabatt på böcker  skulle inte vara helt fel. Älskar att läsa, bland det bästa jag vet är att lägga mig tidigt med en riktigt bra bok i min hand. Drömma mig bort i bokens värld en stund eller som jag gör i flera timmar då jag gillar att sträckläsa.
Just nu har jag ingen riktigt bra bok, blir tokig får ångest. Så snabbt som jag läser så skulle det bli svindyrt att köpa nya böcker hela tiden. Borde bli medlem i någon bokbytarklubb, det borde väl finnas? Annars tar jag tacksamt imot böcker någon inte vill ha längre ;), jag läser det mesta. Lika gärna tjejromaner med mycket lull,lull som skräckromaner med Koontz eller King, men aldra helst böcker med verklighetsbakgrund eller sådana som är lätt skruvade...

Leka doktor?

Ikväll är det "Greys anatomy". Jag älskar sjukhusserier, men "Cityakuten" var snäppet bättre...

Smått uttråkad...

Brukar spela lite olika  gratisspel på Spela.se. Oftast spelar jag "Bubble shooter", lite tidsfördriv bara. När jag inte kommer på något bättre och vettigare att göra än att hänga vid datorn =)

Not good, not good!

Gjorde ett test i Expressens tidning på datorn. Testet var om stress, hmmm fick inte så bra resultat. Måste vara mer rädd om mig själv och min hälsa...
Du fick 38 rätt av 60 möjliga

30-39 poäng. Se upp! Du har en del stressreaktioner som du behöver vara uppmärksam på. Se till att växla tempo och tänk på att ge dig själv tid för återhämtning.


Härligt med sol!

Så härligt när solen lyser, speciellt när det är min enda lediga dag :) På morgonen när jag vaknade såg det mindre muntert ut, vaknade till en grå himmel och snö som föll. Men nu har det spruckit upp och solen lyser på en nästan molnfri himmel. Min fina vän Sara kommer förbi här en sväng och jag tänkte vi ska promenera till Drottningholm och se om kungen är hemma Hehe!  Väldigt fint där ute, ska bli skönt att komma ut och lapa sol. Synd det inte var lite varmare, skulle vilja få lite färg i ansiktet för nu känner jag mig nästan genomskinlig... Blä!
Nu måste jag gå för nu är Sara på väg med tåget!

Kitsch!

Tror att jag ska gå igenom min farmors gamla smycken nästa gång vi ska upp till norr till mina föräldrar. Min farmor var som mig älskar smycken, så är nog från henne jag fått det. Hon hade väldigt mycket smycken och min pappa har sparat det mesta, ska bli kul att rota runt i och se om jag hittar något fynd :)

Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg denna? Läsken "Vira blåtira", tyckte den var himla god. Tror den slutade säljas för längesen, men jag är osäker. Kanske finns än?? Såfall skulle det vara kul att pröva den igen...

Ett par mumsbitar...

Dessa skulle jag vilja ha nu i vår och sommar. Gillar rosa och den ljusa nyansen är hur fin som helst.

Vad gör jag uppe nu?

Gahhh! Så typiskt att jag inte kan sova när jag får och skulle behöva det. Ska jobba ikväll, gå en intro innan jag får börja jobba själv på det stället. Imorgon måste jag ta tunnelbanan strax efter sex på morgonen, ska vara på fridhemsplan och jobba 7-12 sen mitt gamla jobb jag haft sen 2007 och jobba där 16-20. Kommer kännas lite ovant nu i början innan jag kommer in i alla nya rutiner som gäller. Så nu är det mest jobba,jobba som gäller. Men oroa er inte jag ska självklart ha några dagar ledigt med, måste vara rädd om min hälsa så både kropp och knopp mår bra :)

Lady gagas nya...

Lady Gagas nya video. Gillade den här låten, sen har hon jättesnygg kropp med. Borde ta tag i träningen igen på tal om det ... HAHA!

Härliga soliga morgon!

Kunde inte sova längre. Har ju sovmorgon idag och kunde ju sova några timmar till men det går inte. Sambon har åkt på match och jag ska göra mig iordning, koka mig något ägg, äta äggmackor med kaviar och mysa i soffan en stund. Sen om det fina vädret håller isig så blir det nog en promenad innan jag ska jobba igen.

Vad kul!

Vad kul att Anna tog hem segern i Melodifestivalen. Varit rätt så säker på att hon skulle vinna, nu ska jag krypa ner i sängen med en bok. Imorgon har jag sovmorgon.... JIPPIE!!!

Hej allihopa!

Nu är jag trött efter min jobbarkväll. Ska upp tidigt imorgon på ännu en intro på ett annat ställe och sen jobba kväll på det. Så nu ska jag krypa ner i sängen, kanske läsa en stund om jag orkar...zzzzznark!

Hur snygg som helst!

Känner mig hur snygg som helst så här på morgonen. Vaknade med kuddavtryck över halva ansiktet, riktigt läckert. Försökt sminka över det värsta men lite syns än... HAHA! Aja det försvinner väl under dagen.  Hade kunnat sova länge idag, men vaknade vid niotiden. Mindre roligt när jag ska jobba först ikväll, tror jag ska äta lite frukost sen gå ut och få lite frisk luft i lungorna.

Ibland så är det...

Ibland så är det skönt när det bara är helt tyst. Inga ljud som stör, bara en stund för sig själv...

Joina?

Det här vill jag på? Någon som vill med? Tycker att lillasyster och mina bröder kan släpa sig hit till Stockholm till pingst,lördag den 22a maj. Då spelar ett av sveriges kanske bästa coverband "Marmeladorkestern" från Östersund på M/S Vindhem. Skulle vara så roligt att se dem, många år sen sist. Tror senast var när jag och syster skrek oss hesa till "Det gör ont" med Lena Ph.

Tål Ni att det gungar?

Kom och Rocka Loss till några av Sveriges absolut bästa coverband.

Ombord serveras Nachos med dippsåser och Tacos med tillbehör.

(Alt. Räkor, smör och nybakat bröd. Som dessert serveras ostbricka.)

Vi kastar loss från Slussen!

Avgång 19.00. Åter 23.30.

Alla åker för endast 260:- per person !

Gäller t.o.m 19 Maj och efter 28 Juni

Fr.o.m 20 Maj t.o.m 25 Juni: 290:-

 

 

Var på en sån här båtutflykt för några år sen. Hade himla roligt och ett tips till alla som besöker Stockholm eller bor i stan!




Allt man ska hinna vara...

Man ska hinna vara sambo, väninna,dotter,syster,faster,jobberska,städerska,tvätterska,kokerska m.m. Inte konstigt man känner sig helt psykiskt utmattad ibland. Vill så mycket men har svårt att få tiden att gå ihop, tror jag måste börja äta vitaminer för att orka allt. Nu klagar jag inte bara så ni vet, har ju själv valt att jobba mycket etc. Ingen som kräver saker eller tid av mig, men jag har höga krav på mig själv. Vill ju finnas där för alla, ge alla en bit av mig.
Men om jag någongång verkar "konstig" som min sambo säger...;)
Så är det inget som beror på någon! Behöver tid att ibland ladda mina duracellbatterier. Så då kan jag verka disträ, slö, sur bla bla you name it!...
Älskar alla mina kära så mycket och ni betyder allt för mig! Ni som har format mig till den person jag är idag. Att våga ta risker och att allt ordnar sig bara man vill och kämpar. Att försöka komma över min blyghet och släppa folk nära inpå mig. Att chansa och skiter det sig har man iallafall försökt.

Tack! Ni är bäst!






lallalalala.gif animated rose image by 951319






Glitter och glamour!

Ikväll börjar "Svenska Hollywood fruar". Kommer sitta bänkad i soffan klockan tjugoett, inte en chans att jag tänker missa det. En hollywoodfru som man känner sen förut Maria Montazami och tre nya pinglor. Ska bli så roligt och se hur de lever sina Hollywood liv.
Sen kommer Anna Anka gästspela i något avsnitt. Kan ju inte bli mycket bättre enligt mig!



Vad roligt man kan ha!

Har stått en stund och tittat på ett gäng äldre gubbar här utanför. Flera har fått sina bilar rödlappade, antar det betyder att de kommer bli bortfraktade om de inte skottas fram. Så nu skottas det för fullt, rätt roligt att se andra jobba. Själv så slappar jag nu, var in på Fridhemsplan och skrev på papper för ena nya jobbet för ett tag sen. Imorgon börjar jag min intro där, hoppas det går bra.
Nä nu ska jag återvända till soffan och vila innan dax för jobb.

Måndag morgon!

Trött som tusan, men ska inte lägga mig igen. Uppe med tuppen och har tvättstugan, behövdes verkligen då jag inte hittade några rena sockar. Skönt att det är så ljust ute, redan nu sol och blå himmel. Mysigt att höra fåglarna kvittra som galningar i träden. Idag har jag en rätt fullspäckad dag, nu tvättstugan sen göra mig klara och åka in till stan och skriva på papper etc. på ena nya jobbet. I eftermiddag går jag på min jobbkväll på gamla jobbet( alltså det jag haft hela tiden sen 07)
Ha en fin måndag!

Söndagsprommis!

Nästan precis kommit hem igen, har varit ute på långpromenad runt sjön som ligger här i närheten. Härligt att komma ut i solen, blev även en tur till donken efter promenaden för en kycklingburgare. Nu är det softa som gäller, ladda batterierna för jobbveckan.

She´s a maniac!

Tänkte bara berätta att jag tokan kommer att köra tre jobb samtidigt! Vill komma upp i heltid och skaffa mig en buffert, har aldrig varit en spara men vill bli. Så nu kommer jag jobba på tre olika äldreboenden, får se till att skatta lite mera så jag slipper någon jäkla kvarskatt. Har alltid haft tur att få tillbaka på skatten och vill inte ändra på det, hehe...

Mumma för magen!

Ett tips! Pröva Ballerina Kladdkaka. Supergott att doppa i ett glas kall mjölk, vräkte i mig ett halvt paket igår... Mumma!

Jag blir så less!

Har missat "Desperate Housewives", fuck vad less jag blir på mig själv. Jag som väntat så nu när det varit uppehåll, sista säsongsavsnittet var ju så spännande. Men ska spela in reprisen på söndageftermiddag, så berätta inget för mig vad som hänt tack!

Slutet gott allting gott!

Precis innan jag skulle gå från lägenheten iväg till interjuven upptäckte jag att mina nycklar var borta, PANIK! Ringde sambon men han hade inte sett dem, hade inget annat val än att lämna olåst. Tror ingen går in här, men man blir ju lite orolig ändå.
Blev lite sen till interjuven, kom dit med rufsigt hår och utåtstående galna ögon. Så illa var det inte, men ja jag såg nog lite panikslagen ut. Verkade göra ett bra intryck ändå, då chefen där ville jag skulle börja på stört. Kommer först börja lite som timvikarie, sen om jag trivs och de med mig får jag välja jobbprocent. Efter jag varit där mötte jag upp Sara på stan, köpte en mascara eller ja för bonusen på H,m. Så blev inte många kronor att lägga i. Fikade inne på gallerian, innan jag åkte hem. Hade råkat fått med Saras hemnycklar i påsen jag fick av henne, så mötte upp henne nere på Brommaplan. Ännu hade inte mina hemnycklar dykt upp, hittade dem till slut i sambons väska. Där de troligen fallit ner, vilken lättnad. Jag brukar sällan tappa bort saker, så trodde att jag blivit helt snurrig i luvan...
Slutet gott allting gott!

Ohhlalala...

Vet att jag är jättedålig att lägga upp foton här på bloggen. Men här har ni ett på mig och Sara, här är vi väldigt söta men vi är bra mycket vackrare i verkligheten... Haha! Vad rolig jag är va?
Hej hopp! Ha en toppen tisdag!

Mycket att göra...

Mycket att göra och här sitter jag framför datorn. Men nu ska jag få tummen ur och göra mig iordning. Ska på jobbinterjuv idag och innan dess ska jag ringa facket och bla.bla. Sen efter interjuven ska jag möta upp Sara på stan, behöver skaffa lite småsaker. Skönt att jag fått bonus från H,M så jag kan shoppa gratis...HEHE!

Fin,fint...

Fick dessa fina armband av Sara bara så där ändå när jag träffade henne förra veckan. Tack snälla du, verkligen jättefina och jag är så nöjd.. Dessa kommer användas flitigt i vår/sommar.

You tube is the shit!

Minns jag älskade den här låten när jag var yngre. Körde den om och om igen i cd-spelaren. Faktiskt en riktigt bra låt fortfarande...

Något jag borde tänka på!


Dålig dag!

Vaknade alldeles för tidigt utan att kunna somna om. Steg upp, tittade ut och mötes av snöoväder... Fuck! Tänkte att ok, blir nog en bra dag iallafall. Tittade i kylen ingenting att äta eller dricka, på med kläder och smink. Gick ner på affären, blev dyngblöt pga av all blötsnö som faller. Hemma nu igen, blir lite brunch och hoppas att jag kan bli lite gladare och rädda resten av dagen. Ska sen ut igen i snön och traska till jobbet, fast jag helst skulle bara vilja sova bort den här dagen.
Snälla kan inget roligt hända idag!

RSS 2.0